Gebelik testi

Hayirli olsun bende yeni ogrendim hamile oldugumu 2 idrar testindede cok silik cizgi cikti kan testi yaptirdim ordada pozitif cikti 2 yasinda bir kizim var umarim kolaylıkla buyuturuz yavrularimizi :)

Allah sizlerde
Hayırlı olsun. Böyle bilmemek mi gerekiyor acaba hamile kalabilmek için?

Yakında tez yazacağız da, hala hayalet çizgi bile göremedim
ALLAH sizlere de nasip eder insalh
Hayırlı olsun. Böyle bilmemek mi gerekiyor acaba hamile kalabilmek için?

Yakında tez yazacağız da, hala hayalet çizgi bile göremedim
ALLAH sizlerede nasip etsin ınsalh

Arkadaşlar benim adet günüm geçiyor 7 aylık bebegim var. Gebelik testi yaptım biri net biri silik çizgi çıktı sizce gebelik varmi. Daha önce böyle biseyle karşılaşan varmi?
benim ilk gebeliğimde ikinci silikti ve hamileydim. Bugün de test yaptım şuan ikincisi silik acaba hamile olabilir miymi die düşünüyorum.

Eklentiler

• Kardelen.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 80
günaydın canım testin pozitif duruyor kaçıncı günün bugün çatlatma iğnesi olmuşmuydun

Merhaba :) çok tesekkurler cevabiniz icin. hayır çatlama iğnesi olmadım. Yumurtlama günümü takip etmiştim. Hesaplarıma göre adetine iki gün var. Dün de test yapmıştım
Daha silikti. Bugün böyle . Ne olacak çok merak ediyorum.

anladım canım ben seni tüp bebek yaptırdın sandım o zaman hamilesin inşallah hayırlı olsun kan verirsen kesin sonucu alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…