Merhaba benim adetim bugün 4 gün gecikti. Normaldede 10 gün gecikti gi fln olur 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum bu ay aşılama oldum normalde doktorum cumartesi yani geçen hafta cumartesi test yap varsa çıkar demişti benim umudum olmadığı için yapmadım ama dün gebelik testi aldım yaptım çok hayali bir çizgi çıktı sonra bu sabah ilk idrarla yaptım yine hayali silik çizgi kpyulaşma çok yoktu. Kan verdim ama yarın sabah çıkıcak. Erken gebelik testinde aldım ama oda çok ama çok hayali silik çıktı olsa erken gebelikte çıkmaz mıydı arkadaşlar ya. Şimdi eşim bidaha kaset test aldı yaptım yine silik ama biraz daha koyu gibi ama yinede silik. Hamile olabilir miyim benim gibi olan var mı acaba? Sürekli silik görünce kimyasal gebelikten şüpheleniyorum. Lütfen yardım edinattıgın ilk test dün akşam yaptıgım ikinci attıgım bugün yaptıgım şimdi yaptıgım kaset tipi test
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi yapıyorum sürekli silik çıkıyor. Yardım eder misiniz?
- Konu Sahibi Handemiy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama gebelik gebelik testi i̇nerfelite
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- 24 Haziran 2019
- 356
- 1
- 149
- 103
- 25
Bence var gibi canım bende 2 sene sonra hamile kaldım inşallah vardır erken gebelik testini ve yeni yaptiklarinida atardan daha iyi olurMerhaba benim adetim bugün 4 gün gecikti. Normaldede 10 gün gecikti gi fln olur 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum bu ay aşılama oldum normalde doktorum cumartesi yani geçen hafta cumartesi test yap varsa çıkar demişti benim umudum olmadığı için yapmadım ama dün gebelik testi aldım yaptım çok hayali bir çizgi çıktı sonra bu sabah ilk idrarla yaptım yine hayali silik çizgi kpyulaşma çok yoktu. Kan verdim ama yarın sabah çıkıcak. Erken gebelik testinde aldım ama oda çok ama çok hayali silik çıktı olsa erken gebelikte çıkmaz mıydı arkadaşlar ya. Şimdi eşim bidaha kaset test aldı yaptım yine silik ama biraz daha koyu gibi ama yinede silik. Hamile olabilir miyim benim gibi olan var mı acaba? Sürekli silik görünce kimyasal gebelikten şüpheleniyorum. Lütfen yardım edinattıgın ilk test dün akşam yaptıgım ikinci attıgım bugün yaptıgım şimdi yaptıgım kaset tipi test
İlk attıgım dün yaptıgım 2. Attıgım şimdi yaptıgım şuan atacağım erken gebelik testiBence var gibi canım bende 2 sene sonra hamile kaldım inşallah vardır erken gebelik testini ve yeni yaptiklarinida atardan daha iyi olur
Ay inşallah vardır sabah kan verdim anca yarına çıkacakmış sonuç çok ta merak ediyorum sürekli unut ediyorum hayal kuruyorum ama çok ta korkuyorumGebeliğin ilk başında HCG az olduğu için silik çıkar bence dün ve bugünkü testinizin arasında fark var bugünkü daha koyu.
Yavaş yavaş koyulaşır zaten kan testinizin sonucu bekleyin hayırlı olsun sağlıkla tutunsun
Eklentiler
- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
Bu sabah yaptıgım erken gebelik testi belki siz görmeyebiliriniz hayali çizgiyi ben ışıga tutunca görüyorum anca. İşte kafama takılan kasrt tipi testte görünüp erken gebelik testinde daha koyu olması gerekmezmiydiBence var gibi canım bende 2 sene sonra hamile kaldım inşallah vardır erken gebelik testini ve yeni yaptiklarinida atardan daha iyi olur
Eklentiler
Ay inşallah canım ya inşallah o kadar çok istiyorum ki lütfen dua edin banada yarın sabah güzel haberler alayımCanım kan en sağlıklısı bende adete 4 gün kala yaptım silik çıktı kan verdim orda pozitif ama silik olması olmadığı anlamına gelmiyor hayırlısı ile nasip etsin rabbim kan sonucunda belli olur
- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
Tabi ki canım canını sıkma sen özelde mi verdin kanı sağlık ocağı mı özel de 1 saate çıkıyor sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor benimde çok yeniAy inşallah canım ya inşallah o kadar çok istiyorum ki lütfen dua edin banada yarın sabah güzel haberler alayım
Ya özelde verdim ama nasıl bir özelse laboratuvar 6 da kapanıyormuş benim sonuçta 8 de çıkıcakmış o yüzden yarın sabah ögrenebilircekmişim. Nasıl saçma bişeye ben özel 1 saate verir diye gittim verdim kanımı hemşire yarın alıcak sın sonucu demesin ama vermiş bulundum kanı.Tabi ki canım canını sıkma sen özelde mi verdin kanı sağlık ocağı mı özel de 1 saate çıkıyor sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor benimde çok yeni
Ay sende mi gebesin ne güzel ya maşallahTabi ki canım canını sıkma sen özelde mi verdin kanı sağlık ocağı mı özel de 1 saate çıkıyor sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor benimde çok yeni
- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
Sabah vermediniz mi çok saçma özellerde artık normalleştiYa özelde verdim ama nasıl bir özelse laboratuvar 6 da kapanıyormuş benim sonuçta 8 de çıkıcakmış o yüzden yarın sabah ögrenebilircekmişim. Nasıl saçma bişeye ben özel 1 saate verir diye gittim verdim kanımı hemşire yarın alıcak sın sonucu demesin ama vermiş bulundum kanı.
Ya geçen gece sağ kasıgıma bir agrı girdi 5 sn kadar aglıycaktım resmen. Bi farklı bişey o oldu. Normal adet agrılarım çekiyorum bel sırt agrısı, kasık agrısı ara ara. Öyle bariz başka bişey yok.herhangi bi belirti var mı? Diğer aylardan kendini daha farklı hissettiğin bi belirti ? Mesela benim sağ kasığım Çok ağrıyordu Hala da ara ara devam ediyor bi çok belirti
Aynen öyle ya bidaha gitmem o özele. Sizin testinizde mi benim ki gibi banttan 4 gün sonra bu kadar silikti acaba daha mı belirgindi yoksa. Kaç haftalık sını bu arada hyırlı olsun tekrardanSabah vermediniz mi çok saçma özellerde artık normalleşti
- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
Aynen cnm ben 1 haftalıkken öğrendim ama şuan 3. Hafta içindeyim ama doktorlar tıbbi olarak en son adet gördüğün ilk güne göre hesaplıyorlar yani o zaman 5. Hafta içinde olmuş oluyorum bende herşeyi yeni öğreniyorum 3 kez kan verdim yarın yine vericem beta takibi yapıyoruz daha kadın doğum doktoruna muayene olmadım cuma inşallah sen içini ferah tut Rabbim nasip etsin hepimizeAy sende mi gebesin ne güzel ya maşallah
- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
Bende işte silikti 1/2 gün sonra yine yaptım silikti erken gebelikte biraz daha koyuydu yeni ondan herhaldeAynen öyle ya bidaha gitmem o özele. Sizin testinizde mi benim ki gibi banttan 4 gün sonra bu kadar silikti acaba daha mı belirgindi yoksa. Kaç haftalık sını bu arada hyırlı olsun tekrardan
- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
İşte benim erken gebelikte baya silik olunca ondan endişelendim hayırlısı artık ya. İnşallah senin degerlerinde kat kat artar hayırlısı ile kucağına alırsın ya :)Bende işte silikti 1/2 gün sonra yine yaptım silikti erken gebelikte biraz daha koyuydu yeni ondan herhalde