- 10 Mayıs 2018
- 130
- 92
- 13
- 31
- Konu Sahibi ceylancihangirr
-
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahYok canim. Cuma gününe.. Ben şu an şehir dışındayım kendi doktoruma gideyim diye bekliyorum.. cumaya biraz daha belirgin olur her şey hem..
Var gözüküyor canım baya da varmış bata çatlatma iğnesi falan kullanmadıysan 2 gün sonra tekrarla testini hayırlı olsun :)Kizlar simdi yaptim, bata daha 7 gun var. hamile miyim ki???
Canım eveeeet.. var bence de.. tebrikler; sağlıklıKizlar simdi yaptim, bata daha 7 gun var. hamile miyim ki???
Yok canim bu ay hic bi sey yapmadim, ovulyasyon testini denedim, bi de dostinex iciyorum prolaktinim yuksekmis. Gecen ay asilama yaptirmistim tutmadi, daha onceki aylarda da ovitrel ignesi. 1-2 ay ara vereyim dedim olmazsa 2 ay sonra yine baslariz dige dusunuyordumVar gözüküyor canım baya da varmış bata çatlatma iğnesi falan kullanmadıysan 2 gün sonra tekrarla testini hayırlı olsun :)
Sagol kuzum, henuz sevinmeye korkuyorum, yarin kan testi vermeyi dusunuyorum.1
Canım eveeeet.. var bence de.. tebrikler; sağlıklı
doğsun :)))
Valla canim ben de çok korkuyorum hala. Yarın 5 hafta olacak hesaplarıma göre ve dr gideceğim cuma. Iple çekiyorum ben de. Haber ver bize :))Sagol kuzum, henuz sevinmeye korkuyorum, yarin kan testi vermeyi dusunuyorum.
Hamilemisin canim?Valla canim ben de çok korkuyorum hala. Yarın 5 hafta olacak hesaplarıma göre ve dr gideceğim cuma. Iple çekiyorum ben de. Haber ver bize :))
Anladım canım hayırlı olsun sağlıklı gebelik olsun İnşaAllah:)Yok canim bu ay hic bi sey yapmadim, ovulyasyon testini denedim, bi de dostinex iciyorum prolaktinim yuksekmis. Gecen ay asilama yaptirmistim tutmadi, daha onceki aylarda da ovitrel ignesi. 1-2 ay ara vereyim dedim olmazsa 2 ay sonra yine baslariz dige dusunuyordum
Eveeeeeet:)))) ben geçtiğimiz hafta öğrendim. Bu başlığın 2 ya da 3. Sayfasında silik bir gebelik testim var hatta. Ben de buradaki arkadaslara sormuştum :)Hamilemisin canim?
Kuzuuum cok sevindim, saglikla kucagina alirsin insallah. Nasil geciyor hamilelik? Bulanti var mi?))Eveeeeeet:)))) ben geçtiğimiz hafta öğrendim. Bu başlığın 2 ya da 3. Sayfasında silik bir gebelik testim var hatta. Ben de buradaki arkadaslara sormuştum :)
Yok canim. Çok iyi gidiyor şimdilik. Sadece yorgunluk okuyor biraz ama günlük yaşantımı engelleyecek kadar değil. Adet ağrısı gibi ağrılarım oldu 4 veya5 gün şimdi geçti. Gayet iyiyim :)Kuzuuum cok sevindim, saglikla kucagina alirsin insallah. Nasil geciyor hamilelik? Bulanti var mi?))
Cok sukur canim, hadi kendinize iyi bakin.Yok canim. Çok iyi gidiyor şimdilik. Sadece yorgunluk okuyor biraz ama günlük yaşantımı engelleyecek kadar değil. Adet ağrısı gibi ağrılarım oldu 4 veya5 gün şimdi geçti. Gayet iyiyim :)
Çok sağ ol canim.. Haber vermeyi unutma :Cok sukur canim, hadi kendinize iyi bakin.
Amin canim. Valla Beray, olabilir de olmayabilir de. Istersen bi iki gün daha bekleyip bir cesaret test yap. Başka yolu yok maalesef anlamanın. Benim de sadece adet belirtisi gibi belirtilerim oldu mesela. Kârın ağrısı ve meme hassasiyeti. Belirtilere takılma. Adet belirtisi de olabilir. Ama gecikme önemli. Gecikme yaşar misin normalde?Kızlar benımde adetım ıkı gun gecıktı test yapmaya korkuyorum negatıf olur dıye.. hıcbı belırtım de yok sadece karnım agırıyor sızce neden olabılır... hamıle olanların da gozu aydın ınsallah sag salım alırsınız bebegınızı kucagınıza allah bıze de nasıp etsın ınsallah
Oncelıkle cevapın ıcın tesekkur edeeım cnm.. normade hıc gecıkme olmazdı bende ama bu ay boyle oldu karnım agırıyor bıde goguslerım sıs baska da bısey yok akıntım da cok fazla degılAmin canim. Valla Beray, olabilir de olmayabilir de. Istersen bi iki gün daha bekleyip bir cesaret test yap. Başka yolu yok maalesef anlamanın. Benim de sadece adet belirtisi gibi belirtilerim oldu mesela. Kârın ağrısı ve meme hassasiyeti. Belirtilere takılma. Adet belirtisi de olabilir. Ama gecikme önemli. Gecikme yaşar misin normalde?
Bence yap test canim. Sonuçta senin testi geciktirmen sonucu değiştirmeyecek. Varsa sevinirsin. Yoksa da soru işaretlerinden kurtulursun ve boşuna umutlanmazsın. Boşa umutlanmak çok yorucu bir şey. Olmazsa önümüzdeki ay olur, sonraki ay olur..Oncelıkle cevapın ıcın tesekkur edeeım cnm.. normade hıc gecıkme olmazdı bende ama bu ay boyle oldu karnım agırıyor bıde goguslerım sıs baska da bısey yok akıntım da cok fazla degıl
Insallah canım 14 aydır beklıyoruz ama olmadı ınsallah senın dedıgın gıbı olur allah tum ısteyenlere nasıp etsın ıcınde de banaBence yap test canim. Sonuçta senin testi geciktirmen sonucu değiştirmeyecek. Varsa sevinirsin. Yoksa da soru işaretlerinden kurtulursun ve boşuna umutlanmazsın. Boşa umutlanmak çok yorucu bir şey. Olmazsa önümüzdeki ay olur, sonraki ay olur..
Inşallah canim inşallahInsallah canım 14 aydır beklıyoruz ama olmadı ınsallah senın dedıgın gıbı olur allah tum ısteyenlere nasıp etsın ıcınde de bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?