- 6 Aralık 2023
- 35
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi nuraslinur
-
Regl günü yaptım çok umutlanmıştım bu defamerhaba, hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. testi regle ne kadar kala yaptınız?
gecikme olursa yine test verin geç döllenme olmus olabilir umutlandırmak istemem amaRegl günü yaptım çok umutlanmıştım bu defa
Üroloji ye gitti . Sperm testi yaptırdıMerhaba. 9 aydır evliyim, 6 aydır deniyoruz bizde. Yumurtlama takibi ile ilerliyorum sizin gibi henüz olmadı. Eşiniz için hangi bölümden randevu aldınız acaba?
Keşke olsagecikme olursa yine test verin geç döllenme olmus olabilir umutlandırmak istemem ama
Çok teşekkür ederim. Bizde eşim için randevu alıcaz, bende her hangi ekstra bir durum çıkmadı. Onda da her hangi bir problem çıkmazsa hsg çekileceğimÜroloji ye gitti . Sperm testi yaptırdı
Merhaba ben de 2 yıldır uğraşıyorum.hsg cektirdiniz migebelik testi yaptım yine mi olmamış. Bir senedir deniyorum yumurtlama günlerini takip ediyorum ve bu günler değerlendiriyoruz Doktora da gittik eşimle beraber hiçbir sıkıntı yok diyor . Adetim de düzenli . Çok yorucu bir süreç . Benimle beraber aynı durumu yaşayıp gebe kalan var mı . Gözyaşlarıma engel olamıyorum artık
Hayır çektirmedim gerek görmüyorum demişti geçen ay doktor . Çektirmek için birkaç ay daha bekleyelim demişti muhtemelen bu ay çektiririmMerhaba ben de 2 yıldır uğraşıyorum.hsg cektirdiniz mi
Özel bir günü oluyor mu çektirmek içinMerhaba ben de 2 yıldır uğraşıyorum.hsg cektirdiniz mi
Âdet bitiminden hemen sonra çekiliyor bi baktırin içiniz rahat eder hem.bende polip vardı geçen ay aldırdım film çektirmeden bilemiyoruz her şey yolunda mıÖzel bir günü oluyor mu çektirmek için
Bir de ben takviye vitamin kullanıyorum eşim de kullanıyorgebelik testi yaptım yine mi olmamış. Bir senedir deniyorum yumurtlama günlerini takip ediyorum ve bu günler değerlendiriyoruz Doktora da gittik eşimle beraber hiçbir sıkıntı yok diyor . Adetim de düzenli . Çok yorucu bir süreç . Benimle beraber aynı durumu yaşayıp gebe kalan var mı . Gözyaşlarıma engel olamıyorum artık
Ben de folik asit kullanıyorum ama çok düzenli değil siz ne kullanıyorsunuzBir de ben takviye vitamin kullanıyorum eşim de kullanıyor
Inofolic combi hp, proxyfemin ,d vitamini.Benim artık 2 yıl olduğu için tüm tuşlara aynı anda basıyorum valla bu ay bunlara ek olarak omega3 de almayı düşünüyorumBen de folik asit kullanıyorum ama çok düzenli değil siz ne kullanıyorsunuz
Başlangıç olarak inofolic combi alabilirsiniz doktor en başta bana onu vermişti hamile de kaldım ama kimyasala dönüştü maalesefBen de folik asit kullanıyorum ama çok düzenli değil siz ne kullanıyorsunuz
İnşallah istediğimiz kabul olur . Bir bebek sahibi oluruz .Inofolic combi hp, proxyfemin ,d vitamini.Benim artık 2 yıl olduğu için tüm tuşlara aynı anda basıyorum valla bu ay bunlara ek olarak omega3 de almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?