- 10 Mayıs 2018
- 130
- 92
- 13
- 31
- Konu Sahibi ceylancihangirr
-
Merhaba canım geçmiş konuşmaları okumuşsundur belki her kadında aynı belirti olmaz ben hiç ama hiç anlamadım hamile olduğumu ne belirti ne his bide adet oldum üstelik sadece ve adetimde gecikmemişti sadece hissettim olabilirmi diye test yaptım çıktı inanmadım çünkü ümidim yoktu çok özür diliyorum hamile kaldığım ay eşimle sadece 3 defa birlikte olabilmiştik cenazeler misarfir vs vs derken vaktimiz bile yoktu inanmayıp kan testi yaptım tam 4 buçuk haftalıktı anlamamıştım bile çok şaşırdım şankınlıktan sevinemiştim bile hatta eşimle gülüştük bu hangi ara oldu diye oladar ümitsizdik oyüzden kalbini hiç karalama herşeyin bi zamanı var ve hiç bekleme direk kan testi yap kaynedicek hiç bişeyin yok varsa allah analı babalı büyütsün sağlıkla al kucağına yoksada jiç olmica anlamına gelmiyo çalışmalara devam ama emin ol ne zaman kafandan atarsan ozaman olucak bebeğinKızlar benımde adetım ıkı gun gecıktı test yapmaya korkuyorum negatıf olur dıye.. hıcbı belırtım de yok sadece karnım agırıyor sızce neden olabılır... hamıle olanların da gozu aydın ınsallah sag salım alırsınız bebegınızı kucagınıza allah bıze de nasıp etsın ınsallah
Cok guzel yazmısın canım allah razı olsun.. senın adına cok sevındım ınsallaha sag salım kucagına almayı nasıp eder rabbım.. ben klomen kullandım dıyorum acaba kıs mı oldu suan da boyle gecıkme oldu karnım ara ara agrıyor baska da hıcbısey yok sureklı adet olmusum gıbı hısedıyorum bakıyorum hıcbısey yok boyle bı durumda cok kotu ama bı kac sefer boyle test yaptım negatıf oldugu ıcın de suan yapasım gelmıyor aynı durumu yasamak ıstemıyorum ama bu bekleyıste daha kotu anlayacagın ne yapacagımı sasırmıs bı durumdayım allah benım gıbı olan herkese yardım etsın ve tez zamanda nasıp etsın ınsallah ... mesela suan ben catlatma ıgnesınden sonra 18 gundeyımMerhaba canım geçmiş konuşmaları okumuşsundur belki her kadında aynı belirti olmaz ben hiç ama hiç anlamadım hamile olduğumu ne belirti ne his bide adet oldum üstelik sadece ve adetimde gecikmemişti sadece hissettim olabilirmi diye test yaptım çıktı inanmadım çünkü ümidim yoktu çok özür diliyorum hamile kaldığım ay eşimle sadece 3 defa birlikte olabilmiştik cenazeler misarfir vs vs derken vaktimiz bile yoktu inanmayıp kan testi yaptım tam 4 buçuk haftalıktı anlamamıştım bile çok şaşırdım şankınlıktan sevinemiştim bile hatta eşimle gülüştük bu hangi ara oldu diye oladar ümitsizdik oyüzden kalbini hiç karalama herşeyin bi zamanı var ve hiç bekleme direk kan testi yap kaynedicek hiç bişeyin yok varsa allah analı babalı büyütsün sağlıkla al kucağına yoksada jiç olmica anlamına gelmiyo çalışmalara devam ama emin ol ne zaman kafandan atarsan ozaman olucak bebeğin
Sen canım tedavı mı gordun yoksa kendılıgınden mı olduMerhaba canım geçmiş konuşmaları okumuşsundur belki her kadında aynı belirti olmaz ben hiç ama hiç anlamadım hamile olduğumu ne belirti ne his bide adet oldum üstelik sadece ve adetimde gecikmemişti sadece hissettim olabilirmi diye test yaptım çıktı inanmadım çünkü ümidim yoktu çok özür diliyorum hamile kaldığım ay eşimle sadece 3 defa birlikte olabilmiştik cenazeler misarfir vs vs derken vaktimiz bile yoktu inanmayıp kan testi yaptım tam 4 buçuk haftalıktı anlamamıştım bile çok şaşırdım şankınlıktan sevinemiştim bile hatta eşimle gülüştük bu hangi ara oldu diye oladar ümitsizdik oyüzden kalbini hiç karalama herşeyin bi zamanı var ve hiç bekleme direk kan testi yap kaynedicek hiç bişeyin yok varsa allah analı babalı büyütsün sağlıkla al kucağına yoksada jiç olmica anlamına gelmiyo çalışmalara devam ama emin ol ne zaman kafandan atarsan ozaman olucak bebeğin
Ben 1 sene tedavi gördüm canım klomenler vitaminler iğneler haplar aşılama çatlatma neler neler onun yanında hatimler adaklar dualar koca karı ilaçları derken kendimi kaybetmişim hayatım kaymış haberim yok psikojim alt üst toparlanıp kendime geldim bırakıyorum tedaviyi dedim herşey allahtan olmuyosa vardır bi sebebi dedim demekki benim nasibimde yok dedim eşimede söyledim sonra aradan 3 ay geçti ama cidden hamileliği çıkardım aklımdan olmıcanı kabul ettim yani pes ettim şuan hamileyim kendiliğinden oldu allah bugün masip etti bana eminim tek değilim benim gibi binlercesi varSen canım tedavı mı gordun yoksa kendılıgınden mı oldu
Cok sukur canım rabbım nasıp etmıs yuzun gulmus allah ınsallah analı babalı buyumeyı nasıp etsın ve tum ısteyenlere nasıp etsın ıcınde de bana.. bende 14 aylık evlıyım hıc korunmadık esımde bende cok ıstıyoruz ama ıste bakalım allah ne zaman nasıp edecek bıze de dua et hamılelerın duaları kabul olurmus..Ben 1 sene tedavi gördüm canım klomenler vitaminler iğneler haplar aşılama çatlatma neler neler onun yanında hatimler adaklar dualar koca karı ilaçları derken kendimi kaybetmişim hayatım kaymış haberim yok psikojim alt üst toparlanıp kendime geldim bırakıyorum tedaviyi dedim herşey allahtan olmuyosa vardır bi sebebi dedim demekki benim nasibimde yok dedim eşimede söyledim sonra aradan 3 ay geçti ama cidden hamileliği çıkardım aklımdan olmıcanı kabul ettim yani pes ettim şuan hamileyim kendiliğinden oldu allah bugün masip etti bana eminim tek değilim benim gibi binlercesi var
Suan ben kıst olustu herhalde dıye dusunuyorum adet gecıkmesı o yuzden de oluyor dımı hamılelık hıc kafamada yok yanı umutlu degılım o konudaBen 1 sene tedavi gördüm canım klomenler vitaminler iğneler haplar aşılama çatlatma neler neler onun yanında hatimler adaklar dualar koca karı ilaçları derken kendimi kaybetmişim hayatım kaymış haberim yok psikojim alt üst toparlanıp kendime geldim bırakıyorum tedaviyi dedim herşey allahtan olmuyosa vardır bi sebebi dedim demekki benim nasibimde yok dedim eşimede söyledim sonra aradan 3 ay geçti ama cidden hamileliği çıkardım aklımdan olmıcanı kabul ettim yani pes ettim şuan hamileyim kendiliğinden oldu allah bugün masip etti bana eminim tek değilim benim gibi binlercesi var
Bende 2 sene oldu evleneli aynen hiç korunmadık ama amudamı kalkmadım onumu yapmadım neler neler ben kendi insiyatifimle özel hastanede evliliğimin 6. Ayında tedaviye başladım çünkü her evlenen hamile kalıyodu ben neden kalmıyodum psikoloji meselesi dedim ya tamamen vazgeçtiğinde olucak şu kadınlar klübüne yazmadığım sormadıpım soru kalmadı belki yaptığım gebelik testiyle tüp bebek deneseydim şimdi çocuğum vardı oyüzden seni çok iyi anlıyorum ve biliyorum ne hissedip yaşadığını çünkü bundan beş altı ay öncesinde bende aynıydım sen içini rahat tut tatlımCok sukur canım rabbım nasıp etmıs yuzun gulmus allah ınsallah analı babalı buyumeyı nasıp etsın ve tum ısteyenlere nasıp etsın ıcınde de bana.. bende 14 aylık evlıyım hıc korunmadık esımde bende cok ıstıyoruz ama ıste bakalım allah ne zaman nasıp edecek bıze de dua et hamılelerın duaları kabul olurmus..
Amın canım cok sagol cok ıyı geldı bana msjların hayırlısı keske sılıp atabılsem bende kafamdan ama olmuyor nekadar dusunmeyecem desemde yıne ınsan dusunuyor aynı sekıldr cevremde benden sonra nekadar evlenen varsa hepsı suan hamıle ınsan daha da kotu oluyor neden olmuyor dusuncesıyleBende 2 sene oldu evleneli aynen hiç korunmadık ama amudamı kalkmadım onumu yapmadım neler neler ben kendi insiyatifimle özel hastanede evliliğimin 6. Ayında tedaviye başladım çünkü her evlenen hamile kalıyodu ben neden kalmıyodum psikoloji meselesi dedim ya tamamen vazgeçtiğinde olucak şu kadınlar klübüne yazmadığım sormadıpım soru kalmadı belki yaptığım gebelik testiyle tüp bebek deneseydim şimdi çocuğum vardı oyüzden seni çok iyi anlıyorum ve biliyorum ne hissedip yaşadığını çünkü bundan beş altı ay öncesinde bende aynıydım sen içini rahat tut tatlım
Eğer doktorlar herhangi bi hastalık görmediyse sende veya eşinde hiç merak etme bebişin olucak çünkü bana gittiğim bi doktor demiştiki gayet sağlıklısınız olmaması için bi sebep yok senin işin allahla yat kalk dua et demişti :) ki zaten etmemiz gerekiyo ama doktorun tavrı bu yöndeydi ve gittiğin doktor çok önemli senin sorularına cevap veriyomu nedenlerini sebeplerini söylüyomu takibini tahlillerini güzel yapıyomu özellikle buna dikkat et çünkü gittiğim özel hastanedeki doktorun biri ona etmediğim beddua kalmamıştı hiç uğraşma direk tüp bebek yap demişti tüp bebek yapan yokmu yüzlerce var ama dank diye söyleyince doktor günlerce ağlamıştım düşün psikolojimi :) bunların hepsi geçicek sen bugünleeini gülerek anlatıcaksınAmın canım cok sagol cok ıyı geldı bana msjların hayırlısı keske sılıp atabılsem bende kafamdan ama olmuyor nekadar dusunmeyecem desemde yıne ınsan dusunuyor aynı sekıldr cevremde benden sonra nekadar evlenen varsa hepsı suan hamıle ınsan daha da kotu oluyor neden olmuyor dusuncesıyle
tesekkur ederım canım doktorum ıyı ama bana 3 ay klomen dedı sonra asılama yapman lazım dedı olmasa o yuzden bende suan dusuncedeyım.. ve sımdı adet oldumEğer doktorlar herhangi bi hastalık görmediyse sende veya eşinde hiç merak etme bebişin olucak çünkü bana gittiğim bi doktor demiştiki gayet sağlıklısınız olmaması için bi sebep yok senin işin allahla yat kalk dua et demişti :) ki zaten etmemiz gerekiyo ama doktorun tavrı bu yöndeydi ve gittiğin doktor çok önemli senin sorularına cevap veriyomu nedenlerini sebeplerini söylüyomu takibini tahlillerini güzel yapıyomu özellikle buna dikkat et çünkü gittiğim özel hastanedeki doktorun biri ona etmediğim beddua kalmamıştı hiç uğraşma direk tüp bebek yap demişti tüp bebek yapan yokmu yüzlerce var ama dank diye söyleyince doktor günlerce ağlamıştım düşün psikolojimi :) bunların hepsi geçicek sen bugünleeini gülerek anlatıcaksın
Hayırlısı olsun tatlım allah en kısa zamanda kucağını bebekle doldursun inşallah kalbini ferah tuttesekkur ederım canım doktorum ıyı ama bana 3 ay klomen dedı sonra asılama yapman lazım dedı olmasa o yuzden bende suan dusuncedeyım.. ve sımdı adet oldum
Amın canım sagolHayırlısı olsun tatlım allah en kısa zamanda kucağını bebekle doldursun inşallah kalbini ferah tut
Naptın tatlım gittinmi doktoraEve
Evet aynen bende de aynı. Normal olduğunu bilmek güzel :) bazıları keseyi görmeden hamileyim demeyin diyor. O yüzden çok geriliyorum.
Kuzum ya ben unutmusum bu topiyi, kusura bakma, kan verdim soylemismiydim?? 53,29 cikti, testim de koyulasmis. Adete 5 gun kaldi.Çok sağ ol canim.. Haber vermeyi unutma :
E harika canim... tebrik ediyorum.. sağlıkla gelsin dünyaya :))Kuzum ya ben unutmusum bu topiyi, kusura bakma, kan verdim soylemismiydim?? 53,29 cikti, testim de koyulasmis. Adete 5 gun kaldi.
Evet canim. Aslında kendi dr um haftaya perşembeye randevu verebildi ama başka bir dr a gittim. Gayet iyi ve minicik bir gebeligim var. Her sey yolunda dedi. Sadece keseyi gördü ama. Zaten muhtemel ki makinası yeterince iyi olmadığından ölçemedi bile kaç haftalık olduğunu. Haftaya daha net olacak her şey..Naptın tatlım gittinmi doktora
Merhaba Ceylancihagir. Ben de yarin gideceğim. Kaç haftalik oldunuz? Biz 6 olduk.Ama kalp atımı için öbür cuma büyük ihtimalSelam kızlar nasıl gidiyo bekleyenler vardı hamile olanlar vardı neler yaptınız ben bugün bebeğimin kalbinin sesini duydum ve masada on dakika ağladım allah herkese nasip etsin daha hissetmediğin görmediğin bişeyi sevmek çok değişik bi duygu
Valla ben hala dr umu seçemedim. Geçen hafta öylesine beta hcg için gittiğin hastanenin dr una gittim. Ultrasonda keseyi gördü ama daha iyi görmek için vajinal bakıcam dedi. Baktı keseyi ölçemedi çok kucuk dedi. Yani ultrason cihazı yetersiz. O yüzden hiç umutlu değilim. Obur cuma florance nightingale e gideceğim. Ya da koç üni. Heralde o zaman duyarım diye düşünüyorum. Sen istanbul da misin? Hastane ve dr önerin var mı?Bende 6 haftalığım tatlım neden yarın gittiğinde dünlemiyosun kalp sesini biz bugün duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?