• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİ YAPTIM, SONUCU NE ANLAMA GELİYOR? NOLUR YARDIM:((

karamelasekeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
9
7
1
Herkese merhabalar. Reglim tam 18 gün gecikti, normalde sık sık gecikmeler yaşadığım için şüphelenmemiştim fakat ilk defa bu kadar gecikince gebelik testi yapmak istedim. Predictor Express ile test yaptım, kullanma kılavuzunda ikinci çizgi silik de olsa pozitiftir diyor. Eczaneden satın alırken çalışan kişi 2 test olduğunu, birinin %60 doğru sonuç verdiğini birinin de %99 doğru sonuç verdiğini söyledi. Ben de %99 olan olsun o zaman dedim. Sonuç aşağıdaki gibi çıktı. Ben şoktayım ve nolur bilgilerinizle bana yardım edin:(((

20190822_093326.jpg

Eklentiler

• 20190822_093326.jpg
    20190822_093326.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 169
Benimki daha silikti, hiç sallamadım. 3-4 gün daha olmayınca iki farklı test yaptım, ikisinde de pozitifti. Aynı gün kan verdim, 694 çıktı değerim.

Benimki daha silikti, hiç sallamadım. 3-4 gün daha olmayınca iki farklı test yaptım, ikisinde de pozitifti. Aynı gün kan verdim, 694 çıktı değerim.

ben de bu akşam devlet hastanesinde acilde yaptırayım diye düşünüyorum. burada forumda orda da yapıldığını yazmışlar, okumuştum. değerlerle ilgili zaten hiçbir fikrim yok. hiç bilgi sahibi değilim. beklenmedik bir durum oldu benim için. kendimi çok tuhaf hissediyorum. :110:

Gözünüz aydın hamilesiniz 😍 kan değerlerine takilmayin kaç çıkarsa çıksın iki güne bir değerler arasındaki artış önemli doktorunuzla paylaşırsınız o sizi yönlendirir zaten

Back