Gebelik Testi Yerleşme Kanaması

kvrckmarul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
8
3
35
Merhaba arkadaşlar, dün tuvaletten çıkarken kağıda pembe kanama bulaştı ve sonrası açık kahverengi az az akıntı. Bugün adetime 4 gün var 23. Döngü günü test yaptım silik çizgi hemen çıktı. Test kullanma kılavuzunda 24. Gün %76 sonuç yazıyor. Ben önceki gebeliğimde yerleşme kanamasını adet sandım ve bebeğimi 10 haftalık öğrendim. Sizce durum nedir? Hamile miyim?

Eklentiler

• IMG_3384.jpeg
    IMG_3384.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 242
  • IMG_3384.jpeg
    IMG_3384.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 190
Merhaba arkadaşlar, dün tuvaletten çıkarken kağıda pembe kanama bulaştı ve sonrası açık kahverengi az az akıntı. Bugün adetime 4 gün var 23. Döngü günü test yaptım silik çizgi hemen çıktı. Test kullanma kılavuzunda 24. Gün %76 sonuç yazıyor. Ben önceki gebeliğimde yerleşme kanamasını adet sandım ve bebeğimi 10 haftalık öğrendim. Sizce durum nedir? Hamile miyim?

Eklentiler

• IMG_3382.jpeg
    IMG_3382.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 232
Çizgi hemen cıktıysa hamilelik var
Dün predictör test silik çıktı diye Bugün awox erken test yaptım Bu sefer daha belirgin gibi ama emin olamıyorum hala adet tarihime 4 gün var Yorumlarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_3401.jpeg
    IMG_3401.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 212
Peki ne zaman kan vermeliyim ptesiyi bekliyim mi adet tarihime 4 gün var Yarın versem çıkar mı

Merhaba benimde dün sabah kahverengi leke bulaştı peçeteye adet oldum sandım direkt ped taktım o lekeden sonra başka hiç bişey olmadı normalde bugüne iyice adet olmam lazım hiç bir şey yok ama kasıklarım sancıyor midem bulanıyor . Yerleşme kanaması ney bilmiyorum öyle bir şey olabilir mi benimkide

Merhaba benimde dün sabah kahverengi leke bulaştı peçeteye adet oldum sandım direkt ped taktım o lekeden sonra başka hiç bişey olmadı normalde bugüne iyice adet olmam lazım hiç bir şey yok ama kasıklarım sancıyor midem bulanıyor . Yerleşme kanaması ney bilmiyorum öyle bir şey olabilir mi benimkide
Benim gerçekten yerleşme kanamasıymış adete 4 gün kala oldu açık pembeydi sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü test yaptım aynı gün silik de olsa 2.çizgi çıktı ama dediğim gibi 4 gün vardı adete

Benim gerçekten yerleşme kanamasıymış adete 4 gün kala oldu açık pembeydi sonrasında kahverengi lekelenmeye döndü test yaptım aynı gün silik de olsa 2.çizgi çıktı ama dediğim gibi 4 gün vardı adete
Benimde adete üç günüm vardı öyle oldu anlamadım belki benimkide yerleşmedir iki gün daha bekleyim olmazsa test yaparım

Çok sevindim sizin adınıza inşallah bende bu ay görürüm çift çizgiyi 🥰

X