Gebelik testi ve ovulasyon testi sizce hamilelik var mı

Asyabirce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
111
23
48
27
Selam kızlar yumurtlama ve sonraki günlerin ovülasyon testlerini atıyorum reglime son dört gün var tahmini bazen 1-2 gün oynayabiliyor ovülasyon testim koyulaşınca merak Edip bir de gebelik testi denemek istedim çok uçlarda sanki bir çizgi görüyor gibiyim,ya da daha erken mi test için,ovülasyonma göre pozitif olabilir miiii

Eklentiler

• IMG_6121.webp
    IMG_6121.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_6126.webp
    IMG_6126.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_6140.webp
    IMG_6140.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 27
Selam kızlar yumurtlama ve sonraki günlerin ovülasyon testlerini atıyorum reglime son dört gün var tahmini bazen 1-2 gün oynayabiliyor ovülasyon testim koyulaşınca merak Edip bir de gebelik testi denemek istedim çok uçlarda sanki bir çizgi görüyor gibiyim,ya da daha erken mi test için,ovülasyonma göre pozitif olabilir miiii
Olma ihtimali var bir kaç gün bekleyip testi tekrarlayın bence

Bu teste inanmayın o silik çizgiyi hep çıkarıyor geçen ay regle yakın bende böyle koyu gidince bu testi yaptım çok silik bı çizgi vardı ama hamile değilim başka markayla deneyin

Biraz daha zaman geçsin öyle yap o testi. Ben bu testle gebelik öğrendim ama biraz daha koyuydu ve kimyasaldi dayanamayıp gittim kana 3 gün kala reglime. Sende bekleyemiyosun daha erken davranmissin🤭 inşallah güzelce artmış olurda güzel haberlerini aliriz

Back
X