merhabalar
eczaneden idrar kiti aldım ve testi yaptım. sanırım pozitif çıktı:))yarın sabah da kan testi yaptıracağım bakalım sonuç ne olacak...
ama sonra ne yapacağımla ilgili hiçbir şey bilmiyorum....
gebelikte yapılması gereken testler aşılar var mı?doktora gidince bunların hepsini ayrı ayrı söyler mi?
acemi olmak çok kötü....
yardımcı olursanız sevinirim:))
rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin...
Canım benim Allah razı olsun. Darısı başına inşallah. Bence hamilesin boşver o tırı vırı testleri sen. Benim içime doğar. Yarın mutlaka paylaş. Hadi bakalım hayırlısı:)
canm bu hemogram sonucun.
Az önce netten tahlil sonuçlarımı aldım. BHCG YAPTIRMIŞTIM. ÇIKAN SONUÇLAR BUNLAR. BÖYLE GEBELİK TAHLİLİ İLK KEZ GÖRÜYORUM ANLAYAN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.
WBC 7.0 10^3/μl 4,0 - 10,5
LYM# 2.3 10^3/μl 1,0 - 5,0
MON# 0.8 10^3/μl 0,1 - 1,0
GRA# 4.0 10^3/μl 2,0 - 8,0
LYM% 32.3 % 25,0 - 50,0
MON% 10.8 % Y 2,0 - 10,0
GRA% 56.9 % 40 - 80,0
RBC 4.18 10^6/μl 3,50 - 5,50
HGB 13.8 g/dl 11,0 - 17,0
HCT 43.5 % 33,0 - 55,0
MCV 103.9 μm^3 Y 80,0 - 98
MCH 32.9 pg 27 - 33
MCHC 31.7 g/dl 31,0 - 35,5
RDW 14.5 % 10,0 - 15
PLT 254 10^3/μl 150 - 400
MPV 8.6 μm^3 7,0 - 11,0
PCT 0.219 % 0,150 - 0,500
PDW 13.9 % 10,0 - 18,0
ya kızlar bu gebelik testi kanda ne zaman yapılmalı.adet tarihim bu ay baya karıştı.adet ne zaman olacam bilmiorum. ilişkiden ne kadar sonra kan testi yapmalıyım???
Tatlım aslında normal olanı 2 tüp. Benden de 2 tüp aldılar. İlk FSH de 5 tüp alıyorlar, sonrasında B-HCG için 1 yada 2 tüp alıyorlar. Ben oktorumdan randevu almıştım, telefonda bana 2 günde bi B-HCG yaptır dedi. 2 farklı merkezde yaptırdım. Biri 2'şer tüp alıyordu biri 1'er tüp. Yani o ne kadar takip ettikleriyle alakalı. Bebek istiyorsun sanırım. Allah gönlüne göre versin sana da nasip etsin inşallah.
merhabalar
eczaneden idrar kiti aldım ve testi yaptım. sanırım pozitif çıktı:))yarın sabah da kan testi yaptıracağım bakalım sonuç ne olacak...
gebelikte yapılması gereken testler aşılar var mı?doktora gidince bunların hepsini ayrı ayrı söyler mi?
acemi olmak çok kötü....
merhabalar
acemi olmak çok kötü....
canım neden karıştı tarihin? Önce onu söyle bide regl ilk günün ne zamandı onu söyle hesaplayalım
canım neden karıştı tarihin? Önce onu söyle bide regl ilk günün ne zamandı onu söyle hesaplayalım
cnm benim hava değişimi stres nedeniyle adetim 15 gün gecikti.bu nedenle doktora gittim bütün hormanlar ve vajinal ultrason temiz çıktı. farlutal ile regl oldum ekimin 6 sında. sonra 16sı gibi bitti. 21.de tekrar regl oldım 3 gün sürdü. ilişki 28 ekim ve 31inde oldu. acaba hamile miyim die şüpheleniyrm ve ne zaman tahlil yaptırmaliyim??
merhabalar
acemi olmak çok kötü....
Daha öncesi bayrama denk geldi fln.bide yumurtlama 28 i görünüodu cnm.idrarda mi daha erken çıkar kanda henüz belli olmaz mi ki.
Canım bu tahlil tam kan sayımı tahlili. gebelik tahlili değil. Doktoruna sordun mu bu durumu.
Canım benim Allah razı olsun. Darısı başına inşallah. Bence hamilesin boşver o tırı vırı testleri sen. Benim içime doğar. Yarın mutlaka paylaş. Hadi bakalım hayırlısı:)
Canım benden fsh falan istemediler simdilik.HCG ölcümleri yapıldı evet hamilesiniz keseyi göreceğimiz gün 5. hafta ortası geleceksinzi dediler.Baskada bişi yokkk..
Canım bu sefer yanıldı içindeki ses:) İnşallah bu ayki tedavilerimden sonra hamile kalırım. Senin hamilelik nasıl bu arada. Mide bulantıların var mı
Daha öncesi bayrama denk geldi fln.bide yumurtlama 28 i görünüodu cnm.idrarda mi daha erken çıkar kanda henüz belli olmaz mi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?