Bugün hastalandım malesef.. 8 ay oldu artık sıkıldım bu durumdan. Rahim filmi çektirsemmi diyorumCnm sonuç ne oldu
Aaa vardı cızgi ya yanlış hatırlamıyorsam bi kez düşükmü yaptı. Canm ben seni bedense hamile hatırlıyorum sekiz ay çok geç değil yumurtlama günlerini takip ediyormuşunBugün hastalandım malesef.. 8 ay oldu artık sıkıldım bu durumdan. Rahim filmi çektirsemmi diyorum
Kaç gün geçti canm tarsual dan sonra 10 gün geçtiyse doktorunu aramalısınBen hala hasta olmadım ya cildircamtarlusal kullandıktan sonra adet sokulur diye bekledim hiç bişey yok
Toplam.bugun 54ncu gün tarlusal bittikten 11nci gün sadece 1 gün kahverengi leke geldi sonra yokKaç gün geçti canm tarsual dan sonra 10 gün geçtiyse doktorunu aramalısın
Bi kan tahlili yaptır canmToplam.bugun 54ncu gün tarlusal bittikten 11nci gün sadece 1 gün kahverengi leke geldi sonra yok
Bu arada bizim cenazemiz oldu ben grip oldum özel bı kliniğe gidicem düşünmekten kafayı yemek üzereyim ters yaptım çok karışık bişey çikti bide yarın sabah yapicam bakalım
Testi bi atsana bakalım cnm
Sabah yapicamTest varsa eğer bi daha yaptırsana cnm
Aaa vardı cızgi ya yanlış hatırlamıyorsam bi kez düşükmü yaptı. Canm ben seni bedense hamile hatırlıyorum sekiz ay çok geç değil yumurtlama günlerini takip ediyormuşun
Malesef testler bozuktu sanırım 1 gün gecikmeyle bugün regl oldum... bakalım reglinin 9.günü gel demişti. Yada bu ay da şu maydonoz buharına oturma konusu var ya onu mu denesem dedim. Tıkanıklık varsa o da açıyormuş yine olmassa o zaman giderimBende görmüştüm sanki çizgiTüh ya üzülme sağlık olsun olur inşallah'Benimde düşük yapalı 8 ay oldu çok iyi anlıyorum seni çok zor her ay beklemek heveslenmek'Bende rahim filmi isteyecem bu ay dr dan filmden sonra hamile kalan çok çünkü ufak tefek yapışıklıklar tıkanıklıklar varsa açıklıyor temizleniyor belki vesile olur sende çektir.
Malesef yeni yaptım.bisey çıkmadıAma sanki bi ciZGİ var gibi cnm bence sabah tekrar yaptıt
Ama sanki bi ciZGİ var gibi cnm bence sabah tekrar yaptıt
Yeni attığım test için mı dedin acaba yoksa önceki attığım için miBen adet söktürücü kullanırken hamile kaldım canım.
Bu testte de çok silik çizgi var gibi görünüyor bana mı öyle geldi acaba?
Duman63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?