• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.810
3.140
133
33
Arkadaşlar merhaba. Gebelik testinde bir kaç saat sonra çıkan 2. Silik çizgi sebebi nedir? Yani tamamen testin bozuk olmasından mı kaynaklanır yoksa idrardaki hcg yeteri kadar yüksek olmadığı için çok sonradan mı belirir? Geçtiğimiz günlerde bu durum başıma geldi. İlk gebeliğimde adetime 10 gün varken 2. Silik çizgi hemen çıkmıştı testte. 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Bu sonradan 2.silik çizgi durumunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen veya hamile olmayan arkadaşlardan tecrübelerini bekliyorum.

Benm testim de cok ama cok silik cikti bana da yardim edin ya isikta zorlaca gorunuyor hamilemiyim acaba

Eklentiler

• 20170908_092601.jpg
    20170908_092601.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 148
Cok ama cok silik ya dun yaptimda hic bisey yoktu gece yaptim sabah yaptim cok silik bir sey cikti napmam gerek yardimm

Ilk bes dakka iccinde cikti cizgi adete benzer kan geldi 7gun surdu ilk defa ve mide bulantisi bas donmesi oluyor .hic bir tedavu gormuyirum

Bu soyleduklerim ilk defa basima gekiyor ve boyle cikti teste bu duruuma benzer kimse varmi

Adet kanaması olduysa gebe değilsin. Olmadıysa silik çizgi gebe olduğunu gösterir.

Ya adetten 3 un once adete bnzeyen kanama oldu ama adet gibi degil di ve ilk defa 7 gun surdu . Ve midem bulaniyir basim donuyir bunlar ilk defa basima geliyor .Ben en guzeli yarun yapayim bir daha ve pazartesi kan testi yaptirayim

7 gün sürdüyse adettir. Yerleşme kanaması 7 gün sürmez. En iyisi kan testi

Eğer ilk 5 dk içinde çıktıysa bu çizgi ayrıca ekstra bir tedavi vs görmüyorsanız adetiniz geciktiyse yüksek ihtimal gebesiniz..hayalet çizgide olsa pozitif manasına gelir
merhaba benimde adetim gecikti 13 gün falan. 3 gün önce test yaptım negatif. dünde baska marka test yaptım negatif. ama ertesi sabah çok ışığa falan tuttum yaptığım testi sarımsı pembe çook silik çizgi vardı. gebelik olsa hemen belirmez mi bu kadar gecikmeyle ? fikri olan yazsın lütfen :(((((((((((( inşallah hamile değilimdir hayırlısıyla :((((((((((((

Back