Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resm atablrmsnz bizde görelmgebelik testinde silik çizgi
Canım hamilelik var bu silik çizgi o demek oluyor. Adet ağrısı gibi bi ağrı olur zaten bebiş yerleşirken. Sen kan ver hemen netleştir.Bu da bu sabah yaptığım ama adet sancım var galiba adet oluyorum
İki test arasında koyulaşma var demi?
bnce hamilesiniz kan verin. Adete kaç gün var geçtimiBu da bu sabah yaptığım ama adet sancım var galiba adet oluyorum
bnce hamilesiniz kan verin. Adete kaç gün var geçtimi
Ay inşallah olmazsınızYarın olmam gerekiyor normalde eğer gecikirse kan testi yapıcam
Bende persembe gunu ogrendim ayni sekilde 2 testtede cok silik 2. Cizgiler vardi daha cok yeni oldugu icin olabiliyormus,kan testinden sonra emin oldum, hayirli olsun :)Bu da bu sabah yaptığım ama adet sancım var galiba adet oluyorum
Bu da bu sabah yaptığım ama adet sancım var galiba adet oluyorum
Bugün itibariyle adetim 2 -3 gün gecikmiş durumda evet galiba hamileyim ama kan testi yaptırmadım dahahamilesin canım
Teşekkür ederim seninde hayırlı olsunBende persembe gunu ogrendim ayni sekilde 2 testtede cok silik 2. Cizgiler vardi daha cok yeni oldugu icin olabiliyormus,kan testinden sonra emin oldum, hayirli olsun :)
Bugün itibariyle adetim 2 -3 gün gecikmiş durumda evet galiba hamileyim ama kan testi yaptırmadım daha
Hayirli olsun.. :)Bugün itibariyle adetim 2 -3 gün gecikmiş durumda evet galiba hamileyim ama kan testi yaptırmadım daha