Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi yaptım ve anlamıyorum testen
- Konu Sahibi mecu21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
Negatif canim hamile degilsin maalesefMerhaba ben bu ay adet oldum sanıyordum ama 3 gün sürdü 7 gün süren adetim ve çok deyildi test yaptırdım ama testen anlamıyorum anlıyanınız varsa bana burdan yazabilirmi acaba gebelik varmı yokmu diye
Eki Görüntüle 3329874
- 19 Ağustos 2023
- 845
- 482
- 23
Teşekür ederim peki nerden anlıyoruzNegatif
5 in altındaysa negatif canım 5-25 arası gebelik olasılığı var demek bildiğim kadarıylaTeşekür ederim peki nerden anlıyoruz
Teşekür ederimNegatif canim hamile degilsin maalesef
bende anlamadım işte acaba yanlışmı yaptılarBurdaki erkek kadın yazan değerler ne oluyor kızlar
- 19 Ağustos 2023
- 845
- 482
- 23
Sonuç kısmında 2 den küçüktür yazıyorTeşekür ederim peki nerden anlıyoruz
2 hiç yok anlamınamı geliyorBurdaki erkek kadın yazan değerler ne oluyor kızlar
Evet 5 in altındaysa negatif2 hiç yok anlamınamı geliyor
Teşekür edetim peki benim adetim neden kısa sürmüştür ve çok kırmızı deyidiEvet 5 in altındaysa negatif
Kızlar merhaba yeniden konu acmayim size burdsn danışayım dedim benim 3 düşüğüm var 2 yıllık evliyim ve sayısız test yaptım bugune kadar nerdeyse bu testi bugün akşamüstü 5 gibi yaptım ve Bi yere gitmemiz gerekti ve testi bıraktım geldiğimde böyle buldum ilk defa kuruma çizgisi olsa dahi bu kadar net ve bu kadar pembe gördüm yarin adet günüm acaba kuruma çizgisi mi buEvet 5 in altındaysa negatif
Eklentiler
- 19 Ağustos 2023
- 845
- 482
- 23
Stresten olabilirTeşekür edetim peki benim adetim neden kısa sürmüştür ve çok kırmızı deyidi
Canım ortada silik bı çizgi görüyorum ama kuruma çizgisi mı bilemem böyle silik olup hamile olan da vardi regl olmazsan kan ver :)Kızlar merhaba yeniden konu acmayim size burdsn danışayım dedim benim 3 düşüğüm var 2 yıllık evliyim ve sayısız test yaptım bugune kadar nerdeyse bu testi bugün akşamüstü 5 gibi yaptım ve Bi yere gitmemiz gerekti ve testi bıraktım geldiğimde böyle buldum ilk defa kuruma çizgisi olsa dahi bu kadar net ve bu kadar pembe gördüm yarin adet günüm acaba kuruma çizgisi mi bu
Öyle yapcam umitlenmiyorm ama şaşırdım dediğim gibi ilk defa bu kadar net ve pembe kuruma çizgisiyse eğer normalde adetim gecikir her ay olmazsam 1 haftaya vericem yine resimde tam belli olmuyo ji deCanım ortada silik bı çizgi görüyorum ama kuruma çizgisi mı bilemem böyle silik olup hamile olan da vardi regl olmazsan kan ver :)
- 30 Mart 2022
- 5.357
- 3.052
- 103
Erkeklerde beta hcg hormonu çıkarsa bir Sağlık sorunu var demek oluyor. Sadece bayanlara özel bir hormon değilTeşekür ederim
bende anlamadım işte acaba yanlışmı yaptılar
Nasıl yani bana yapılan bir testErkeklerde beta hcg hormonu çıkarsa bir Sağlık sorunu var demek oluyor. Sadece bayanlara özel bir hormon değil
- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.151
- 268
Gebelik testi için sabah ilk idrar daha iyi emin olmak için.Bende silik çizgi gordum.Akşam test yapmayin çunki yiyoruz içiyoruz degişiyor idrar öyle yaniltir insani gebelik yoksada var gibi gostere bilir.Yarin sabah birdaha yapin bence.Kızlar merhaba yeniden konu acmayim size burdsn danışayım dedim benim 3 düşüğüm var 2 yıllık evliyim ve sayısız test yaptım bugune kadar nerdeyse bu testi bugün akşamüstü 5 gibi yaptım ve Bi yere gitmemiz gerekti ve testi bıraktım geldiğimde böyle buldum ilk defa kuruma çizgisi olsa dahi bu kadar net ve bu kadar pembe gördüm yarin adet günüm acaba kuruma çizgisi mi bu
- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.151
- 268
Onlar örnek olarak yaziliyor işte negatifse nasil olmali haftalara uygun degerler filan.Erkekde orda yazilan deger çikmali yuksek çikarsa zaten sıkıntı vardir.Burdaki erkek kadın yazan değerler ne oluyor kızlar
tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
Orada erkek, kadın ve menapoz döneminde olan birinin normal beta hcg değerleri ve altına hamile birinin haftasına göre beta hcg değeri aralıkları belirtilmiş. Yani referans aralıkları yazıyor bilgilendirme, not düşme amaçlı. Sizinle ilgili bir şey değil. Testlerde olması gereken referans aralıkları yazar böyle.Teşekür ederim
bende anlamadım işte acaba yanlışmı yaptılar