Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testte cıkması gerekmezmiydi .ins hayırlısı
Bende oyle düşündüm minicik bile olsa dedim. Ama benim bi oncekinde de adet 2 3 gun gecikince 125 cikmisti yumurtlama zamani biliyodum. Simdi de benzer olursa 1 gun gecikme ile anca görürüm ama adet olmazsam.

Bende oyle düşündüm minicik bile olsa dedim. Ama benim bi oncekinde de adet 2 3 gun gecikince 125 cikmisti yumurtlama zamani biliyodum. Simdi de benzer olursa 1 gun gecikme ile anca görürüm ama adet olmazsam.
İnsallah canım .güzel haberlerimizi veririz .cok dusuk degl degerım önceden 0.100 1.20 cıkmıstı bu deger 10günlük falan varsa bu deger normal degılmıdır kı

İnsallah canım .güzel haberlerimizi veririz .cok dusuk degl degerım önceden 0.100 1.20 cıkmıstı bu deger 10günlük falan varsa bu deger normal degılmıdır kı
Ben anlamiyorum ki canım baslangic degerleri pek. 5 e kadar herkes negatif diyor ama.Bana kendi degerlerim bile az gelmişti millet 500 ler 700 ler görüyo

Coooook silik fotoda cıkmıyo tam simdi yaptım ne olacak benım halim

Eklentiler

• A84EF0EB-49C8-46D9-98F1-EB097E4B049F.jpeg
    A84EF0EB-49C8-46D9-98F1-EB097E4B049F.jpeg
    35,2 KB · Görüntüleme: 70
Canım adetin ne zaman.? 1 saate çizgi belirir varsa . Allahtan hayırlısı inşallah vardır canım.

Herkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorum

Eklentiler

• 20181208_124424.jpg
    20181208_124424.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 54
Herkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorum
Ohaa kız 10 gün varken nasıl çıkmış öyle.. Bu durumda pozitif görünüyor ama devam edin sabahları yapmaya
Hayırlı olsun
Bir de tavsiyem başka bir marka al onla dene

Ayyy canım yanlış çıkmıştır diye pek sevinmek istemiyorum aslında ama inşallah vardır yaa

Ohaa kız 10 gün varken nasıl çıkmış öyle.. Bu durumda pozitif görünüyor ama devam edin sabahları yapmaya
Hayırlı olsun
Bir de tavsiyem başka bir marka al onla dene
Ayy evet çıktı ama pek heveslenmek istemiyorum erken diye ama bir kaç belirtide var birde sanki içimden bir ses var diyor ama dur bakim merak ettim sordum bende

Ayy evet çıktı ama pek heveslenmek istemiyorum erken diye ama bir kaç belirtide var birde sanki içimden bir ses var diyor ama dur bakim merak ettim sordum bende
adetime 10 gün varken beta değerim 75 çıkmıştı. olabiliyor yani. Ama benim kanamam vardı, olmadı o ay.
çoğu kişi yok canım adete 10 gün kala çıkamaz demişti ama idrar testi değil kan testiyle çıkmıştı. Oldu mu oluyor yani

merhabalar, ne yazık ki çizgi hemen çıkmazsa pek de itibar etmemeniz gerekiyor. 20 dk sonra çıkan sonucu ciddiye almayınız diyor bu testlerde. daha çok erken bekleyin derim ben

Back