Çekim açısından kaynaklıdır belki ama ben göremedim canımkaçıncı günündesin
Ayyy resmen ikinci çizgi varEki Görüntüle 3568852
Bugün yaptım canım prodoctor test
Yaaa hayırlı olsun hafif pembe bir çizgi var daha başında büyük ihtimal reglinizin kaçıncı günüEki Görüntüle 3568852
Bugün yaptım canım prodoctor test
Ayyyy inşallah canım akşam bi kere daha test yaparım meraktanAyyy resmen ikinci çizgi varkan testi verdin mi? Çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olur çünkü bence hamilesinnn
pcosluyum canım düzensiz yani o yüzden bilmiyorum ama takvime göre 5 günYaaa hayırlı olsun hafif pembe bir çizgi var daha başında büyük ihtimal reglinizin kaçıncı günü
Çatlamadan sonra kaç gün gectiKızlar adetime tahmini 9 gün var dün ve bugün test yaptım ilk attgm dünden ikinci bugün den sizce gebelik olma ihtimali varmı al bi marka testler yoksa yanıltıyor mu bu testler
Sat tarihiniz neydi ? Erken yumurtladıysanız belkiKızlar adetime tahmini 9 gün var dün ve bugün test yaptım ilk attgm dünden ikinci bugün den sizce gebelik olma ihtimali varmı al bi marka testler yoksa yanıltıyor mu bu testler
Son adet tarihiniz neydi acaba ? Geç yumurtlama da olabilirpcosluyum canım düzensiz yani o yüzden bilmiyorum ama takvime göre 5 gün
Herhangi bir takip yapmadım pco var bende 11 Mart'ta adetim başladı 14 ü bitti korunmasız iliskilerim oldu hemen bitiminde 1 buçuk senedir deniyoruz hiç gebelik olmadı umudumda kalmamıştı öyle elimde test var di bi deneyeyim dedim sonuçlar böyleÇatlamadan sonra kaç gün gecti
Herhangi bir takip yapmadım pco var bende 11 Mart'ta adetim başladı 14 ü bitti korunmasız iliskilerim oldu hemen bitiminde 1 buçuk senedir deniyoruz hiç gebelik olmadı umudumda kalmamıştı öyle elimde test var di bi deneyeyim dedim sonuçlar böyleSat tarihiniz neydi ? Erken yumurtladıysanız belki
Sizin ortalama daha 8-9 gününüz var bence gün aşırı test yapıp koyulaşma var mı takip edin . Daha net bir pembelik görürseniz kan verirsiniz.Herhangi bir takip yapmadım pco var bende 11 Mart'ta adetim başladı 14 ü bitti korunmasız iliskilerim oldu hemen bitiminde 1 buçuk senedir deniyoruz hiç gebelik olmadı umudumda kalmamıştı öyle elimde test var di bi deneyeyim dedim sonuçlar böyle
Teşekkür ederim yorum için öyle yapayım o zamanSizin ortalama daha 8-9 gününüz var bence gün aşırı test yapıp koyulaşma var mı takip edin . Daha net bir pembelik görürseniz kan verirsiniz.
Canım sen naptın test yaptın mı?Çatlamadan sonra kaç gün gecti
Yaptım ama çok çok hafif gölgemsi bir şey çıktı. O testin içindeki kendi rengi olabilir belirtim de azaldı zaten anlamadım yaCanım sen naptın test yaptın mı?
Hangi marka test bu? Bence var ya kan verebilme ihtimalin varsa ver benceee bugün mü yaptın?Yaptım ama çok çok hafif gölgemsi bir şey çıktı. O testin içindeki kendi rengi olabilir belirtim de azaldı zaten anlamadım ya
Eki Görüntüle 3569037
İyi yapmıssın hayırlısı olsunHangi marka test bu? Bence var ya kan verebilme ihtimalin varsa ver benceee bugün mü yaptın?
Yola çıkacağım için içim rahat etmedi ben direk kan verdim. Negatif çıktı sonuç onun için test yapmadım
Ben kan vermeden önce Labaquick erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmayı bırak en ufak bir gölgelenme bile yapmadı. Çok şaşırmıştım ciddenİyi yapmıssın hayırlısı olsun
İnovita...ama geçen ayda bir kere daha sanki gölge görmüştüm gibi olmuştu negatif sonuclandı
Yarın çatlamadan sonraki 10.güne girecegim belki net çıkar yarın bakalım
Amin canım inşallah tüm isteyenler bir an önce kavusurlar bebişlerineBen kan vermeden önce Labaquick erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmayı bırak en ufak bir gölgelenme bile yapmadı. Çok şaşırmıştım cidden
İnşallah yarın yapınca daha da koyulaşır yaaaa senin hayırlı haberini almakta nasip olsun
Senin ilk gebeliğin mi olacak nasipseAmin canım inşallah tüm isteyenler bir an önce kavusurlar bebişlerineher geçen ay daha da istiyorum. Laboquick de güvenilid diyorlar evet. İnovita bence pek degil gibi
Bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?