• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yaptım ve anlamıyorum testen

mecu21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
6
0
1
28
Merhaba ben bu ay adet oldum sanıyordum ama 3 gün sürdü 7 gün süren adetim ve çok deyildi test yaptırdım ama testen anlamıyorum anlıyanınız varsa bana burdan yazabilirmi acaba gebelik varmı yokmu diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdaki erkek kadın yazan değerler ne oluyor kızlar

Evet 5 in altındaysa negatif
Kızlar merhaba yeniden konu acmayim size burdsn danışayım dedim benim 3 düşüğüm var 2 yıllık evliyim ve sayısız test yaptım bugune kadar nerdeyse bu testi bugün akşamüstü 5 gibi yaptım ve Bi yere gitmemiz gerekti ve testi bıraktım geldiğimde böyle buldum ilk defa kuruma çizgisi olsa dahi bu kadar net ve bu kadar pembe gördüm yarin adet günüm acaba kuruma çizgisi mi bu

Eklentiler

• 20231104_225820.jpg
    20231104_225820.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar merhaba yeniden konu acmayim size burdsn danışayım dedim benim 3 düşüğüm var 2 yıllık evliyim ve sayısız test yaptım bugune kadar nerdeyse bu testi bugün akşamüstü 5 gibi yaptım ve Bi yere gitmemiz gerekti ve testi bıraktım geldiğimde böyle buldum ilk defa kuruma çizgisi olsa dahi bu kadar net ve bu kadar pembe gördüm yarin adet günüm acaba kuruma çizgisi mi bu
Canım ortada silik bı çizgi görüyorum ama kuruma çizgisi mı bilemem böyle silik olup hamile olan da vardi regl olmazsan kan ver :)

Canım ortada silik bı çizgi görüyorum ama kuruma çizgisi mı bilemem böyle silik olup hamile olan da vardi regl olmazsan kan ver :)
Öyle yapcam umitlenmiyorm ama şaşırdım dediğim gibi ilk defa bu kadar net ve pembe kuruma çizgisiyse eğer normalde adetim gecikir her ay olmazsam 1 haftaya vericem yine resimde tam belli olmuyo ji de

Gebelik testi için sabah ilk idrar daha iyi emin olmak için.Bende silik çizgi gordum.Akşam test yapmayin çunki yiyoruz içiyoruz degişiyor idrar öyle yaniltir insani gebelik yoksada var gibi gostere bilir.Yarin sabah birdaha yapin bence.

Teşekür ederim

bende anlamadım işte acaba yanlışmı yaptılar
Orada erkek, kadın ve menapoz döneminde olan birinin normal beta hcg değerleri ve altına hamile birinin haftasına göre beta hcg değeri aralıkları belirtilmiş. Yani referans aralıkları yazıyor bilgilendirme, not düşme amaçlı. Sizinle ilgili bir şey değil. Testlerde olması gereken referans aralıkları yazar böyle.

Back