Gebelik testi yapıyorum sürekli silik çıkıyor. Yardım eder misiniz?

Allh razı olsun canım rabbim büyüktür olursa olur olmazsa zamanını o biliyordur :) tavsiyelerin için çok ama çok sağol

Ay ciddi misin sen şuan bana umut oldun ya :) ay nolur dua et bana da ya. Bide ben gebelik testi yapıyorum hala silik hala silik hiç kpyulaşma olmadı oda beni tedirgin etti
Beta bu kadar düşükken koyulaşma olmaz zaten ben hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra falan tam olarak koyulaşmıştı ikinci çizgi :)

Kızlar adet oldum. Kimyasal dı büyük ihtimalle çünkü çatlatma ignesi in fln etkisi geçmişti adetim de 4 gün geçmişti. Hayırlısı diyorum artık

Bende ayni durumdayim adete 1 gun kaldi 5 tane yaptim hepsi hemen 2 . Cizgi silik çikiyor bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_20201224-221810_WhatsApp.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 863
Bnmde ilk yaptiklarim boyle cikiyordu her gun gittikce koyulaşiyor adete 1 gun kaldi 5 tane yaptim hepsi 2.cizgi silik cikti

Erken gebelik testi ile 6 gün kala öğrendim aslında ama kaset testlerde 4 gün kala belirdi. Artışı bu şekilde takip etmeye çalıştım.adet günüm yarın bakalım hayırlısı olur inşallah ya

Eklentiler

• inCollage_20201226_095221288.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 866
Erken gebelik testi ile 6 gün kala öğrendim aslında ama kaset testlerde 4 gün kala belirdi. Artışı bu şekilde takip etmeye çalıştım.adet günüm yarın bakalım hayırlısı olur inşallah ya
Allah hayırlı etsin öncelikle kullandığınız testin markası nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…