- 20 Eylül 2019
- 158
- 42
- 98
- 37
İnşallah bata 5 gün var daha tekrar test yapmaktan korkuyorumTebrikler canım çok sevindim inşallah guzel sonuçlar alırsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bata 5 gün var daha tekrar test yapmaktan korkuyorumTebrikler canım çok sevindim inşallah guzel sonuçlar alırsın![]()
Teste göre pozitif gözüküyor canım ama insAllah iğne etkisi değildir hakkında hayırlısı olsun![]()
İyi edersin testin varsa yine yap istersen koyulaşma olursa vardır demektir ,Bende ondan korkuyorum o yüzden 2 gün daha geçmesini bekleyeceğim
İyi edersin testin varsa yine yap istersen koyulaşma olursa vardır demektir ,
[/QUOTE şuna elimde test yok. Yarın alırsam ilk idrarla denerim belki o zaman netleşir koyulaşır. Umutlanmak bile çok güzel bir duygu Rabbim boş çevirmesin![]()
o zamn hamissinGenelde 10. Gün etkisi geçmiş oluyo diyorlar daha oncede çatlatma iğnesi yaptım hep negatifti
İnşallaho zamn hamissin
Tamamen koyulaşma olmuyo. Adet günü olmadığı için mi acaba ?Test yaparsan yine at canım insAllah koyulaşma olur da kesin hamilesin diyebiliriz![]()
Var gibi ama ilk yaptığında çizgi daha netti sanki adetin kaçıncı günü iğneden sonraDün kü test
Bunlar bugün kilerse var koyulmuşBugün kü test bata 3 gün kaldı. Kan vermeye korkuyorum.
Biri dün biri bugünBunlar bugün kilerse var koyulmuş
Bugün iğnenin 14. Günü iğneyi yaptıgım günü de sayıncaVar gibi ama ilk yaptığında çizgi daha netti sanki adetin kaçıncı günü iğneden sonra
İnşallah emin olamıyorumevet Canım gebesin tebrik ederim![]()
Olabilir daha HCG çok yükselmemiste olabilir hala b silikte olsa çıkması iyiye işaret benceTamamen koyulaşma olmuyo. Adet günü olmadığı için mi acaba ?
İnşallah rabbim nasip etsin sanki günler geçmiyor gibiOlabilir daha HCG çok yükselmemiste olabilir hala b silikte olsa çıkması iyiye işaret bence