- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
Testte cıkması gerekmezmiydi .ins hayırlısıBen kan vermedim dun aksam üstü öylesine test yaptim cikmadi. Bende daha bat gecmeden yapmam dedim zaten 2 gune olmam lazim yoksa gecikmeye giriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testte cıkması gerekmezmiydi .ins hayırlısıBen kan vermedim dun aksam üstü öylesine test yaptim cikmadi. Bende daha bat gecmeden yapmam dedim zaten 2 gune olmam lazim yoksa gecikmeye giriyor
Bende oyle düşündüm minicik bile olsa dedim. Ama benim bi oncekinde de adet 2 3 gun gecikince 125 cikmisti yumurtlama zamani biliyodum. Simdi de benzer olursa 1 gun gecikme ile anca görürüm ama adet olmazsam.Testte cıkması gerekmezmiydi .ins hayırlısı
İnsallah canım .güzel haberlerimizi veririz .cok dusuk degl degerım önceden 0.100 1.20 cıkmıstı bu deger 10günlük falan varsa bu deger normal degılmıdır kıBende oyle düşündüm minicik bile olsa dedim. Ama benim bi oncekinde de adet 2 3 gun gecikince 125 cikmisti yumurtlama zamani biliyodum. Simdi de benzer olursa 1 gun gecikme ile anca görürüm ama adet olmazsam.
Ben anlamiyorum ki canım baslangic degerleri pek. 5 e kadar herkes negatif diyor ama.Bana kendi degerlerim bile az gelmişti millet 500 ler 700 ler görüyoİnsallah canım .güzel haberlerimizi veririz .cok dusuk degl degerım önceden 0.100 1.20 cıkmıstı bu deger 10günlük falan varsa bu deger normal degılmıdır kı
Hmmm ins hayırlısı bende bişey diyemıyorumBen anlamiyorum ki canım baslangic degerleri pek. 5 e kadar herkes negatif diyor ama.Bana kendi degerlerim bile az gelmişti millet 500 ler 700 ler görüyo
Bugun du .bu en belirgin hali desemCanım adetin ne zaman.? 1 saate çizgi belirir varsa . Allahtan hayırlısı inşallah vardır canım.
Bugun du .bu en belirgin hali desem![]()
:) aynen dualarınızı bekliyorum saglıklı sekılde yukselır beta hcg insallahHadi yaa .. ozaman mecbur yarını bekle canım inşallah gelmezse tekrar yap..
:) aynen dualarınızı bekliyorum saglıklı sekılde yukselır beta hcg insallah
Amin canım benımInşallah yükselir canım. Allah gönlüne göre versin .
2.73 e düşmüş degerInşallah yükselir canım. Allah gönlüne göre versin .
Ohaa kız 10 gün varken nasıl çıkmış öyle.. Bu durumda pozitif görünüyor ama devam edin sabahları yapmayaHerkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorum
Ayyy canım yanlış çıkmıştır diye pek sevinmek istemiyorum aslında ama inşallah vardır yaaHerkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorum
Ayy evet çıktı ama pek heveslenmek istemiyorum erken diye ama bir kaç belirtide var birde sanki içimden bir ses var diyor ama dur bakim merak ettim sordum bendeOhaa kız 10 gün varken nasıl çıkmış öyle.. Bu durumda pozitif görünüyor ama devam edin sabahları yapmaya
Hayırlı olsun
Bir de tavsiyem başka bir marka al onla dene
adetime 10 gün varken beta değerim 75 çıkmıştı. olabiliyor yani. Ama benim kanamam vardı, olmadı o ay.Ayy evet çıktı ama pek heveslenmek istemiyorum erken diye ama bir kaç belirtide var birde sanki içimden bir ses var diyor ama dur bakim merak ettim sordum bende
Herkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorum
Tamam teşekkür ederimmerhabalar, ne yazık ki çizgi hemen çıkmazsa pek de itibar etmemeniz gerekiyor. 20 dk sonra çıkan sonucu ciddiye almayınız diyor bu testlerde. daha çok erken bekleyin derim ben