- 20 Eylül 2019
- 158
- 42
- 98
- 37
Teşekkür ederim inşallah vardır . Bugün kan testi yaptıracağım inşallahGittikcd koyulastiģina gore var gibi insallah gidin kan testine hayirli olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallah vardır . Bugün kan testi yaptıracağım inşallahGittikcd koyulastiģina gore var gibi insallah gidin kan testine hayirli olsun
aminnnnnnnnBen bu iğneleri kullandığımdan itibaren genelde gaz oluşuyordu.iğneyi vurdurduğum zaman öyle ağrı acı hissetmedim. Ama ertesi gün baya kasıklarımda agrı vardı .yumurtlama da oluşan ağırdan. Dualarım bütün evlat sahibi olmak isteyenlere. Rabbim yormadan sanada nasip etsin. Beklemek gerçekten çok zor her ay adet mi gebelik mi diye diye zaman akıp gidiyo. Her iğneden sonra hüsrana uğramakta zor. Ben doktorumdan aşılama istedim bu ay doktorum son kez iğne yapalım 3. İğnen olsun olmazda gelecek ay aşılama yapalım dedi. Kısmet işte. Eşimde de bende de herhangi bi sorun yok. Doktor strese bağlı olduğunu söyledi . Bütün testlerimiz temiz çıktı. Yaşım 31 , 11 aydır istiyoruz.
Oluyo suan aşırı derecede belim agrısı arada bi kaşık agrısı yasıyorum ve o akıntı bende de hiç kesilmedi sürekli akıntım vardı bu ay. Halen de devam ediyo akıntım.aminnnnnnnn
yok sonrası için ağrın oldumu yani iğneyi oldun ilişkide oldu.iğnenın 4-5-6 günleri...
insanlar belim ağrıyo kasıgıma kramp giriyo demiş.bende hiç öyle bişey yok.sadece süt kesiği gibi beyaz akıntı bi anda geliyo çamaşırıma. peçeteyle siliyorum bişey yok
o akıntı iğnenin etkisi olabilirmi?Oluyo suan aşırı derecede belim agrısı arada bi kaşık agrısı yasıyorum ve o akıntı bende de hiç kesilmedi sürekli akıntım vardı bu ay. Halen de devam ediyo akıntım.
Diğer aylardada vardı ama bu kadar çok değildi . Bu ay sürekli hergün çamaşırım kirleniyor. O derece akıntı oluyo. İğnenin etkisi olup olmadığını bilmiyorum ama Benim bugün 15. Günüm ve akıntı devam ediyor. Bence iğnenin etkisi geçmiştir bendeo akıntı iğnenin etkisi olabilirmi?
iğne vurdurduğum aylar hiç hatırlayamıyorum beyaz mıydı akıntım diye?
senın varmıydı diğer aylarda beyaz akıntın
10günden sonra geçiyor canım evet. darısı başıma işallah.. bende pazar. 12.günüm test yapacağım.hayırlısıDiğer aylardada vardı ama bu kadar çok değildi . Bu ay sürekli hergün çamaşırım kirleniyor. O derece akıntı oluyo. İğnenin etkisi olup olmadığını bilmiyorum ama Benim bugün 15. Günüm ve akıntı devam ediyor. Bence iğnenin etkisi geçmiştir bende
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırla gelsin inşallah. Sorunsuz bir gebelik yaşamak nasip olsun![]()
Diğer aylardada vardı ama bu kadar çok değildi . Bu ay sürekli hergün çamaşırım kirleniyor. O derece akıntı oluyo. İğnenin etkisi olup olmadığını bilmiyorum ama Benim bugün 15. Günüm ve akıntı devam ediyor. Bence iğnenin etkisi geçmiştir bende
Evet yaptım ama sağlık ocağında eve çok yakındı oraya gittim sonuç yarın öğleden sonra cıkıcak çok heyecanlıyımKan testı yaptınmı
Evet yaptım ama sağlık ocağında eve çok yakındı oraya gittim sonuç yarın öğleden sonra cıkıcak çok heyecanlıyım
Kanama geldi ama geçen ay 8 sinde oldum bu ay beklenen adet 6si 4 gün erken kanama geldi. Anlamadım yaHadı bakalım hayırlı sonuclar gelsın☺
Genelde 2 gün adetlerim düzenli öne gelirdi.Hadı bakalım hayırlı sonuclar gelsın☺
Normal adet kanaması mı canım gelen kanamaGenelde
Genelde 2 gün adetlerim düzenli öne gelirdi.
Çatlama iğnesini vurudugun için 15 yada 16 gün gelir iğne olduğun içim canım ama senin çizgi netti yaKanama geldi ama geçen ay 8 sinde oldum bu ay beklenen adet 6si 4 gün erken kanama geldi. Anlamadım ya![]()
Evet çizgi 4 gün boyunca hep aynı çıktı. Az önce kahverengi şeklinde akıntı geldi. Siz de de mi öyle oldu. Herkeste iğnede kanama geliyo mu.Çatlama iğnesini vurudugun için 15 yada 16 gün gelir iğne olduğun içim canım ama senin çizgi netti ya
Hayır tam anlamıyla adet kanaması değil daha yeni leke geldi sadece devam eder mi bilmiyorumNormal adet kanaması mı canım gelen kanama
Çatlama iğnesini vurudugun için 15 yada 16 gün gelir iğne olduğun içim canım ama senin çizgi netti ya
Hayır tam anlamıyla adet kanaması değil daha yeni leke geldi sadece devam eder mi bilmiyorumkahverengi şeklinde
![]()
Hayır tam anlamıyla adet kanaması değil daha yeni leke geldi sadece devam eder mi bilmiyorumkahverengi şeklinde
![]()
Yok canım ben hiç çatlama iğnesi olmadımEvet çizgi 4 gün boyunca hep aynı çıktı. Az önce kahverengi şeklinde akıntı geldi. Siz de de mi öyle oldu. Herkeste iğnede kanama geliyo mu.