- 25 Ekim 2024
- 61
- 16
- 3
Amin. Çok teşekkür ederimBende de pcos var oğluma çatlama gördüğüm ay hamile kalmıştıminiaşlah sizinki de öyledir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. Çok teşekkür ederimBende de pcos var oğluma çatlama gördüğüm ay hamile kalmıştıminiaşlah sizinki de öyledir
![]()
Roll gebelik testi canım,Kuruma çizgisi için fazla belirginnn. Hangi marka bu canım labaquickse kesin hamilesin derim
Kaçıncı gün yapacaksınyapmadım çok erken cünkü catlamanın 6.günündeyim
Çekim açısından kaynaklıdır belki ama ben göremedim canımEki Görüntüle 3568175 Kızlar var mı bşşey yoksa ben mi kör oldumgörüyorum sanki
Testin varda sabah tekrarla canım, ben çok kuruma çizgisi gördüm hayal kırıklığı oluyor sonraRoll gebelik testi canım,
Geçen aylarda bunu kullandım. Hiç kuruma yapmadı. Reglimden gecikince acaba mı dediö bende![]()
Bat 6 nisan. 1nisan da yaparım sanırım:)Kaçıncı gün yapacaksın![]()
Ben ara ara yapıyorumBat 6 nisan. 1nisan da yaparım sanırım:)
28 gün üzerinden mi adet oluyorsun, benim bat 10u çünkü ama ben 12.günde pil görmüştüm. Yakı kullandım bu ay o erken çatlattı sanırımBat 6 nisan. 1nisan da yaparım sanırım:)
4.1 çıktı sonuç 2 gün sonra tekrar kan vericem halen hastalanmadımN’aptınızzzz sonuç aldınız mı![]()
Ben 11. 12.ginler pik görüyorum. 22 si gecesi çatladı. Döngüden biraz erken çatlıyoryani. O yüzden o programlara güvenmiyorum. Ovü testiyle bakıyorum..28 gün üzerinden mi adet oluyorsun, benim bat 10u çünkü ama ben 12.günde pil görmüştüm. Yakı kullandım bu ay o erken çatlattı sanırım
Denemelere basladıgımız ay o kadar belirti yaşamıştım ki dedim kesin hamileyim...Ben ara ara yapıyorum1 nişanda erken gebelik testi yapmayı planlıyorum nasipse bakalım. Benim göğüs hassasiyetim azaldı gibi batmalarım falan da geçti. Alakası var mıdır bilmiyorum ama canım aşırı beze çekti bugün sadece
Bu çok iyi bir haber 4.1 gebeliğin çoooook başı4.1 çıktı sonuç 2 gün sonra tekrar kan vericem halen hastalanmadım
Benden ovülasyon kullandımDenemelere basladıgımız ay o kadar belirti yaşamıştım ki dedim kesin hamileyim...
Bazen yalancı belirti olabiliyor ama bu tutmadığı anlamına gelmez sadece daha erken belirti için bence. O iştah açılması en erken çatlamadan sonra 12.gün fln başlar bence ya
Rahimde batma oldu benim de dün.. Bir de dün gece sol kasığım oyulur gibi agrıdı kıvrandırdı yani ilk kez yaşadım. Gaz olabilir diyorum şimdi debelirtilere güvenimiz kalmamıştır
Canım naptın kan testi verebildin mi acaba
Yaa vardır inşallahBenden ovülasyon kullandımyakı bir çeşit ağrı bandı gibi bir şey. Bele sıcaklık verdiği için yumurta gelişimini destekliyor. Oğluma hamile kaldığım ayda kullanmıştım. Bu seferde denemek istedim.
Benimde belim de çok ağrım var ama bayram temizliğinden de kaynaklanıyor olabilir
2 gün sonra nasipse uzun bir tatile çıkacağız arabayla, onun için riske atmak istemiyordum ama nasip artık ya![]()
bugün de 6.1 çıktı artık var demek bu sanırımBu çok iyi bir haber 4.1 gebeliğin çoooook başıRabbim sağlıkla hayırlarla değerinizin yükselmesini nasip etsin
![]()
bugün normal de adetim ama olmadımKaç gün gecikmeniz olmuştu eğer gecikme olduysa ve geç döllenme değilse daha yüksek çıkması gerekiyor sanırım
Bende hamileyim daha 6. Haftadayım inşallah sizde hamilesnizdir 2 gün sonra test yaptırmanız gerekiyor tekrar erken öğrenmek bir yandan da jötüKaç gün gecikmeniz olmuştu eğer gecikme olduysa ve geç döllenme değilse daha yüksek çıkması gerekiyor sanırım
bugün normal de adetim ama olmadız
İnşallah hamilesinizdir 2 gün sonra tekrar kan verinbugün normal de adetim ama olmadım