• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi

Red queen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
8
2
1
arkadaşlar merhaba resimdeki benim gebelik testim ikinci çizgi çok silik çıktı acaba gebemiyim birazda erken baktım aslında hiç böyle çıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.:)

2.resmide ekledim gerçi telefondan direk resme bakınca daha çok belli oluyo ama böyle yükleyince daha silik çıkıyo sanırım kan testini yaptırana kadar içim içime sığmayacak :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-07-07 at 20.25.23.jpeg
    WhatsApp Image 2017-07-07 at 20.25.23.jpeg
    19,7 KB · Görüntüleme: 350
  • WhatsApp Image 2017-07-07 at 20.45.48.jpeg
    WhatsApp Image 2017-07-07 at 20.45.48.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 271
Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba resimdeki benim gebelik testim ikinci çizgi çok silik çıktı acaba gebemiyim birazda erken baktım aslında hiç böyle çıkıp gebe olduğunu öğrenen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.:)

Çok büyük ihtimalle hamilesiniz. Gebelik bölümüne bakarsanız bu şekilde çıkmış bir sürü test görürsünüz. Ama en sağlıklısı kan testi ile netleştirmek.

çok teşekkür ederim tabiki kan testi yaptırıcam ama öncesinde bunu görmek ufakta olsa bi umut oldu benim için.

Tebrik ederimbenim ilk hamileliğimde biraz erken yaptım , hatta belli belirsiz silik çizgi vardı doktora gittim gösterdim o da onayladı.

muhtemelen gebesiniz :) gerçi ben 3 gun geçtikten sonra öğrenmiştim ama neyse

Benimkide böyle çıkmıştı ilk yaptığımda şuan kızım Rabbim nasip ederse 3 yaşına giricek.Büyük ihtimalle pozitif kan testiylede daha kesin sonuca ulaşabilirsiniz.Şimdiden hayırlı olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versin:KK200:

evet fotograftan çok belli olmuyo ama birebir bakınca çok bariz silik bir çizgi mevcut pazartesi günü kan testi yaptırıcam inşallah hamileyimdir :)

mesajlarınız içime umut oldu inşallah hayırlı haberi alırım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Kesin hamilesiniz. Hamileliğin erken dönemlerinde silik çıkabiliyor. Tebrikler.

Bakınca silik çizgiyse hamilesiniz ama daha çok küçük belki 1 aylık felan hayırlı olsun inş

çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir sizlerde dualarınızı esirgemeyin Rabbim isteyen herkese versin kimseye evlat özlemi çektirmesin. Eğer gerçekten hamileysem ben bu bebeği çok bekledim Allahım inşallah yüzüme gülmüştür.

Bal gibi de hamilesiniz. Benimki bundan da silik çıkmıştı nerdeyse benden başka kimse göremiyordu iki günde bı yaptım her geçen gün koyulasti hepsini saklıyorum çişli çişli :KK70:

Benim de aynen boyle cikmis 2 3 haftalik demisti dr. Ama pazartesiyi beklemenize gerek yok acildende kan testini yaptirabilirsiniz. Deger dusuk ciktigi icin iki gunde iki kat artiyor mu diye uc kez baktirmisti dr um hepsini acilde yaptirdim.

ya varya şu mesajlarınız beni o kadar mutlu ediyoki doktorumla görüştüm ptesi yapalım dedi o yüzden kan testi için ptesiyi bekliyorum ama yarın tekrar yenilicem gebelik testini daha koyu çıkacakmı bakalım. Bu kadarcıkla bile çok mutluyum :)

Evet tebrikler hamilesin. Bende de böyle oldu 1 gün geçtiğinde yaptım. Betahcg: 23 çıktı çok küçük kimyasal olabilir dedi. 3 gün sonra 47 oldu şu an 15000 iz çok şükür. Meğer bebeğim geç döllenmiş. Ama baya moralimi bozdu. Bence birkaç gün bekle hemen gitme doktora. Büyüsün biraz.

Böyleydi benimki de.

Eklentiler

• IMG_9513.JPG
    IMG_9513.JPG
    30,7 KB · Görüntüleme: 90

2.resmide ekledim gerçi telefondan direk resme bakınca daha çok belli oluyo ama böyle yükleyince daha silik çıkıyo sanırım kan testini yaptırana kadar içim içime sığmayacak :)

Back