- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.301
- 63
- 44
- Konu Sahibi Ebrar kizim
Allah razı olsun canım benim inşallah :)Ben bu mesaja cevap yazdım aslında daha önce ama.... canim tabi ki dua ederim.. inşallah bebeğine kavuşursun kısa zamanda :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim inşallah :)Ben bu mesaja cevap yazdım aslında daha önce ama.... canim tabi ki dua ederim.. inşallah bebeğine kavuşursun kısa zamanda :))
yok sakın stres yapma canım güzel olacak inşaallah hadi hayırlısı buraya yaz mutlaka ben de bugün 15:30 da kontrole gidiyorum ikinci günü adetimin belki başlarız tedaviye heyecanlıyım :))Sabah test verdim. 4 gibi çıkar dediler. Aslında biraz kaygiliyim. Ya bir sorun çıkarsa diye. Ama kendimi de gayet iyi hissediyorum. Umarim iyi olacak...
Tamam canim haber veririm. Tabi senden de güzel haneler bekliyoruz :) yaz mutlaka..yok sakın stres yapma canım güzel olacak inşaallah hadi hayırlısı buraya yaz mutlaka ben de bugün 15:30 da kontrole gidiyorum ikinci günü adetimin belki başlarız tedaviye heyecanlıyım :))
Tamam canim haber veririm. Senden de güzel haberler bekliyoruz. Yaz mutlaka :))yok sakın stres yapma canım güzel olacak inşaallah hadi hayırlısı buraya yaz mutlaka ben de bugün 15:30 da kontrole gidiyorum ikinci günü adetimin belki başlarız tedaviye heyecanlıyım :))
Selam canim değerim 180 e cıkmış :)))) senden ne haber?Ben bu mesaja cevap yazdım aslında daha önce ama.... canim tabi ki dua ederim.. inşallah bebeğine kavuşursun kısa zamanda :))
MaşaAllah canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşaAllah bende bugün gittiğimde doktorum yumurtalıkların durumu çok iyi dedi e2 ve progesteron tahlili yaptık onlarda iyi çıkınca histeroskopinin etkisi geçmeden başlayalım hem bayrama bebeklerinle gir dedi bana o kadarda kendinden emin yani başladık canım hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllahSelam canim değerim 180 e cıkmış :)))) senden ne haber?
Ooo harika bir habeeer:)) çok sevindim çok.. devamını da bekliyoruz bu güzel haberlerin canim benim :)MaşaAllah canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşaAllah bende bugün gittiğimde doktorum yumurtalıkların durumu çok iyi dedi e2 ve progesteron tahlili yaptık onlarda iyi çıkınca histeroskopinin etkisi geçmeden başlayalım hem bayrama bebeklerinle gir dedi bana o kadarda kendinden emin yani başladık canım hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah
Bu testte gebelik var arkadaşım :)) önemli olan devamının gelmesi. Umarım sağlıcakla kavuşursun bebeğine.. her şey yolu da gitsin :))Herkese Merhaba,
Bugün pyro clinice marka erken gebelik testini alıp, yaptım. Geçen ay 34 günde regl olmuştum. Bu ay 32. günümdeyim. Daha önce böyle silik bir çizgi hiç çıkmamıştı, görünce hamile olduğumu düşündüm hemen, çok ağladım. Yanıltıcı bir sonuç olabilir mi sizce? Boşuna da ümitlenmiş olmayayım. Yarın hemen kan vermeye gideceğim ama bu gece rahat uyuyabilmek için de tecrubeli kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler...
Çok teşekkür ederim, inanın ne kadar içten dua ettiğinizi hissediyorum. Dualarımız karşılıklı :)Jarmoni yorumunuz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Allah'ım sağlıkla yavrumu kucağıma almayı nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin!
Siz de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah! Güzel bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle...
Teşekkürler.
Ben hiç gebelik testi yapmadım sayılır 2-3 kez yapmışımdır onlarda da tek çizgi olmustu. Kan testi en güveniliri elbette ama tebrik edebiliriz bu baya belirgin 2.çizgi darısı beta hcg değerine insHerkese Merhaba,
Bugün pyro clinice marka erken gebelik testini alıp, yaptım. Geçen ay 34 günde regl olmuştum. Bu ay 32. günümdeyim. Daha önce böyle silik bir çizgi hiç çıkmamıştı, görünce hamile olduğumu düşündüm hemen, çok ağladım. Yanıltıcı bir sonuç olabilir mi sizce? Boşuna da ümitlenmiş olmayayım. Yarın hemen kan vermeye gideceğim ama bu gece rahat uyuyabilmek için de tecrubeli kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler...
Hayirli olsun öncelikle.. cok erken olduğu icin muhtemelen biri silik çıkıyor umarim kolay bir hamilekik gecirirsiniz, Allah tamanina erdirsinHerkese Merhaba,
Hayirli olsun öncelikle.. cok erken olduğu icin muhtemelen biri silik çıkıyor umarim kolay bir hamilekik gecirirsiniz, Allah tamanina erdirsin
Ben hiç gebelik testi yapmadım sayılır 2-3 kez yapmışımdır onlarda da tek çizgi olmustu. Kan testi en güveniliri elbette ama tebrik edebiliriz bu baya belirgin 2.çizgi darısı beta hcg değerine ins
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAmin inşallah! Allah tüm hamilelere kolaylıklar versin, size de sağlıklı doğum nasip etsin!
Tesekkürler..