• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik testi yardım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kasabakizii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
220
127
33
32
Hanımlar bu ay geç yumurtladım sanırım. adetim tam 9 gün geçti ama. tahminimce yumurtlamamin 13.günü bugün. Laboquik ultra hassas erken gebelik testi yaptım. silik çizgi çıktı. ama yorumları okudum bazıları güvenmeyin o teste diyor. bide normal test yapsam mı? çıkar mı? teşekkür ederim.

Hanımlar bu ay geç yumurtladım sanırım. adetim tam 9 gün geçti ama. tahminimce yumurtlamamin 13.günü bugün. Laboquik ultra hassas erken gebelik testi yaptım. silik çizgi çıktı. ama yorumları okudum bazıları güvenmeyin o teste diyor. bide normal test yapsam mı? çıkar mı? teşekkür ederim.
Testin fotosunu atsana bakalım bi

Adetinizin 9 gun gecikmesiyle normal bi testte bile mutlaka cikacaktir

bakmayın güvenilmez dendiğine gayet güvenilir bir markadır kendisi. testinizi bi atın bakalım burdan. çizgi ne zaman çıktı, kaçıncı dakikada?

hadi hayırlı olsun aynısı çarşamba akşamı başıma geldi, hamileyim canım. kan testi yaptır hemen .

evet görüyorum. hatta ilk 2 dk da çıktı silik bi çizgi. silik ama pembe. şansa bak ilk kez ikinci çizgi gördüm foto yükleyemedim...
olsun sonuçta 2. çizgiyi görmüşsen var demektir. :KK36:
telefondan da yüklenmesi lazım ama ben genelde bilgisayardan kullanıyorum. bir de bana özel mesaj kısmından atmaya çalış bakalım. orda da hata verecek mi

olsun sonuçta 2. çizgiyi görmüşsen var demektir. :KK36:
telefondan da yüklenmesi lazım ama ben genelde bilgisayardan kullanıyorum. bir de bana özel mesaj kısmından atmaya çalış bakalım. orda da hata verecek mi
yok canım aynı hatayı verdi. Normal test ile yaptım az önce onda da silik çizgi

2 testte de çıktıysa hamilesin tebrikler.
13 gün olmuşsa yumurtlamadan bu yana ancak silik çıkar zaten:anne:
Teşekkür ederim canım yarın kan vermeye gitcem inşallah orada da her şey güzel çıkar. azönce farklı bi marka ile de yaptım silik çıktı yine. inanamamak böyle birşeymis

Back