- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Amin canım Rabb'im isteyip dileyen herkese nasip etsin insAllahİnşallah rabbim nasip etsin sanki günler geçmiyor gibi

İçini ferah tutmaya çalış bebeğin seninle insAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Rabb'im isteyip dileyen herkese nasip etsin insAllahİnşallah rabbim nasip etsin sanki günler geçmiyor gibi
Benim bildiğim çatlatma iğnesi 12. Günde etkisi gidiyormuşİnşallah canım 11 aydır bekliyorum. Rabbim nasip etsin
İnşallah rabbim nasip etsin sanki günler geçmiyor gibi
Amin Rabbim hepimize olmayanlara nasip etsin .Amin canım Rabb'im isteyip dileyen herkese nasip etsin insAllah
İçini ferah tutmaya çalış bebeğin seninle insAllah![]()
İnşallah öyledir kan testi vermedim dahahamilesiniz bencede hayırlı olsun sonuç nedir
İnşallah Benin de öyle olur. Sağsalım kucağıma alırım . Allah razı olsun saolun. Siz suan hamilemisinizHamılesın canım hemen kan ver ayrıca oyle hemen koyulasma olmuyo stres yapma bende de Ogrendıkden 10 gun sonra tamamen koyulastı bende senın gıbı 12 gun sılıkdı 13 gun azdaha belırgınlestı 13 gun kan degerım 19 du sonra yukseltı coksukur sagsaglım kucagına al canım b
Bugün iğne günü ile birlikte 14 . Gün dü 12/13/14. Gümlerde test yaptım hepsi silik çıktı. Ama hepsi de sabah ilk idrar ile yapılan test değildi gün ortasında yaptım geneldeBenim bildiğim çatlatma iğnesi 12. Günde etkisi gidiyormuş
Nasıl bekliyorsunuz heyecan yok mu hiç geceden giderim ben ole bekleyememİnşallah öyledir kan testi vermedim daha
İnşallah Benin de öyle olur. Sağsalım kucağıma alırım . Allah razı olsun saolun. Siz suan hamilemisiniz
Daha önce kan testi yaptım negatif çıktı önceki aylarda. O korkuyla gidemiyorum ya adet olursam diye. Adete 2 gün kaldı. Bu gidişle dayanamayıp kan testine gideceğim.Nasıl bekliyorsunuz heyecan yok mu hiç geceden giderim ben ole bekleyemem![]()
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırla gelsin inşallah. Sorunsuz bir gebelik yaşamak nasip olsunEvet 6+1 keseyı gorduk haftaya kalp atısı ıcın gıdecegım ınsallah
Merhaba arkadaşlar bu ay çatlatma iğnesi oldum. İğnenin 12. Günü bugün ve şimdi gebelik testi yaptım. Bu 3. İğnem daha önce tutmadı iki kez. Sizce gebelik var mı ? Umutlanmalıyım?
Merhaba Amin inşallahMerhaba
hayırlı olsun öncelikle ,rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.
Benimde iğnenin 8.günü
12.gün test yapmayı düşünüyorum.
sen nasıl değerlendirmiştin?
canım bende iğne akşamı ve ondan sonraki akşam değerlendirdim. umarım işe yararda bende senın gibi çift çizgi görürürm. gebiş halinde bana bi hayırlı dua ediverMerhaba Amin inşallahrabbim o günleri göstersin. İğneyi 20 Kasım Çarşamba günü saat 10:/00 da oldum 21 Kasım’da Perşembe akşam 22:00 de ilişki dedi doktor ve 23 Kasım Cumartesi akşam 22:00 da ilişki dedi bu günleri değerlendirdim. Ayrıca Pazar sabahı değerlendirdik sonrası ise çok fazla değerlendirmeye zamanımız olmadı.
Ben bu iğneleri kullandığımdan itibaren genelde gaz oluşuyordu.iğneyi vurdurduğum zaman öyle ağrı acı hissetmedim. Ama ertesi gün baya kasıklarımda agrı vardı .yumurtlama da oluşan ağırdan. Dualarım bütün evlat sahibi olmak isteyenlere. Rabbim yormadan sanada nasip etsin. Beklemek gerçekten çok zor her ay adet mi gebelik mi diye diye zaman akıp gidiyo. Her iğneden sonra hüsrana uğramakta zor. Ben doktorumdan aşılama istedim bu ay doktorum son kez iğne yapalım 3. İğnen olsun olmazda gelecek ay aşılama yapalım dedi. Kısmet işte. Eşimde de bende de herhangi bi sorun yok. Doktor strese bağlı olduğunu söyledi . Bütün testlerimiz temiz çıktı. Yaşım 31 , 11 aydır istiyoruz.canım bende iğne akşamı ve ondan sonraki akşam değerlendirdim. umarım işe yararda bende senın gibi çift çizgi görürürm. gebiş halinde bana bi hayırlı dua ediverBenimde 3.iğnem rabbim yardımcımız olsun..herkes iğneden sonra ağrı sızı oldu diyor. benım çatlayacagı aksam gaz gibi ağrım oldu sancılı,keskindi. bu güne kadar ne agrım ne sancım oldu. senın varmıydı canım?