• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Hayirli olsun bende yeni ogrendim hamile oldugumu 2 idrar testindede cok silik cizgi cikti kan testi yaptirdim ordada pozitif cikti 2 yasinda bir kizim var umarim kolaylıkla buyuturuz yavrularimizi :)

Allah sizlerde
Hayırlı olsun. Böyle bilmemek mi gerekiyor acaba hamile kalabilmek için? :halay:

Yakında tez yazacağız da, hala hayalet çizgi bile göremedim :işsiz:
ALLAH sizlere de nasip eder insalh
Hayırlı olsun. Böyle bilmemek mi gerekiyor acaba hamile kalabilmek için? :halay:

Yakında tez yazacağız da, hala hayalet çizgi bile göremedim :işsiz:
ALLAH sizlerede nasip etsin ınsalh :anneadayı:

Arkadaşlar benim adet günüm geçiyor 7 aylık bebegim var. Gebelik testi yaptım biri net biri silik çizgi çıktı sizce gebelik varmi. Daha önce böyle biseyle karşılaşan varmi?:anneadayı:
benim ilk gebeliğimde ikinci silikti ve hamileydim. Bugün de test yaptım şuan ikincisi silik acaba hamile olabilir miymi die düşünüyorum.

Eklentiler

• Kardelen.jpg
    Kardelen.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 78
günaydın canım testin pozitif duruyor kaçıncı günün bugün çatlatma iğnesi olmuşmuydun

Merhaba :) çok tesekkurler cevabiniz icin. hayır çatlama iğnesi olmadım. Yumurtlama günümü takip etmiştim. Hesaplarıma göre adetine iki gün var. Dün de test yapmıştım
Daha silikti. Bugün böyle . Ne olacak çok merak ediyorum.

Merhaba :) çok tesekkurler cevabiniz icin. hayır çatlama iğnesi olmadım. Yumurtlama günümü takip etmiştim. Hesaplarıma göre adetine iki gün var. Dün de test yapmıştım
Daha silikti. Bugün böyle . Ne olacak çok merak ediyorum.
anladım canım ben seni tüp bebek yaptırdın sandım o zaman hamilesin inşallah hayırlı olsun kan verirsen kesin sonucu alırsın

Back