Gebelik testi sonuçları lütfen yardım...

Yaşasın, en sonunda adet oldum:) Ne tuhaf kadınım herhalde burda adet olabildiğine sevinen nadirlerdenim:)

yok kuzum sevinmen çok normal. Hamile olmadığını öğrenen her kaın bi an nce adet olsam da döngüm başlasa diye bekler. Hepimiz yaşadık:)

kızlar doktordan şimdi geldim, darısı başınıza ikizlerim oluyor inşallah:)

dün kan testini yaptırdım sonuç pozitif çıktı:))değeri 174 çıktı.daha çok ufakmış.erken gebelik dedi doktor. ultrasonda bebeğimin en azından kesesini görmeyi umarken hiç bişi gözükmedi(sadece rahim duvarında kalınlaşma varmış doktorun dediğine göre...
ama dünkü sevincim kursağımda kaldı bugün((
bugün sabah 6 dan öğlen 2'ye kadar devamlı ayaktaydım,bu durum beni yordu tabi. belim çok feci ağrımaya başladı,tabi kasıklarımda aynı şekilde(yoğunluktan tuvalete gitmeyi unuttum)...eve geldim koştur koştur tuvalete gittim,bide baktım iç çamaşırımda sanki adetmişim gibi kan parçaları(koyu renk)....o durumdaki ruh halimi anlatamam,telaşlandım elim ayağıma dolaştı.hemen doktorumu aradım,biraz dinlen hasteneye gel dedi. 2 saat kadar dinlendikten sonra doktora gittim,ultrasonla baktı bişi göremedi tabi,zaten dün de görememişti...yarın için kan testi yaptırmamı söyledi,betahCG değerinde düşme veya yükselme var mı diye bakacakmış....
sizce ne olur benim durumum,tecrübelerinize dayanarak bişiler söyleyebilir misiniz?
herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi....
Rabbim hayırlısını versin....

canım çok sevindim hayırlı olsun.sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebişlerini inş. darısı isteyenlerin başına :))

Sen idrar testi yapıyor musun? Merakta bıraktın bizi, bebiş var mı yok mu bekliyoruz. :)

kanamam hala devam ediyor. beta kan testi yaptırdım bu sabah.sonucunu bekliyorum heyecanla ama umudum kalmadı bebeğimden mübarek günde Rabbim hayırlısını versin...

kanamam hala devam ediyor. beta kan testi yaptırdım bu sabah.sonucunu bekliyorum heyecanla ama umudum kalmadı bebeğimden mübarek günde Rabbim hayırlısını versin...

beta değerimde düşme var,doktor vajinadan ultrason çekti,bebeğim gitmiş( hatta rahim temizlenmiş hemen hemen...
çok üzgünüm ama hayırlısı diyorum...

beta değerimde düşme var,doktor vajinadan ultrason çekti,bebeğim gitmiş( hatta rahim temizlenmiş hemen hemen...
çok üzgünüm ama hayırlısı diyorum...

Ah canım...Geçen yıl aynı şeyi yaşadım. Kimyasal gebelik diyorlar buna. Benim de değerim 173 ten düşmeye başlamıştı. Umarım çabuk atlatıp yeniden hamile kalırsın canım. Çok büyük hayal kırıklığı biliyorum. Allah yardımcın olsun.

kızlar doktordan şimdi geldim, darısı başınıza ikizlerim oluyor inşallah:)

Vallahi öyle sevindim ki okuyunca...Bu çoık güzel bir sürpriz, Allah ikisini de sağ salim bağışlasın size canım. İlk bebeğin miydi senin, aile de ikiz var galiba. Allah nazarlardan korusun seni. Zatürre oldum dedin çok geçmiş olsun. Mümkün mertebe ilaç alma ama canım. Ne olur ne olmaz. Sen annesin dayanabilirsin canım:)))

Oyy çok sevindim ya, bana da ne oluyorsa:)))

Ama diğer kardeşimizin bebeğine üzüldüm(

Bu arada kendimden de bahsedeyim, bugün adetin 3. günü münasebetiyle doktoru çatal başında ziyaret edip çeşitli anma ve kutlama aktivitelerinden sonra konuya girdik. İlaç yazdı. Şimdi reçete falan yok ya,kağıda harfler yazdı.İlacın ne olduğunu bilmiyorum:)) Nöbetçi eczaneyi de bulamadım.Kaldı pazartesiye. Tahlillerimi görüp ona göre pazartesi ilaca başlatacakmış. Bugünkü muayene izlenimleri hakkında hiçbir şey söylemedi. Hatta o benden daha çok utanmış gibiydi:)) Hemencik kalktı. Bakalım hayırlısı. Adetli muayeneden korkuyordum şükür bu da geçti. Bakalım bebek serüveninde bizi daha neler bekliyor. Bu arada o kadar çok para harcadık ki bebeğin adına Money koymaya karar verdik eşimle. Olursa tabi.

Hepinizi çok öptüm kızlar.

Sevgiler.

Rewiks seninkaç gün geçti? İnşallah dilediğin sonucu alırsın canım.

cnm benim durumum karışık adet tarihimde belirsizlik oldu. farlutal ile 6 ekimde olmuştum 9 gun fln sürdü sonra 21.de tekrar 3 gün hastalandım.bende anlam veremedim doktora sordum ilacın yan etkisi dedi.ikinci olan regl çok sıvı değişik bi kanamaydı. bende testi ne zman yapacağımı bilemedim işte. geçen gün yaptım ama negatifti. 21i ni mi beklesem yada kan mı yaptırsam die kararsızım. ama galiba hamiş deilim negatif çıkınca umudumu kaybettim

cnm inşallah allah gönlünüze göre verir, inşallah bebişiniz çok bekletmeden gelir. Allahım isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.

Canım nasıl ilaç kullanma azraile göz kırptım. Bu yanlışı yapmamak lazım. Doktor çok kızdı, zaten ilaç almadan hastalığımı geçiştirdiğim için zatüre olmuşum. Önce anne sağlıklı olmazsa bebeğe hiç bir yararı olmaz dedi. Ölümlerden döndüm gribi ilaçsız geçirdiğim için. Artık hamilelerin ilk 3 ayda da kullanabileceği ilaçlar varmış bilinçli doktorlara gitmek lazım eğer ilk başta tedbirini alsaydım bunları yaşamayacaktım. Eğer biraz ateşim yükselseydi hastalığımda bebeklerimi kaybedicektim. Allah korudu beni de bebeklerimi de. Nefes alamadım bebeklerimin en çok oksijene ihtiyacı olduğu dönemde. Neler çektim neler... Çok şükür doktorum bu konuda çok uzman Allah ondan razı olsun.

Tatlım herşeyin hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var. Biz yaklaşık 2 ay falan bekledik fazla beklemedik ama çok dua ettik bir tane isterken Allah'ım 2 tane verdi bize. Herşeyin bir zamanı var. Zamanı geldiğinde size de verir inşallah hayırlısıyla. Herşeyin hayırlısını istemek lazım. İnşallah sen de bu mutluluğu tez zamanda yaşarsın. İsteyen herkese versin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…