- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 33
- 25
- Konu Sahibi pohcayanak
-
Fotoyu at bakalım canımKızlar doktor gebelik testi yapmami istedi pco yum testi yaptim c de iki çizgi çıktı biri kırmızı biri beyaz T boş neden boyle oldu sizce? Dedigi gibi 4 damla damlattım, test mi bozuk acaba?
Kızlar doktor gebelik testi yapmami istedi pco yum testi yaptim c de iki çizgi çıktı biri kırmızı biri beyaz T boş neden boyle oldu sizce? Dedigi gibi 4 damla damlattım, test mi bozuk acaba?
Canım 4 damlada çok olabilir. Ben 3 damla damlatıyordum. Bir kere 4 damla damlattığımda aynen senin gibi çıkmıştıKızlar doktor gebelik testi yapmami istedi pco yum testi yaptim c de iki çizgi çıktı biri kırmızı biri beyaz T boş neden boyle oldu sizce? Dedigi gibi 4 damla damlattım, test mi bozuk acaba?
Tamam canım sabah ilk idrarla tekrar yapicam, 3 damlatirim bu sefer, hayirlisi olsun bakalimmmCanım 4 damlada çok olabilir. Ben 3 damla damlatıyordum. Bir kere 4 damla damlattığımda aynen senin gibi çıkmıştı
Benim testime de bakar öısınız ya 3. Ayda kürtaj olmuştum yine aynı hisleri yaşıyorum test yaptım böyle çıktıekle buraya bakalım
Birde eşimden gizli yaptım ilk 5 dakika birşeu yoktu o gelince sakladım ertesi gün bakabildim tekrar yarın yapmam gerekiyor ama heyecan yaptımBenim testime de bakar öısınız ya 3. Ayda kürtaj olmuştum yine aynı hisleri yaşıyorum test yaptım böyle çıktı
Birde eşimden gizli yaptım ilk 5 dakika birşeu yoktu o gelince sakladım ertesi gün bakabildim tekrar yarın yapmam gerekiyor ama heyecan yaptım
Yokmuş ya bugün yaptım tek çizgi çıktıevet cnm sabah ilk idrarla
test sıkıntılı gibi ama var gibide duruyor ,
Yokmuş ya bugün yaptım tek çizgi çıktı
bozuk durumda buYa benimde böyle çıktı anlayamıyorum sizce ne durumdaEki Görüntüle 2656625
Ya benimde böyle çıktı anlayamıyorum sizce ne durumdaEki Görüntüle 2656625
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?