• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi ve beta hcg degeri yardim

Bendiyebirii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar,
Gebelik testim 5 dk icinde cift cizgi cikti hemen acile gidip kan verdim. Beta hcg 168 sizce hamile miyim? BAT 25 temmuz regle 2 gun var yardimmm lutfen🙄
IMG_20220722_235553.jpg
IMG_20220722_235849.jpg

Kizlar mrb banada yardımcı olabilirmisiniz pco var bendede adetlerim normalde 32 36 gün arasında değişir.bu ay reglimden sonraki 42. Gunumdeyim.ama hala adet olmadim.takvime göre 6 gün gecikmiş oluorum.2 gün gecikme olduğunda Dr hem ultrasonla baktı hemde beta negatif geldi.bana progestan verdi regli olmam için.yumurtlamadan sonrakide 22.gunum.progestanda kullansam kullanırken bile olmam gerekirdi diye dusunuorum hiç bu kadar gecikmedim çünkü.bugun test yaptım ilk 10 dk da çıkmadı yarım saat geçince böyle oldu.hamile olma ihtimalim varmi.oncomed diye bir test hızlı gebelik testiymis testtenmi kaynaklı böyle çıkıyor.ilk idrarim degil.baska bir testle mi bakiyim.ama dediğim gbi ilk 10 dk hiç birşey cikmadi.biraz belirgin olanı öğlen saatlerinde yaptım.belirsiz olani aksam yaptim

Eklentiler

• IMG_20220724_202901.jpg
    IMG_20220724_202901.jpg
    180,6 KB · Görüntüleme: 187
  • IMG_20220724_202850.jpg
    IMG_20220724_202850.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 173
Kizlar mrb banada yardımcı olabilirmisiniz pco var bendede adetlerim normalde 32 36 gün arasında değişir.bu ay reglimden sonraki 42. Gunumdeyim.ama hala adet olmadim.takvime göre 6 gün gecikmiş oluorum.2 gün gecikme olduğunda Dr hem ultrasonla baktı hemde beta negatif geldi.bana progestan verdi regli olmam için.yumurtlamadan sonrakide 22.gunum.progestanda kullansam kullanırken bile olmam gerekirdi diye dusunuorum hiç bu kadar gecikmedim çünkü.bugun test yaptım ilk 10 dk da çıkmadı yarım saat geçince böyle oldu.hamile olma ihtimalim varmi.oncomed diye bir test hızlı gebelik testiymis testtenmi kaynaklı böyle çıkıyor.ilk idrarim degil.baska bir testle mi bakiyim.ama dediğim gbi ilk 10 dk hiç birşey cikmadi.biraz belirgin olanı öğlen saatlerinde yaptım.belirsiz olani aksam yaptim
Canim idrar testleri kuruduktan sonra yaniltabiliyomus. Ilk 15 dk icinde cikan deger dogru kabul ediliyor diye biliyorum. Suphen varsa Kan vermen daha saglikli olur hayirlisi olsun hakkinda insallah hamissindir 💞

Back
X