Bat yarın yada cuma erken gebelıgı attım grı cıkmıstıda kasette ben görüyorum sız neden görmüyosunuz yaaakamerada bazen gözükmüyor kaset test yerine erken testlerden deneseniz? regliniz geciktiyse express falan da var. ben ikincide gördüm gibi ama emin de değilim
Gördüm de bilemedim ki simdi. Yarin ya da cuma tekrarlasana adetin gelmezse halaİnşallah canım sende yap bakalım .yokmu dıyosun yanı((
Bat yarın yada cuma erken gebelıgı attım grı cıkmıstıda kasette ben görüyorum sız neden görmüyosunuz yaaa((
Kan testini bize de söyle canim. Demin negatif kan testi alan arkadas 45 hcg ile hamile oldugunu söyledi. Allah tan umut kesilmez hep inanc onemli insallah vardir.Suan inandırmaya calısır gibi hissediyorum kendımı :) ama kacırmıs olabılırsınız erken gebelıkte gri cıktı bu attıgım 2.testti 3. Testte nefatif cıktı
İnşallahKan testini bize de söyle canim. Demin negatif kan testi alan arkadas 45 hcg ile hamile oldugunu söyledi. Allah tan umut kesilmez hep inanc onemli insallah vardir.
İnsallah test silinmiş tek cizgi olmusOzgurkus insallah hcg degerin hamilelik belirtir. Ben test yaptim bembeyaz bir sayfa cikti bana bat ctesi...
Sende uzulme Rabbim nasip eder insİnsallah test silinmiş tek cizgi olmus
İnsallah test silinmiş tek cizgi olmus
Tamam hayırlısıSıkma kendini ne kadar rahat olursan o kadar hızlı oluyor bu işler. Yarın bidaha tekrar et testi, test de bozuk olabilir.
bat ne zamanHcg 3.26
Allahtan ümit kesilmez canım gelmezse tekrar yenile kan testini
Seninle ayniyiz bende o zaman pik gördüm. 2 gun icinde adet olmazsak yenileyelim.Doktorda artabılır dedi yumurtlamam 21de pik oldu ozamandan bu zamana normalmi bundeger
Senın kac cıktı?Seninle ayniyiz bende o zaman pik gördüm. 2 gun icinde adet olmazsak yenileyelim.
Ben kan vermedim dun aksam üstü öylesine test yaptim cikmadi. Bende daha bat gecmeden yapmam dedim zaten 2 gune olmam lazim yoksa gecikmeye giriyorSenın kac cıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?