Sat 5 kasım 22 kasım ovulasyon testi pik yapmıstı degerlendirdik bu sabah erken gebelik testi yaptim silikti akşamüstü tekrar yaptım negatifti bu neden kaynaklanır aynı marka testti acaba gebelik olabilir mi henüz erken mi hep 14 günde olurdu çünkü yumurtlama bu sefer bi kaç gün sarktı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi yorumlar mısınız
- Konu Sahibi xnadia99
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi erken
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2024
- 604
- 171
- 18
- 35
- 19 Ocak 2016
- 1.854
- 1.428
- 133
- 29
Freely galiba pek güvenemedim de teşekkür ederimGebelik var bence tekrar test yapın sabah olur mu? Birde testinizin markası nedir
- 3 Eylül 2022
- 122
- 29
- 28
- 24
Sat 5 kasım 22 kasım ovulasyon testi pik yapmıstı degerlendirdik bu sabah erken gebelik testi yaptim silikti akşamüstü tekrar yaptım negatifti bu neden kaynaklanır aynı marka testti acaba gebelik olabilir mi henüz erken mi hep 14 günde olurdu çünkü yumurtlama bu sefer bi kaç gün sarktı
Eklentiler
- 3 Eylül 2022
- 122
- 29
- 28
- 24
- 9 Kasım 2024
- 336
- 80
- 13
- 23
Benimki de öyle oldu maalesefFreely bende yalancı pozitif çıkardı inşallah vardır
- 2 Eylül 2018
- 104
- 40
- 98
- 28
Merhaba bu Marka ile dün bata dört kala çok çok silik bir çizgi ile gebeliğimi öğrendim bugün bata 3 kala iki farklı marka ile doğruladımFreely galiba pek güvenemedim de teşekkür ederim
- 25 Temmuz 2014
- 2.058
- 1.425
- 333
Kızlar testlerinizin görüntüsü var mı benim de yalancı sanırım üsttekini yaptım öyle çıkınca alttakini de yaptım ama çok daha az. Bugün yaptım o da az. Hatta başka markalar negatif …Benimki de öyle oldu maalesef
Eklentiler
- 2 Eylül 2018
- 104
- 40
- 98
- 28
Bata kaç var yada geciktin mi?Merhaba benim testede bakarmısınız
Geçti ama düzenli değil zaten geçiyo aradaBata kaç var yada geciktin mi?
Adetin geciktiyse prodoctor çok net cikartiyo yani benim ilk gebelik öyle olmuştu adetin geciktiyse kaset test yap bi de bence daha net sonuç verirBuda yeni yaptığım az önce yaptım prodoctor marka kızlar
Adetine ne kadar var 3 4 gün kala erken gebelik testlerinde çıkıyor direkt yumurtlamadan 12 13 gün sonra net bi siliklik oluşuyo ilk gebelikte ben o şekilde öğrenmiştim erken yapıyosan sonuç vermez 7 8 günde falan çıkmıyo testteKızlar testlerinizin görüntüsü var mı benim de yalancı sanırım üsttekini yaptım öyle çıkınca alttakini de yaptım ama çok daha az. Bugün yaptım o da az. Hatta başka markalar negatif …
- 25 Temmuz 2014
- 2.058
- 1.425
- 333
Merhaba kan verdim negatif çıktı maalesef adete 3 gün var tahmini.Adetine ne kadar var 3 4 gün kala erken gebelik testlerinde çıkıyor direkt yumurtlamadan 12 13 gün sonra net bi siliklik oluşuyo ilk gebelikte ben o şekilde öğrenmiştim erken yapıyosan sonuç vermez 7 8 günde falan çıkmıyo testte
Merhabalar ben de artımed erken gebelik testi yaptım birde dün ve bugün kaset test yaptım ilk idrarla silik çıkıyor sanki bugün daha koyulaşmış bakabilir misiniz acaba bu markayı da çok güvenilir bulmuyorlar bilemedim cevaplarsanız çok sevinirim