Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün hastalandım malesef.. 8 ay oldu artık sıkıldım bu durumdan. Rahim filmi çektirsemmi diyorum
Aaa vardı cızgi ya yanlış hatırlamıyorsam bi kez düşükmü yaptı. Canm ben seni bedense hamile hatırlıyorum sekiz ay çok geç değil yumurtlama günlerini takip ediyormuşun

Bende görmüştüm sanki çizgi Tüh ya üzülme sağlık olsun olur inşallah'Benimde düşük yapalı 8 ay oldu çok iyi anlıyorum seni çok zor her ay beklemek heveslenmek'Bende rahim filmi isteyecem bu ay dr dan filmden sonra hamile kalan çok çünkü ufak tefek yapışıklıklar tıkanıklıklar varsa açıklıyor temizleniyor belki vesile olur sende çektir.

Ben hala hasta olmadım ya cildircam tarlusal kullandıktan sonra adet sokulur diye bekledim hiç bişey yok

Kaç gün geçti canm tarsual dan sonra 10 gün geçtiyse doktorunu aramalısın
Toplam.bugun 54ncu gün tarlusal bittikten 11nci gün sadece 1 gün kahverengi leke geldi sonra yok
Bu arada bizim cenazemiz oldu ben grip oldum özel bı kliniğe gidicem düşünmekten kafayı yemek üzereyim ters yaptım çok karışık bişey çikti bide yarın sabah yapicam bakalım

Bi kan tahlili yaptır canm

İlk gecikmeden sonra yaptırdım aslında 0.100 çıktı negatifti malesef ama doktor a gecikip sadece kahverengi akıntı var diyince yumurtan çatlamış olabilir dedi sonra bebek dusunuyorsan tarlusal i kullan dedi kullandım ama hiç bir belirti yok hayirlisi

Aaa vardı cızgi ya yanlış hatırlamıyorsam bi kez düşükmü yaptı. Canm ben seni bedense hamile hatırlıyorum sekiz ay çok geç değil yumurtlama günlerini takip ediyormuşun

Malesef testler bozuktu sanırım 1 gün gecikmeyle bugün regl oldum... bakalım reglinin 9.günü gel demişti. Yada bu ay da şu maydonoz buharına oturma konusu var ya onu mu denesem dedim. Tıkanıklık varsa o da açıyormuş yine olmassa o zaman giderim

Ben adet söktürücü kullanırken hamile kaldım canım.
Bu testte de çok silik çizgi var gibi görünüyor bana mı öyle geldi acaba?
Duman63

Bu testler kafami karistiriyor ya ben de adetime 3 gun kala erken gebelik testi yaptim 2.cizgi silik cikti ama kimyasal olabilit diyr korkuyorum ( bazilarinda silik cikmis adet olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…