Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben hala dr umu seçemedim. Geçen hafta öylesine beta hcg için gittiğin hastanenin dr una gittim. Ultrasonda keseyi gördü ama daha iyi görmek için vajinal bakıcam dedi. Baktı keseyi ölçemedi çok kucuk dedi. Yani ultrason cihazı yetersiz. O yüzden hiç umutlu değilim. Obur cuma florance nightingale e gideceğim. Ya da koç üni. Heralde o zaman duyarım diye düşünüyorum. Sen istanbul da misin? Hastane ve dr önerin var mı?
Aynen doktor önemli canım bana hiç vajinal bakmadı doktorum karından baktı hep ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama bağcılar hospitalistte sevtap diye bi kadın doğum doktoru var biraz asabi bi tip ama işinin ehli diyebilirim sana ben çanakkaledeyim canım burdaki özel hastaneye gidiyorum

Aynen doktor önemli canım bana hiç vajinal bakmadı doktorum karından baktı hep ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama bağcılar hospitalistte sevtap diye bi kadın doğum doktoru var biraz asabi bi tip ama işinin ehli diyebilirim sana ben çanakkaledeyim canım burdaki özel hastaneye gidiyorum
Tatlim ben mecidiyekoydeyim. Ya bu civardaki arkadaşlar o eşide bulunsa keşke :) sevindim senin durumuna ama :))

Kızlar benim bat 2 yada 3 ağustos, ben 28 temmuzda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı, yani sonuç kesin negatif mi ?
Dün yani 30 temmuzda kahverengi akıntım geldi peçeteye çok az (normalde hiç gelmez) .yani eğer bu yerleşme ise, 2 gün öncesinde yaptığım testte negatif çıkması normalmi? Yada çok az bi değer çıkmazsı gerkirmiydi? Bu arada her ay olan akıntılarım bu ay hiç olmadı.Cevaplarsanız çok sevinirim.

Kızlar benim bat 2 yada 3 ağustos, ben 28 temmuzda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı, yani sonuç kesin negatif mi ?
Dün yani 30 temmuzda kahverengi akıntım geldi peçeteye çok az (normalde hiç gelmez) .yani eğer bu yerleşme ise, 2 gün öncesinde yaptığım testte negatif çıkması normalmi? Yada çok az bi değer çıkmazsı gerkirmiydi? Bu arada her ay olan akıntılarım bu ay hiç olmadı.Cevaplarsanız çok sevinirim.
Hakkında hayırlısı olsun tatlım ama bidaha tekrarlanamakta yarar var testi çok kritik bi soru olabilirde olmayabilirde senin durumunda olup kan testi negatifi görüp sonradan poZitifi görenler var aksi olup görmeyende var sen iki üç daha bekle adetin geçsin eğer adet olmazsan testi tekrar et

Hakkında hayırlısı olsun tatlım ama bidaha tekrarlanamakta yarar var testi çok kritik bi soru olabilirde olmayabilirde senin durumunda olup kan testi negatifi görüp sonradan poZitifi görenler var aksi olup görmeyende var sen iki üç daha bekle adetin geçsin eğer adet olmazsan testi tekrar et
Ağustosun 3ü olmaz artık :) o gün doğum günüm. İnşallah hediyem o olur..

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Biz bugün gümbür gümbür atan minik bir kalp gördük sizde ne var ne yok? Ceylan?
Valla bizde çok iyiyiz canım ama benim kusmalarım ve bulantılarım beni hastaneye yatıracak kadar arttı. On gün bıyunca sadece simit peynirle beslendim hiç bişey işe aramadı doktorun verdiği bulantı ilacıda işe yaramadı tek başıma olduğum için ne yemek pişireliyordum ne yiyebiliryordum oyüzden oyüzden açlıktan ve susuzluktan bayılınca hastanede yattım iki gün ama bebek gayet iyi şimdi mecbur annem geldi yanıma o bakıcak bi süre bana ama onun dışında iyiyim çok şükür

Valla bizde çok iyiyiz canım ama benim kusmalarım ve bulantılarım beni hastaneye yatıracak kadar arttı. On gün bıyunca sadece simit peynirle beslendim hiç bişey işe aramadı doktorun verdiği bulantı ilacıda işe yaramadı tek başıma olduğum için ne yemek pişireliyordum ne yiyebiliryordum oyüzden oyüzden açlıktan ve susuzluktan bayılınca hastanede yattım iki gün ama bebek gayet iyi şimdi mecbur annem geldi yanıma o bakıcak bi süre bana ama onun dışında iyiyim çok şükür
Ah canim benim. Çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Umarım cabuk geçer. Bende de iştahsızlık var. Acıkınca da bulantılarım başlıyor. Ama az ve sık yiyince sorun olmuyor. Sadece sabahları mecburen bi bullanti oluyor acıkmadan dolayı. Başedebiliyorum yani.. Umarım artmaz tabi..

Ah canim benim. Çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Umarım cabuk geçer. Bende de iştahsızlık var. Acıkınca da bulantılarım başlıyor. Ama az ve sık yiyince sorun olmuyor. Sadece sabahları mecburen bi bullanti oluyor acıkmadan dolayı. Başedebiliyorum yani.. Umarım artmaz tabi..
Saol canım amin inşallah

Sen naptın canım senin nasıl geçiyo

Sen naptın canım senin nasıl geçiyo
Merhaba canim. Ya pekçok kişiye göre iyiyim aslında. Ama saatle kurulu gibiyim 3 saatte bir bir şey yemezsem pilim bitiyor resmen. Midem bulanıyor elim kolum düşüyor. Ama çok da iştahsızım. Hicbir şey istemiyor canim. Iyi yani, zorla da olsa yiyebiliyorum. O yüzden hala idare edebiliyorum çok sorun yok. Sen nasıl oldun peki? Var mı değişiklik?

Iyi sayılır. Et, balık türevleri ve birçok sebze çeşidinden tiksinmem dışında.. bayağı karbonhidratla besleniyorum şu ara. Ara ara da bulantılar.. Senin nasıl oldu toparladın mi biraz?10+2 olduk biz bu arada
Bulantılarım biraz hafifledi ama sabahları kusmalarım geçmedi henüz bişeylerden tiksinmem yok sdece bulantım çok fazla oda geçicek inşallah onun dışında iyim çok şükür benim karnım resmen 5 aylık gibi şişmi büyükmü anlamadım senin nasıl

İlk yaptığım testmiş gerçi bundan sonra yumurtladım da . Hep hayali çizgi var gibi

Eklentiler

• 102A991D-833D-4A7B-B5E0-79BA8781DC88.jpeg
    102A991D-833D-4A7B-B5E0-79BA8781DC88.jpeg
    18,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 0ED2BF8D-BB52-434F-AC31-EDC3AF711681.jpeg
    0ED2BF8D-BB52-434F-AC31-EDC3AF711681.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 58
Back