Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım hiç bekleme yaptır çünkü benimde adetim 1 gün geçmişti gerçi hiç hamile olacağımı düşünmüyodum çünkü içime kurt düştü yaptım çıktı resimlerimi görmüşsündür ertesi günde kan testi yaptırdım 522 çıktı değerim senin silikte olsa çıkmış yeni başlayanlarda silik oluyo genelde ben senin yerinde olsam hiç beklemem şimdi gider yaptırırım

Valla canım hiç bekleme yaptır çünkü benimde adetim 1 gün geçmişti gerçi hiç hamile olacağımı düşünmüyodum çünkü içime kurt düştü yaptım çıktı resimlerimi görmüşsündür ertesi günde kan testi yaptırdım 522 çıktı değerim senin silikte olsa çıkmış yeni başlayanlarda silik oluyo genelde ben senin yerinde olsam hiç beklemem şimdi gider yaptırırım
Yola çıktım gidiyorum yaptırmaya canimm

Bu arada siz de sağlıkla dünyaya getirirsiniz bebeğinizi umarım. Hayırlı olsun :) sizin testiniz bayağı belirginmis.

Ne demek canım benim birbirimize destek olucazki bilinçli anneler olalım beklemenin faydası yok allah analı babalı büyütmeyi sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kesinlikle öyle. Kadin dayanışması müthiş bir güç veriyor insana :)) amin hepimiz güzel günler görelim..

Herkese merhabalar buhün ultrasona girdim tam tamına 4 hafta 2 günlükmüş şuan gayet iyi gidiyomuşuz ama annelik moduna girdim ben hemen keseyi gördük ama boş gebelik olma ihtimali varmı 6 haftalıkken gel kalbinin sesini dıyabilcemiyiz dedi doktorum. Bi sıkıntı olsa görürmüydü yoksa daha erkenmi bişi olcak diye aklım çkıyo

Herkese merhabalar buhün ultrasona girdim tam tamına 4 hafta 2 günlükmüş şuan gayet iyi gidiyomuşuz ama annelik moduna girdim ben hemen keseyi gördük ama boş gebelik olma ihtimali varmı 6 haftalıkken gel kalbinin sesini dıyabilcemiyiz dedi doktorum. Bi sıkıntı olsa görürmüydü yoksa daha erkenmi bişi olcak diye aklım çkıyo
Canimmm neredeyse ayrıyız biliyor musun. Benim hesaplarıma göre ben de 4+2 yim. Ama diğer sorularının cevabını bilmiyor ve senin kadar ben de merak ediyorum..

Benim adetlerim çok düzensiz canım ne zaman adet oluyorum ne zaman yumurtluyorum hiç bilmiyorum doktora gittiğimdede günleri hiç tutturamamıştık hatta bana tüp bebek önermişti sonra ben tedaviyi bıraktım olursa olur dedim oyüzden bana kalırda şuan aderimin 40. Günündeyim çünkü geçen ay olmuştum ama çamur gibiydi ama olmuştum yani
Çamur gibi demissin ccanm kac gun surdu

Canım bende acayip gaz ve şişkinlik var sendede varmı yeni hamile olarak sana sorayım dedim yoksa bi bendemi oluyo
Var tatlim. Ama çok rahatsız edici değil. Çok sık tuvalete çıkıyorum. Gaz nedeniyle agrım oluyor biraz. Tuvalete çıkınca geçiyor. Barsaklarım çok hızlı çalışıyor. Sende nasıl durum?

Var tatlim. Ama çok rahatsız edici değil. Çok sık tuvalete çıkıyorum. Gaz nedeniyle agrım oluyor biraz. Tuvalete çıkınca geçiyor. Barsaklarım çok hızlı çalışıyor. Sende nasıl durum?
Benim ezelinden beri bağırsak ve gaz problemim vardı zatende şuan yüze katlamış durumda. Sanki 6 aylık hamile gibiyim. Benimde kasıklarım ağrıyor kimisi gazdan diyo kimisi yerleşmeye çalışıyo diyo bakalım ama bişi olmasında bunlar gelip geçer nasılsa

Var tatlim. Ama çok rahatsız edici değil. Çok sık tuvalete çıkıyorum. Gaz nedeniyle agrım oluyor biraz. Tuvalete çıkınca geçiyor. Sende nasıl durum?
Benim ezelinden beri bağırsak ve gaz problemim vardı zatende şuan yüze katlamış durumda. Sanki 6 aylık hamile gibiyim. Benimde kasıklarım ağrıyor kimisi gazdan diyo kimisi yerleşmeye çalışıyo diyo bakalım ama bişi olmasında bunlar gelip geçer nasılsa
Canım çok şu içmeye çalışıyorum ben. Zaten bu ara aşırı susuyorum. Lifli besinler tüketmeye çalış. Kefir içiyorum mesela ben hergun. Şişkinliğim var ama dediğim gibi rahatsızlığım yok. Inşallah benim böyle devam eder. Senin de düzene girer.. peki canim ben de sana şunu sormak istiyorum: beyaz bir akinti var, süt beyaz. Sende de var mı?

Akıntı meselesi şöyle oldu bende canım ben gebelik testi yapmadan önce acayip sarı kokulu bi akıntım vardı internette araştırdım ondan sonra şüphelendim hamilemiyim acaba diye çünkü hiç olmazdı öğrendikten sonrada devam etti şuan 3 gündür falan beyaz sulu bi akıntım var kokusuz değişti yani bendede var oluyo hamilelerde demekki

Back