- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
- Konu Sahibi Ebrar kizim
-
Hayırlı olsun. Böyle bilmemek mi gerekiyor acaba hamile kalabilmek için?Kan değeri beta HCG mi acaba bilmiyorum oysa 329.7 yaziyor
Tabi beta hcg olucak. hamilesin değer çok güzel. 10 gün sonra ultrasonda bakicakKan değeri beta HCG mi acaba bilmiyorum oysa 329.7 yaziyor
Insallah rabbim yardım eder sizinki de hayırlı olsunHayirli olsun bende yeni ogrendim hamile oldugumu 2 idrar testindede cok silik cizgi cikti kan testi yaptirdim ordada pozitif cikti 2 yasinda bir kizim var umarim kolaylıkla buyuturuz yavrularimizi :)
ALLAH sizlere de nasip eder insalhHayırlı olsun. Böyle bilmemek mi gerekiyor acaba hamile kalabilmek için?
Yakında tez yazacağız da, hala hayalet çizgi bile göremedim
ALLAH sizlerede nasip etsin ınsalhHayırlı olsun. Böyle bilmemek mi gerekiyor acaba hamile kalabilmek için?
Yakında tez yazacağız da, hala hayalet çizgi bile göremedim
benim ilk gebeliğimde ikinci silikti ve hamileydim. Bugün de test yaptım şuan ikincisi silik acaba hamile olabilir miymi die düşünüyorum.Arkadaşlar benim adet günüm geçiyor 7 aylık bebegim var. Gebelik testi yaptım biri net biri silik çizgi çıktı sizce gebelik varmi. Daha önce böyle biseyle karşılaşan varmi?
Evet hamilesin benim ikiside boyleydibenim ilk gebeliğimde ikinci silikti ve hamileydim. Bugün de test yaptım şuan ikincisi silik acaba hamile olabilir miymi die düşünüyorum.
Hamilesınız tebrıkler.benim ilk gebeliğimde ikinci silikti ve hamileydim. Bugün de test yaptım şuan ikincisi silik acaba hamile olabilir miymi die düşünüyorum.
günaydın canım testin pozitif duruyor kaçıncı günün bugün çatlatma iğnesi olmuşmuydunMerhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Çok heyecanlıyım. Gebelik testime bir bakar mısınız?
günaydın canım testin pozitif duruyor kaçıncı günün bugün çatlatma iğnesi olmuşmuydun
anladım canım ben seni tüp bebek yaptırdın sandım o zaman hamilesin inşallah hayırlı olsun kan verirsen kesin sonucu alırsınMerhaba :) çok tesekkurler cevabiniz icin. hayır çatlama iğnesi olmadım. Yumurtlama günümü takip etmiştim. Hesaplarıma göre adetine iki gün var. Dün de test yapmıştım
Daha silikti. Bugün böyle . Ne olacak çok merak ediyorum.
Bugün kan testi vereceğim. Az önce bir test daha yaptım o da silik çıktı. Ayyanladım canım ben seni tüp bebek yaptırdın sandım o zaman hamilesin inşallah hayırlı olsun kan verirsen kesin sonucu alırsın
Bu daha iyi pembeleşmiş ayy hadi bakalım bebiş geliyor inşallah :)Bugün kan testi vereceğim. Az önce bir test daha yaptım o da silik çıktı. Ayy
gelsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla..Bu daha iyi pembeleşmiş ayy hadi bakalım bebiş geliyor inşallah :)
Canim bhcg 88.87 cıktı :)))))))))Bu daha iyi pembeleşmiş ayy hadi bakalım bebiş geliyor inşallah :)
Tebriklerrr :) hayırla sağlıkla al kucağına inşallah canım çok sevindim bana da dua edermisinCanim bhcg 88.87 cıktı :)))))))))
tekrar test yaptınmı canımCanim bhcg 88.87 cıktı :)))))))))
Ben bu mesaja cevap yazdım aslında daha önce ama.... canim tabi ki dua ederim.. inşallah bebeğine kavuşursun kısa zamanda :))Tebriklerrr :) hayırla sağlıkla al kucağına inşallah canım çok sevindim bana da dua edermisin
Sabah test verdim. 4 gibi çıkar dediler. Aslında biraz kaygiliyim. Ya bir sorun çıkarsa diye. Ama kendimi de gayet iyi hissediyorum. Umarim iyi olacak...tekrar test yaptınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?