Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulantılarım biraz hafifledi ama sabahları kusmalarım geçmedi henüz bişeylerden tiksinmem yok sdece bulantım çok fazla oda geçicek inşallah onun dışında iyim çok şükür benim karnım resmen 5 aylık gibi şişmi büyükmü anlamadım senin nasıl
Benim karnım da biraz büyüdü canim. Ama aşırı değil öyle :)) ayva göbekten biraz daha büyük :) valla g3belik öyle kend8ne has bir şeymiş ki.. etrafımda kimsede olmayan şeyler yaşadım ama bir yandan bazı şeyler de çok ortak.. tuhaf yani..

Benim adetlerim çok düzensiz canım ne zaman adet oluyorum ne zaman yumurtluyorum hiç bilmiyorum doktora gittiğimdede günleri hiç tutturamamıştık hatta bana tüp bebek önermişti sonra ben tedaviyi bıraktım olursa olur dedim oyüzden bana kalırda şuan aderimin 40. Günündeyim çünkü geçen ay olmuştum ama çamur gibiydi ama olmuştum yani
Ayy canm gözün aydın var bebiş darısı basima insallah benimde adetlerim çamur gibi geliyodu geçen ay

Maşallah canım bende yarın yaptırıcam inşallah sonuçları hemen veriyolarmı
Ultrasonla ve kan yoluyla ayrı ayrı bakıyorlar canim. Kan sonucu haftaya çıkacak. Ultrasonda ense kalınlığı 1.4 cıktı bizimkinin ve minik burnunu da gördük :) ultrason bulguları temiz. Kanı da bekleyeceğiz artık..

Ultrasonla ve kan yoluyla ayrı ayrı bakıyorlar canim. Kan sonucu haftaya çıkacak. Ultrasonda ense kalınlığı 1.4 cıktı bizimkinin ve minik burnunu da gördük :) ultrason bulguları temiz. Kanı da bekleyeceğiz artık..
Bende şimdi yaptırdım aynen kan tahlili 10 gün sonra çıkıcakmış bizimde ense kalınlığı 1.86 çıktı oda normal sayılıyomuş. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallah

Bende şimdi yaptırdım aynen kan tahlili 10 gün sonra çıkıcakmış bizimde ense kalınlığı 1.86 çıktı oda normal sayılıyomuş. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallah
Haydi bakalım darısı kan testine. Cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi mi? Bize büyük ihtimal erkek dedi :))

Back