Canım hiç korkma iyi düşün iyi olsun emin ol benim bundan daha silikti hatta az bişey yukarısı da belli ediyordu doktora gittiğim gibi beta 200 lerdeydi sıkma kendini işallah bebeğin sana tutunmuşturMerhaba benim adetim bugün 4 gün gecikti. Normaldede 10 gün gecikti gi fln olur 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum bu ay aşılama oldum normalde doktorum cumartesi yani geçen hafta cumartesi test yap varsa çıkar demişti benim umudum olmadığı için yapmadım ama dün gebelik testi aldım yaptım çok hayali bir çizgi çıktı sonra bu sabah ilk idrarla yaptım yine hayali silik çizgi kpyulaşma çok yoktu. Kan verdim ama yarın sabah çıkıcak. Erken gebelik testinde aldım ama oda çok ama çok hayali silik çıktı olsa erken gebelikte çıkmaz mıydı arkadaşlar ya. Şimdi eşim bidaha kaset test aldı yaptım yine silik ama biraz daha koyu gibi ama yinede silik. Hamile olabilir miyim benim gibi olan var mı acaba? Sürekli silik görünce kimyasal gebelikten şüpheleniyorum. Lütfen yardım edinattıgın ilk test dün akşam yaptıgım ikinci attıgım bugün yaptıgım şimdi yaptıgım kaset tipi test
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi yapıyorum sürekli silik çıkıyor. Yardım eder misiniz?
- Konu Sahibi Handemiy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama gebelik gebelik testi i̇nerfelite
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynen rabbime bıraktım inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsunSen Allah’a bırak stres yapma kan sonucunda çıkar zaten hayırlısı ile
Ay inşallah canım Allah razı olsun yazdıgın için rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.Canım hiç korkma iyi düşün iyi olsun emin ol benim bundan daha silikti hatta az bişey yukarısı da belli ediyordu doktora gittiğim gibi beta 200 lerdeydi sıkma kendini işallah bebeğin sana tutunmuştur
Amin işallahAy inşallah canım Allah razı olsun yazdıgın için rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.
- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
Amin cnm inşallah sende sonucunu paylaş burdanİşte benim erken gebelikte baya silik olunca ondan endişelendim hayırlısı artık ya. İnşallah senin degerlerinde kat kat artar hayırlısı ile kucağına alırsın ya :)
Canım sonucum çıktı 13.41 çok mu düşük allahım inşallah yükselir ya çok korkuyorumAmin cnm inşallah sende sonucunu paylaş burdan
- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Yükselir şekerim o iki gün sonra bir daha verirsin 2 kat artması lazimCanım sonucum çıktı 13.41 çok mu düşük allahım inşallah yükselir ya çok korkuy
Bu testin markası laboquick se eger hamilesin cnkü bu test yanılmaz ve erken olunca cok silik gösteriyo bu testİlk attıgım dün yaptıgım 2. Attıgım şimdi yaptıgım şuan atacağım erken gebelik testi
Adetinin geçiktigi önemli degl ne zman yumurtladıgına bakacaksın .demkki geç yumurtlamışsındr korkma yükselir yarın iki katı olur sen sakin olCanım sonucum çıktı 13.41 çok mu düşük allahım inşallah yükselir ya çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için inşallah yükselirde bende evladıma kavuşurum yaYükselir şekerim o iki gün sonra bir daha verirsin 2 kat artması lazim
İnşallah yükselir tek temennim o. Test oncomed mi ne markasıAdetinin geçiktigi önemli degl ne zman yumurtladıgına bakacaksın .demkki geç yumurtlamışsındr korkma yükselir yarın iki katı olur sen sakin ol
- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Moralinizi yüksek tutun ağır iş yapmayın ilaç almayaya çalışın tabi eğer kullanmanız gereken ilaç varsa doktorunuza danışın.Çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için inşallah yükselirde bende evladıma kavuşurum ya
Dün verdi iseniz testi yarın bir daha kan verirsiniz herşey gönlünüzce olsun
Sen beslenmene ve stres olmamya dikkat et kafanı dagıt bişeylerle oyalan bir bakmışsın kalp atışını duymuşsun bileİnşallah yükselir tek temennim o. Test oncomed mi ne markası
Ay nasıl güzel konuştun öyle ya. Ağzından bal damlıyorSen beslenmene ve stres olmamya dikkat et kafanı dagıt bişeylerle oyalan bir bakmışsın kalp atışını duymuşsun bile
Çok sağolun dediklerinizi yapıcam teşekkür ederim :)Moralinizi yüksek tutun ağır iş yapmayın ilaç almayaya çalışın tabi eğer kullanmanız gereken ilaç varsa doktorunuza danışın.
Dün verdi iseniz testi yarın bir daha kan verirsiniz herşey gönlünüzce olsun
- 13 Kasım 2020
- 129
- 114
- 53
sonucunuz nedir merak ettmYa geçen gece sağ kasıgıma bir agrı girdi 5 sn kadar aglıycaktım resmen. Bi farklı bişey o oldu. Normal adet agrılarım çekiyorum bel sırt agrısı, kasık agrısı ara ara. Öyle bariz başka bişey yok.
- 19 Eylül 2020
- 1.919
- 3.097
- 63
- 32
Merak etme canım ben de 15 ile öğrenmiştim hamile olduğumu önemli olan düzenli artması bak biz 3.ayı bitirmek üzereyiz şimdi :) Gözün aydın.Canım sonucum çıktı 13.41 çok mu düşük allahım inşallah yükselir ya çok korkuyorum
- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
Öncelikle hayırlı olsun benimde değerim düşüktü 39du doktor iki güne bir artışına bakalım dedi maalesef kimyasal geblik oldu ama her düşük değer kimyasal olacak diye bi kural yok benle birlikte hamile kalan bi arkadaş vardı burda onunki 9 du galiba şimdi hamileliği devam ediyor . Önemli olan kanaman varmı yada kahverengi lekelenmelerin varmı onlara dikkat et ağır işler yapma yat dinlen inşallah seninle birliktedir tutunur bol bol dua ve SU en önemlisi Su kesinlikle ihmal etme
Ay ciddi misin sen şuan bana umut oldun ya :) ay nolur dua et bana da ya. Bide ben gebelik testi yapıyorum hala silik hala silik hiç kpyulaşma olmadı oda beni tedirgin ettiMerak etme canım ben de 15 ile öğrenmiştim hamile olduğumu önemli olan düzenli artması bak biz 3.ayı bitirmek üzereyiz şimdi :) Gözün aydın.