Gebelik testi sonucu yine negatif

Üzülme ben seninle aynı durumdayım. 3.5 senedir deniyoruz üstelik. Bu süreçte bir kimyasal bir de düşük yaptım. Hiç bir sorun da yok ama olmuyor Allah ol demeden olmuyor sabretmek lazım stres direk kadın üreme organlarını ve hormonları etkiliyor. Bol bol dua et Allah’a. Gönülden teslim olmak lazım

İnanın bende bilmiyordum ilk gebeliğim olacaktı.. neyse bununla gelsin geçsin inşallah
Bu arada devlette çektirmek isterseniz anesteziyle yapılmıyo diye biliyorum benim panik atağım var diyin anestezili yapsınlar
Gerçekten benim var ama araştırıp öyle gidicem eskişehir acıbadem 18bin deyince araştırmaya başladım

Bende tam20 ay denedim ve güzel haberi cumartesi aldım pes etmeyin hsg çekildim aşılama yaotım olmadı 2.aşılamada mucize gerçekleşti rabbim umutsuzluğa kapılınca gönderdi

Gerçekten yıpratıcı süreçlermiş ben bile 2 ayda yıprandım allah yardımcın olsun canım inşallah bir an önce sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebeğini

Kıxlar adetim 4 gün gecti test yaptım yok gibi değilmi ama çizgide var gibi

Eklentiler

• 20231225_133632.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…