Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzmek istemem ama kuruma çizgisi gibi duruyo. Rabbim gönlünüze göre versin. ❤Test yaptım çok silik çıktı adetim 7 gün geçti zaten düzenli bir adet döngüm yok. 2 gün önce test yapmıştım hiç birsey yoktu ama bugün test yaptım çok çok silik çıktı ne yapmalıyım
ilk 3 dk çıktı 2 gün öncede yapmıştım aynı tersten aynı marka bu böyle çıkmamıştı acaba dedim.Üzmek istemem ama kuruma çizgisi gibi duruyo. Rabbim gönlünüze göre versin. ❤
Test yaptım çok silik çıktı adetim 7 gün geçti zaten düzenli bir adet döngüm yok. 2 gün önce test yapmıştım hiç birsey yoktu ama bugün test yaptım çok çok silik çıktı ne yapmalıyım
İlk 3 dk içerinde çıktı iki testte aynı marka Bi öncekinde böyle birsey çıkmadı10 dk ıcınde çok silik de olsa gebelık yuksek ıhtımalle vardır dıyorlar.
Bence bır ıkı gun sonra yenıden yapın sabah ıdrarıyla , koyulasma olursa kan testı verırsınız
Dediğinize göre 3 dk içinde çıktıysa gebelik ihtimali olabilir. Bebek bekliyorsanız umutlandırmak istemem ama. Benim ilk gebeliğimde böyle olmuştu. Adetim 10 gün gecikmesine rağmen kesin net bir çizgi belirmemişti. Bence testinizi yenileyin. Sabah kalktığınızda ilk idrarınızla yapın. Yine silik çıkarsa mutlaka kan testi yaptırın.Test yaptım çok silik çıktı adetim 7 gün geçti zaten düzenli bir adet döngüm yok. 2 gün önce test yapmıştım hiç birsey yoktu ama bugün test yaptım çok çok silik çıktı ne yapmalıyım
İnşallahDediğinize göre 3 dk içinde çıktıysa gebelik ihtimali olabilir. Bebek bekliyorsanız umutlandırmak istemem ama. Benim ilk gebeliğimde böyle olmuştu. Adetim 10 gün gecikmesine rağmen kesin net bir çizgi belirmemişti. Bence testinizi yenileyin. Sabah kalktığınızda ilk idrarınızla yapın. Yine silik çıkarsa mutlaka kan testi yaptırın.
Forumda gezerken gördüm de merak ettim sonradan test yaptınız mı?İnşallahteşekkür ederim
4 günde 4 kez normal gebelik testi yaptım koyulaştı sonra en koyu çıktı gı gün kan verdim kanda pozitif çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Forumda gezerken gördüm de merak ettim sonradan test yaptınız mı?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah4 günde 4 kez normal gebelik testi yaptım koyulaştı sonra en koyu çıktı gı gün kan verdim kanda pozitif çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlı olsun çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah4 günde 4 kez normal gebelik testi yaptım koyulaştı sonra en koyu çıktı gı gün kan verdim kanda pozitif çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Merhaba benimde bugün adet olmam gerekirken olmadı test yaptım 5 dk da ikinci çizgi çok çok silik çıktı sizi görünce umutlandım :) Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah4 günde 4 kez normal gebelik testi yaptım koyulaştı sonra en koyu çıktı gı gün kan verdim kanda pozitif çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım umutlandırmak istemem ama var gibi bnmde aynı böyleydi hatta ben ovulasyon testi sayesinde ögrendim ve gebelik testi çok silik çıkınca 2 gün boyunca farklı test yaptım sonra kan verdim istersen öyle yapabilirsin. Rabbim gönlünüze göre versinMerhaba benimde bugün adet olmam gerekirken olmadı test yaptım 5 dk da ikinci çizgi çok çok silik çıktı sizi görünce umutlandım :) Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah![]()
Kuzum kan verdim bugün 12.34 çıktıCanım umutlandırmak istemem ama var gibi bnmde aynı böyleydi hatta ben ovulasyon testi sayesinde ögrendim ve gebelik testi çok silik çıkınca 2 gün boyunca farklı test yaptım sonra kan verdim istersen öyle yapabilirsin. Rabbim gönlünüze göre versin![]()
Hayırlı olsun canım.Kuzum kan verdim bugün 12.34 çıktı![]()
Evet kuzum Perşembe gideceğim kan vermeye insallah düzenli artışlar görürüzHayırlı olsun canım.Arada kan ver takip et iki gün bir ikiye katlandı gerekiyormuş. Bnde hala kan veriyorum.
Bende çok silik gördüm canım sanki var gibiMerhaba benimde bugün adet olmam gerekirken olmadı test yaptım 5 dk da ikinci çizgi çok çok silik çıktı sizi görünce umutlandım :) Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah![]()
İnşallah normal gebelik yaşarız canım.Evet kuzum Perşembe gideceğim kan vermeye insallah düzenli artışlar görürüz![]()