Bnde saskinim tarlusal kullandım adet olamadım bir türlüBu testler kafami karistiriyor ya ben de adetime 3 gun kala erken gebelik testi yaptim 2.cizgi silik cikti ama kimyasal olabilit diyr korkuyorum( bazilarinda silik cikmis adet olmus
Bnde saskinim tarlusal kullandım adet olamadım bir türlü
Şuan gribim bu geçsin doktor a tekrar gidicem hamilelik yok ama adet te olamıyorum derdim neyse :/Hmm o da ilgincmis
Benim adetim 27 si bekleyecem bakalim
Aynısı banada oldu birinde sizinki gibi silik hayalet çizgi vardı 1 tane daha yaptı hiçbişey çıkmadı erken gebelik testi flnda vardı onlardada çıkmadıBu sabah tekrar test yaptım aynı markanın ama bu sefer hiçbişey çıkmadıyarın regl olmam gerek. Sanırım bu ay da olmadı
Canım benimdi ilk gebeligimde çok silik çıkmıştıBu testler kafami karistiriyor ya ben de adetime 3 gun kala erken gebelik testi yaptim 2.cizgi silik cikti ama kimyasal olabilit diyr korkuyorum( bazilarinda silik cikmis adet olmus
Canım benimdi ilk gebeligimde çok silik çıkmıştı
Var gibi ama umutlandırmak istemiyorum bi gün daha bekleKızlar 1. Deki resim ilk idrarmı damlattığımda oldu biraz bekledikten snra ikinci çizgi böle oldu sizce test bozuk mu
Ben bozuk olduğunu düşünüyorumVar gibi ama umutlandırmak istemiyorum bi gün daha bekle
Boşver kafanı yorma yarın yaparsın düşünme bunuBen bozuk olduğunu düşünüyorum
Bi kan testi yaptır Cnm yada sabah idrarınla tekrarla çizgi gördüm gibiKızlar 1. Deki resim ilk idrarmı damlattığımda oldu biraz bekledikten snra ikinci çizgi böle oldu sizce test bozuk mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?