Benimki sekiz çıktı doktor var dediAklı olan 50 ve üstünü görmeden hamileyim demesin onun altındakiler çok riskli. Benimde 5.19 cıktı ama hamile değilmişim. Bende hep 5den yukarısı bebek var sanırdım
Bence git bi doktora görünAffedersin bide adetim kahverengi renkte parça parça başladı, bide adetten 4 gün önce. İnan doktora bile gitme ihtiyacı duymadım. Gördüğüm yetti bana
Yok değil aslında var ama tam tutunma oluşma aşamadında demek oluyor. Yani geri vites yapma durumu yüksek. Hemen düşebilecek seviyede sınırda diyim.Benimki sekiz çıktı doktor var dedi
Hevesim kalmadı ki hiç. Gecen ay doktordan çıkmadım koştur koştur. Bu ay doğal yolla deneyip Allaha bırakcam gerisini.Bence git bi doktora görün
Hayırlısı olsun canım Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallahHevesim kalmadı ki hiç. Gecen ay doktordan çıkmadım koştur koştur. Bu ay doğal yolla deneyip Allaha bırakcam gerisini.
Kitap okuyorum müzik dinliyorum spora gidiyorum her türlü el işiyle uğraşıyorum ama cıkkk bana mısın demiyor valla yaEvet işte bi meşgale lazım
Canm naptın kan testini nerak ettim seniKitap okuyorum müzik dinliyorum spora gidiyorum her türlü el işiyle uğraşıyorum ama cıkkk bana mısın demiyor valla ya
Amin canım sağolasınHayırlısı olsun canım Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
Bu ayın 5 inde kadın doğuma gidecem canm o zamn ne var ne yok öğrencem inş.Canm naptın kan testini nerak ettim seni
Reglime 1 gün kala yaptım böyle dağınık çıktı sizce hamilemiyim
Tebrik ederim. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah :) bizlere de dua et. Hamilelerin duası kabul olurmuş.Hamileymişim
Amin canm bnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inan hiç beklemiyordum mucizelere inanın ve Allahtan ümidinizi hiç kesmeyiz canm bnmTebrik ederim. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah :) bizlere de dua et. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Normal testte çıkması zor erken gebelik testi alırsan çıkabilir ama.Kizzlarrr adete 2 gun var gebelik testinde cikar mi sizce yapsammi çok merak ediyorum
Nedense hiç beklenmeyen zamanda oluyor hep. Demek ki stres gerçekten çok etkiliyor gebe kalmayı. Ama biz de o sabır nerde :)Amin canm bnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inan hiç beklemiyordum mucizelere inanın ve Allahtan ümidinizi hiç kesmeyiz canm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?