Merhaba ben bugün erken gebelik testi yaptım saat beş buçuk gibi ama negatifti ben bir şey görmedim yani bu değerim perşembe gününden bugüne artmamis anlamına geliyor demiİnşallah değerin giderek yükselirara ara gebelik testi yapsanda anlaşılır. Beta yükseldikçe renk koyulaşmaya başlar zaten
Evet canım hcg 47 hamileyimmmCanım naptın kan testi verebildin mi acaba
Daha çok erken bir dönemdeymişşiCanım naptın kan testi verebildin mi acaba
Ya çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim bizlere de dua edinEvet canım hcg 47 hamileyimmm
Evet artmadığı anlamına geliyor. Bat ne zamandı ki?Merhaba ben bugün erken gebelik testi yaptım saat beş buçuk gibi ama negatifti ben bir şey görmedim yani bu değerim perşembe gününden bugüne artmamis anlamına geliyor demi
YaaaaaEvet canım hcg 47 hamileyimmm
Saatler gün, günler ay gibi geçiyorTest yapmak için geçikme bekliyorum bende kızlar Nisan 5 den sonrası için sabırsızlanıyoruuum
Amin inşallah canımYa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim bizlere de dua edin
Amin inşallah canımYaaaaaçok sevindim maşallah subhanallah Rabbim sağlıkla sıhhatle zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bir hafta varEvet artmadığı anlamına geliyor. Bat ne zamandı ki?
Var canım silik çizgi görülüyorKızlar selam bat 3 nisan geç yumurtladım bugün 9. Gün, sizce var mı testimde
Ay inşallah daha çok erken tabi de dayanamadımVar canım silik çizgi görülüyor
Evet erken çıktıysa yaklaşınca daha da netleşir inşallah benim bat 2 Nisan ben yarın yapıcamAy inşallah daha çok erken tabi de dayanamadım
Güzel haberler alalım hep birlikte inşallahEvet erken çıktıysa yaklaşınca daha da netleşir inşallah benim bat 2 Nisan ben yarın yapıcam
Bencede var ya 9.günde hep kıl gibi ince çizgi var yazıyorlar forumlara. İnşallah hayırlısıyla seninledir bebişKızlar selam bat 3 nisan geç yumurtladım bugün 9. Gün, sizce var mı testimde
Hayırlı olsun bence de var . Ben awoxda hiç çizgi görmemiştim . Sizinki belli bi kan testiyle netleştirebilirsinizAy kızlar 10. Gün bugün şimdi yaptım awox marka. Sanırım gerçekten var çok heyecanlıyım
Çekim açısından kaynaklıdır belki ama ben göremedim canımkaçıncı günündesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?