• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yapıyorum sürekli silik çıkıyor. Yardım eder misiniz?

Öncelikle hayırlı olsun benimde değerim düşüktü 39du doktor iki güne bir artışına bakalım dedi maalesef kimyasal geblik oldu ama her düşük değer kimyasal olacak diye bi kural yok benle birlikte hamile kalan bi arkadaş vardı burda onunki 9 du galiba şimdi hamileliği devam ediyor . Önemli olan kanaman varmı yada kahverengi lekelenmelerin varmı onlara dikkat et ağır işler yapma yat dinlen inşallah seninle birliktedir tutunur bol bol dua ve SU en önemlisi Su kesinlikle ihmal etme 🌸🎀
Allh razı olsun canım rabbim büyüktür olursa olur olmazsa zamanını o biliyordur :) tavsiyelerin için çok ama çok sağol

Ay ciddi misin sen şuan bana umut oldun ya :) ay nolur dua et bana da ya. Bide ben gebelik testi yapıyorum hala silik hala silik hiç kpyulaşma olmadı oda beni tedirgin etti
Beta bu kadar düşükken koyulaşma olmaz zaten ben hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra falan tam olarak koyulaşmıştı ikinci çizgi :)

Kızlar adet oldum. Kimyasal dı büyük ihtimalle çünkü çatlatma ignesi in fln etkisi geçmişti adetim de 4 gün geçmişti. Hayırlısı diyorum artık

Merhaba benim adetim bugün 4 gün gecikti. Normaldede 10 gün gecikti gi fln olur 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum bu ay aşılama oldum normalde doktorum cumartesi yani geçen hafta cumartesi test yap varsa çıkar demişti benim umudum olmadığı için yapmadım ama dün gebelik testi aldım yaptım çok hayali bir çizgi çıktı sonra bu sabah ilk idrarla yaptım yine hayali silik çizgi kpyulaşma çok yoktu. Kan verdim ama yarın sabah çıkıcak. Erken gebelik testinde aldım ama oda çok ama çok hayali silik çıktı olsa erken gebelikte çıkmaz mıydı arkadaşlar ya. Şimdi eşim bidaha kaset test aldı yaptım yine silik ama biraz daha koyu gibi ama yinede silik. Hamile olabilir miyim benim gibi olan var mı acaba? Sürekli silik görünce kimyasal gebelikten şüpheleniyorum. Lütfen yardım edinattıgın ilk test dün akşam yaptıgım ikinci attıgım bugün yaptıgım şimdi yaptıgım kaset tipi test
Bende ayni durumdayim adete 1 gun kaldi 5 tane yaptim hepsi hemen 2 . Cizgi silik çikiyor bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_20201224-221810_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20201224-221810_WhatsApp.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 862
Merhaba benim adetim bugün 4 gün gecikti. Normaldede 10 gün gecikti gi fln olur 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum bu ay aşılama oldum normalde doktorum cumartesi yani geçen hafta cumartesi test yap varsa çıkar demişti benim umudum olmadığı için yapmadım ama dün gebelik testi aldım yaptım çok hayali bir çizgi çıktı sonra bu sabah ilk idrarla yaptım yine hayali silik çizgi kpyulaşma çok yoktu. Kan verdim ama yarın sabah çıkıcak. Erken gebelik testinde aldım ama oda çok ama çok hayali silik çıktı olsa erken gebelikte çıkmaz mıydı arkadaşlar ya. Şimdi eşim bidaha kaset test aldı yaptım yine silik ama biraz daha koyu gibi ama yinede silik. Hamile olabilir miyim benim gibi olan var mı acaba? Sürekli silik görünce kimyasal gebelikten şüpheleniyorum. Lütfen yardım edinattıgın ilk test dün akşam yaptıgım ikinci attıgım bugün yaptıgım şimdi yaptıgım kaset tipi test
Bnmde ilk yaptiklarim boyle cikiyordu her gun gittikce koyulaşiyor adete 1 gun kaldi 5 tane yaptim hepsi 2.cizgi silik cikti

Erken gebelik testi ile 6 gün kala öğrendim aslında ama kaset testlerde 4 gün kala belirdi. Artışı bu şekilde takip etmeye çalıştım.adet günüm yarın bakalım hayırlısı olur inşallah ya 🙏

Eklentiler

• inCollage_20201226_095221288.jpg
    inCollage_20201226_095221288.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 865
Erken gebelik testi ile 6 gün kala öğrendim aslında ama kaset testlerde 4 gün kala belirdi. Artışı bu şekilde takip etmeye çalıştım.adet günüm yarın bakalım hayırlısı olur inşallah ya 🙏
Allah hayırlı etsin öncelikle🤗 kullandığınız testin markası nedir?

Back