- 28 Mart 2018
- 51
- 49
- 8
- Konu Sahibi Ebrar kizim
-
Tabii ki var. Hamilelik olmasa test de silik çizgi çıkmazArkadaşlar benim adet günüm geçiyor 7 aylık bebegim var. Gebelik testi yaptım biri net biri silik çizgi çıktı sizce gebelik varmi. Daha önce böyle biseyle karşılaşan varmi?
Canım dün acilde kan tahlil yaptırdım olabilir dedi doktor da kesin bisey demedi. Kadın doğum doktoru çok yoğundu görunemedim daha. varmış demek.. hayırlısı ne diyelimTabii ki var. Hamilelik olmasa test de silik çizgi çıkmaz
Testi atabilirmisiniz buraya anlattığınıza göre hamilesiniz.
Yüklenmiyor fotoTesti atabilirmisiniz buraya anlattığınıza göre hamilesiniz.
Dosya yükle kısmından girip yuklerseniz olurYüklenmiyor foto
Gonderim resmi canmTesti atabilirmisiniz buraya anlattığınıza göre hamilesiniz.
Teşekkürlerhamilesin canim hayirlisi
Kan degerimi bilmiyorum kaç olması lazım? Valla yasimiz geçiyor diye peş peşe olsun istedik :) teşekkür ederimYok bu silik değil sanki baya belirgin zaten 7 gün geçmis. Hayırlı olsun burda küçük bebeğiyle hamile kalan çok konu okudum. Yaygın galiba. Kan değerin kaç biliyor musun canım? Haftaya ultrasona girersin zaten. İkiz gibi buyur aradan çıkarlar artık hayırlısı :)
İyi düşünmüşsünüz tabi. Aslında 7 gün geçmiş baya yüksek çıkmıştır seninki. Niye Dr rakam söylemedi acaba. Nasılsa ultrason zamanın gelmiş orda herseye daha kesin cevap veriyorlarKan degerimi bilmiyorum kaç olması lazım? Valla yasimiz geçiyor diye peş peşe olsun istedik :) teşekkür ederim
Acilde kan tahlili yaptırdım emin olmak için. Acil gebelik var deyince kadın doktoruna gittim çok yoğundu bakmadı randevu aldım 10 sonra kontrole gidecegim inşallahİyi düşünmüşsünüz tabi. Aslında 7 gün geçmiş baya yüksek çıkmıştır seninki. Niye Dr rakam söylemedi acaba. Nasılsa ultrason zamanın gelmiş orda herseye daha kesin cevap veriyorlar
Kan değeri beta HCG mi acaba bilmiyorum oysa 329.7 yaziyorİyi düşünmüşsünüz tabi. Aslında 7 gün geçmiş baya yüksek çıkmıştır seninki. Niye Dr rakam söylemedi acaba. Nasılsa ultrason zamanın gelmiş orda herseye daha kesin cevap veriyorlar
Evt hamilesiniz hayırlı olsunKan değeri beta HCG mi acaba bilmiyorum oysa 329.7 yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?