• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi yapmak için erken mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

b9096brc

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
662
181
23
30
Merhaba arkadaşlar
Adete 8 gün var . Bende sadece şişlik
Kaşık yanması
Kasık batması var test yapmak için erken mi ?

ne kadar geç ögrenirsen emin ol o kadar iyi ,

erken ögrenirsen kimyasal derler kan verirsin değerin çok düşük derler ,

derler de derler , o yüzden sabret günü geçince test yap

Merhaba arkadaşlar
Adete 8 gün var . Bende sadece şişlik
Kaşık yanması
Kasık batması var test yapmak için erken mi ?
Test yapsan negatif ciksa yine tatmin olmuycaksin canim hep bi acaba olacak. Adet zamanina kadar oyle. Adete 2 gun kalada negatif ciksa supheli kalacak bu durum. En garantisi adet zamaninda hatta gectikten snra ama sabredilmiyor bilirim. En iyi ihtimal adee bir iki gun kala yap

Erken canım
Ben 3 gün kala comfort erken gebelik testi ile çok silik bir çizgi ile öğrendim
Rabbim yüzüne gülsün inşallah 🤲
Bende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke geldi ve sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu sizce ne yapmalıyım ne zaman test yapmalıyım tekrar

Bende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke geldi ve sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu sizce ne yapmalıyım ne zaman test yapmalıyım tekrar
Seninkisi de belirtisi kan mı versen

Seninkisi de belirtisi kan mı versen
İki yıllık evliyim eşim tedavi gördü bende rahim filmi çektirdim ya çok korkuyorum tekrar olmayacak diye daha önce psikolojik olarak hamilelik belirtisi çok oldu ama bu sefer bu şekilde kanama olunca acaba mı dedim kanda çıkar mı ki 7 gün var şu an adete

Canım adete şu kala bu kala demekten cok yumurtlamanı biliyosan yumurtlamadan 14 gün sonra cıkıyo varsa
Eger bilmiyorsan 3 2 gün kala yapabilirsin
Eğer o kanama yerleşma kanaması ise daha yeni başlamıştır idrara geçmeye
Önce kana sonra idrara gecer canım inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin 🤲😇

Canım adete şu kala bu kala demekten cok yumurtlamanı biliyosan yumurtlamadan 14 gün sonra cıkıyo varsa
Eger bilmiyorsan 3 2 gün kala yapabilirsin
Eğer o kanama yerleşma kanaması ise daha yeni başlamıştır idrara geçmeye
Önce kana sonra idrara gecer canım inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin 🤲😇
Amin kuzum inşallah hayırlısı olur

Back
X