Sonuc kesinmidir karnim buyuyo gibi hissesiyorum ama 4 aylik bebek ki su anda 5 ay döndüm belli olurmuydu disardanYükselmez
Ama su ic sıkısman lazim falan diyorlae ablamdan biliyorum bana umursamadan baktı gorunmediyseTabiiki hatta hareketlerini hissederdin ki cinsiyeti bile belli olurdu
Canım cinsiyeti belli olurdu diyorum yani bebek kocaman olurdu yani su içmene gerek yok onu ilk ay diyorlar kese küçük olur görünmez diye sen 4.5 ay dan bahsediyorsunAma su ic sıkısman lazim falan diyorlae ablamdan biliyorum bana umursamadan baktı gorunmediyse
Haklisniz tskr ederim bilgilendirdiginiz icinCanım cinsiyeti belli olurdu diyorum yani bebek kocaman olurdu yani su içmene gerek yok onu ilk ay diyorlar kese küçük olur görünmez diye sen 4.5 ay dan bahsediyorsun
5 defa oldum 6. Olucam ilk adetimi ilsikiden bi gum sonra oldum bide bu evde yaptığım testler pozitf gibi cikti ya bn toparlayamadim kendimi bide kafami sey karistirdi bi hastanede yaptirdigimda 0.01 di baska hastanede 2 cikti doktor hepsi sifir sayiliyo dedi ama yukselebiliir mi acaba diye düşünüyorum5aylik hamileyim bebeğimin hareketlerini tekmelerini hissediyorum artik sizin mümkün degil hamile olmanız, psikolojik sucluluk ile size karnınız büyüyor gibi geliyor.
Kaldi ki 4 kere adet olmuşsunuz mümkün olmayacağını siz de biliyorsunuz stres yapmayın boşuna.
Tatlim daha ne kadar adet olacaksın inanmak icin.5 defa oldum 6. Olucam ilk adetimi ilsikiden bi gum sonra oldum bide bu evde yaptığım testler pozitf gibi cikti ya bn toparlayamadim kendimi bide kafami sey karistirdi bi hastanede yaptirdigimda 0.01 di baska hastanede 2 cikti doktor hepsi sifir sayiliyo dedi ama yukselebiliir mi acaba diye düşünüyorum
Yok birdaha o tarz bi yakinlasma olmadi afedersiniz iccamsrimi indirmeden biseyler yaşadık temas olmadi yaniTatlim daha ne kadar adet olacaksın inanmak icin.
6.yi olucam diyorsun sabret o zaman 3 ay daha olmazsan tamam daha da hamile olmazsin.
Hamilelik sureci oyle kolay bir surec degil inan ki hamile olsan neler nelerolur bunyende.
O degerlerin 0 dan farki yok korkmana da gerek yok sayet daha sonra tekrar bir birleşme olmadiysa.
Idrar testlerine güvenme zamaninda cift cizgi görüp adet olmuştum hamileyim diye ne sevinmistim
Allah iyiliğini versin senin yaa kız 4sene neler etmedim hamile kalmak icin tam temasla çamaşır varken nasıl olsunYok birdaha o tarz bi yakinlasma olmadi afedersiniz iccamsrimi indirmeden biseyler yaşadık temas olmadi yani
Ama su ic sıkısman lazim falan diyorlae ablamdan biliyorum bana umursamadan baktı gorunmediyse
Iste biliyorum da bu psikolojiden bi kurtulamadimAllah iyiliğini versin senin yaa kız 4sene neler etmedim hamile kalmak icin tam temasla çamaşır varken nasıl olsun
Korkuların yersiz kardesim kalbini gönlünü ferah tut aslında sende imkansız olduğunu biliyorsun da istemsiz korkuya kapılmışsın sadece.
Karnim gündüz dümdüz aksama doğru bakmaya korkuyorum karnima4 aylık hamileyim.
Bebeğimin harkeetlerini hissediyorum artık
Karnımda çıktı..
Hamile olsan bırak su içmeyi kocaman bebek görürdünüz ultrasonda :)
Boşunaaa korkuyosun .Karnim gündüz dümdüz aksama doğru bakmaya korkuyorum karnima
az yiyiniz yaz geliyor.Sonuc kesinmidir karnim buyuyo gibi hissesiyorum ama 4 aylik bebek ki su anda 5 ay döndüm belli olurmuydu disardan
Timam yememaz yiyiniz yaz geliyor.
hamile falan değilsiniz. şaka mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?