Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo süper maşallah
Kimseye söyleme bence internet ve ailen dışında
Olsa da söyleme
Yarın sabah ilk idrarınlaki sonucunu merak ediyorum inş tanıklık etmiş oluruz
Test yaptım canm ya inş. Birgün güzel haberleride paylaşırız ama aonuç negatf:)

Olsun ben de olunca çok üzülüyorum ama bi iki güne kendime geliorum
Hergün bir umut var denektir İnan buna
Aynen Rabbim kimseye aratmasın canm eşim çok istiyor hala bi umut oldğnı düşünüyor inş. Umut ettiklermizi en kısa zaman da hayrlısıyla yaşarız canm :dua:

BANA DA YARDIM FİKİR :KK43:
tüp bebek - embriyo transferi yaptık, 10. günde 1.20 çıktı sonuç, hiç 10. günde 1.20 çıkıp sonra hamile kaldığını öğrenen var mı
Canım benimki öyle oldu 10 gecikme oldu test yaptım kan testi negatif 2 gün sonra 8.79 a yükseldi doktor dikkat et riskli bir değer dedi 5 gün sonra düşük yaptım ama sen moralini yüksek tut

Malesef testler bozuktu sanırım 1 gün gecikmeyle bugün regl oldum... bakalım reglinin 9.günü gel demişti. Yada bu ay da şu maydonoz buharına oturma konusu var ya onu mu denesem dedim. Tıkanıklık varsa o da açıyormuş yine olmassa o zaman giderim
Bu testler benim hayatımı karartı... Hala bunalımdan çıkamadım... Adetimin son gününe kadar testlerimde hep çift çizgi çıktı hemde öle krem rengi gri tarzda silik değil bildiğin pembeydi görebiliyordum. Ve adet oldum !!!! Bu testler yüzünden bide kan testi yaptırdım oda 5.19 cıktı. Ya kimyasal gebelik yaşadım ya da testler yanlıştı !!! Daha da körü körüne inanmam kanda çıkıp yükselene kadar. O kadar yıkıldım ki anlatamam 1 hafta boyunca insanın her testi pozitif cıkarmı ? Kendimi hamile sandım durdum şimdide psikolojim darma duman. İnşallah bu ay Rabbim telafi eder güzel bi bebek haberiyle üzüntümü :(

Bu testler benim hayatımı karartı... Hala bunalımdan çıkamadım... Adetimin son gününe kadar testlerimde hep çift çizgi çıktı hemde öle krem rengi gri tarzda silik değil bildiğin pembeydi görebiliyordum. Ve adet oldum !!!! Bu testler yüzünden bide kan testi yaptırdım oda 5.19 cıktı. Ya kimyasal gebelik yaşadım ya da testler yanlıştı !!! Daha da körü körüne inanmam kanda çıkıp yükselene kadar. O kadar yıkıldım ki anlatamam 1 hafta boyunca insanın her testi pozitif cıkarmı ? Kendimi hamile sandım durdum şimdide psikolojim darma duman. İnşallah bu ay Rabbim telafi eder güzel bi bebek haberiyle üzüntümü :KK43:
Canım değerin olması gerekenin üstünde bence testlerde sorun yoktu sen kimyasal gebelik falan geçirdin

Canım benimki öyle oldu 10 gecikme oldu test yaptım kan testi negatif 2 gün sonra 8.79 a yükseldi doktor dikkat et riskli bir değer dedi 5 gün sonra düşük yaptım ama sen moralini yüksek tut
Aklı olan 50 ve üstünü görmeden hamileyim demesin onun altındakiler çok riskli. Benimde 5.19 cıktı ama hamile değilmişim. Bende hep 5den yukarısı bebek var sanırdım

Canım değerin olması gerekenin üstünde bence testlerde sorun yoktu sen kimyasal gebelik falan geçirdin
Affedersin bide adetim kahverengi renkte parça parça başladı, bide adetten 4 gün önce. İnan doktora bile gitme ihtiyacı duymadım. Gördüğüm yetti bana :KK43:

Back