Gebelik testi

Ebrar kizim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
51
49
8
Arkadaşlar benim adet günüm geçiyor 7 aylık bebegim var. Gebelik testi yaptım biri net biri silik çizgi çıktı sizce gebelik varmi. Daha önce böyle biseyle karşılaşan varmi?

Arkadaşlar benim adet günüm geçiyor 7 aylık bebegim var. Gebelik testi yaptım biri net biri silik çizgi çıktı sizce gebelik varmi. Daha önce böyle biseyle karşılaşan varmi?
Tabii ki var. Hamilelik olmasa test de silik çizgi çıkmaz

Yok bu silik değil sanki baya belirgin zaten 7 gün geçmis. Hayırlı olsun burda küçük bebeğiyle hamile kalan çok konu okudum. Yaygın galiba. Kan değerin kaç biliyor musun canım? Haftaya ultrasona girersin zaten. İkiz gibi buyur aradan çıkarlar artık hayırlısı :)

Kan degerimi bilmiyorum kaç olması lazım? Valla yasimiz geçiyor diye peş peşe olsun istedik :) teşekkür ederim

Kan degerimi bilmiyorum kaç olması lazım? Valla yasimiz geçiyor diye peş peşe olsun istedik :) teşekkür ederim
İyi düşünmüşsünüz tabi. Aslında 7 gün geçmiş baya yüksek çıkmıştır seninki. Niye Dr rakam söylemedi acaba. Nasılsa ultrason zamanın gelmiş orda herseye daha kesin cevap veriyorlar

İyi düşünmüşsünüz tabi. Aslında 7 gün geçmiş baya yüksek çıkmıştır seninki. Niye Dr rakam söylemedi acaba. Nasılsa ultrason zamanın gelmiş orda herseye daha kesin cevap veriyorlar
Acilde kan tahlili yaptırdım emin olmak için. Acil gebelik var deyince kadın doktoruna gittim çok yoğundu bakmadı randevu aldım 10 sonra kontrole gidecegim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…