- 24 Haziran 2019
- 24
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Yasmin25aliegemenim
Merhaba arkadaşlar testi bu şekilde çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yokiMerhaba arkadaşlar testi bu şekilde çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba.?
Neden çizgi çıkmış olabilir kiMaalesef canım.. Negatif
Sen görüyorsan bir iki gün daha bekle testi tekrarlaHiç beklemeden bu çizgi anında oluştu o yüzden kafam karıştı benim de
Ben teste cok güvenemedim açıkcası bende muhallaktayım dün daha silikti bugun daha iyi ama başka marka siparişi verdim gelsin kargo adım adım takip edicem.Agrım var uykum var yeme isteğim çok acaba mı diyorum bende işte ama kan vermeye korkuyorum negatif çıkar diye
Eve geldim az önce pembeleşmiş çizgiBen teste cok güvenemedim açıkcası bende muhallaktayım dün daha silikti bugun daha iyi ama başka marka siparişi verdim gelsin kargo adım adım takip edicem.
Bendede bulantı iştahsızlık uyku eğilimi söz konusu ama kan vermicem regl günümde belli deil en son 2.5sene once olmusum
Resim at ama pek saglıklı degildir hemen cıkması lazım ilk 10 dk içindeEve geldim az önce pembeleşmiş çizgi