Yaşasın, en sonunda adet oldum:) Ne tuhaf kadınım herhalde burda adet olabildiğine sevinen nadirlerdenim:)
kızlar doktordan şimdi geldim, darısı başınıza ikizlerim oluyor inşallah:)
oooo maşallah be güzel bi haber canım ya, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
canım çok sevindim hayırlı olsun.sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebişlerini inş. darısı isteyenlerin başına :))
canım çok sevindim hayırlı olsun.sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebişlerini inş. darısı isteyenlerin başına :))
dün kan testini yaptırdım sonuç pozitif çıktı:))değeri 174 çıktı.daha çok ufakmış.erken gebelik dedi doktor. ultrasonda bebeğimin en azından kesesini görmeyi umarken hiç bişi gözükmedi(sadece rahim duvarında kalınlaşma varmış doktorun dediğine göre...
ama dünkü sevincim kursağımda kaldı bugün((
bugün sabah 6 dan öğlen 2'ye kadar devamlı ayaktaydım,bu durum beni yordu tabi. belim çok feci ağrımaya başladı,tabi kasıklarımda aynı şekilde(yoğunluktan tuvalete gitmeyi unuttum)...eve geldim koştur koştur tuvalete gittim,bide baktım iç çamaşırımda sanki adetmişim gibi kan parçaları(koyu renk)....o durumdaki ruh halimi anlatamam,telaşlandım elim ayağıma dolaştı.hemen doktorumu aradım,biraz dinlen hasteneye gel dedi. 2 saat kadar dinlendikten sonra doktora gittim,ultrasonla baktı bişi göremedi tabi,zaten dün de görememişti...yarın için kan testi yaptırmamı söyledi,betahCG değerinde düşme veya yükselme var mı diye bakacakmış....
sizce ne olur benim durumum,tecrübelerinize dayanarak bişiler söyleyebilir misiniz?
herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi....
Rabbim hayırlısını versin....
kanamam hala devam ediyor. beta kan testi yaptırdım bu sabah.sonucunu bekliyorum heyecanla ama umudum kalmadı bebeğimdenmübarek günde Rabbim hayırlısını versin...
kanamam hala devam ediyor. beta kan testi yaptırdım bu sabah.sonucunu bekliyorum heyecanla ama umudum kalmadı bebeğimdenmübarek günde Rabbim hayırlısını versin...
Sen idrar testi yapıyor musun? Merakta bıraktın bizi, bebiş var mı yok mu bekliyoruz. :)
beta değerimde düşme var,doktor vajinadan ultrason çekti,bebeğim gitmiş( hatta rahim temizlenmiş hemen hemen...
çok üzgünüm ama hayırlısı diyorum...
tatlım bugün yaptım ama negatif çıktıgaliba yok ya.ne yapcağımı bilmiyrm valla.bakalım asıl haftaya belli olur gibi gelio.
Rewiks seninkaç gün geçti? İnşallah dilediğin sonucu alırsın canım.
Bu arada kendimden de bahsedeyim, bugün adetin 3. günü münasebetiyle doktoru çatal başında ziyaret edip çeşitli anma ve kutlama aktivitelerinden sonra konuya girdik. İlaç yazdı. Şimdi reçete falan yok ya,kağıda harfler yazdı.İlacın ne olduğunu bilmiyorum:)) Nöbetçi eczaneyi de bulamadım.Kaldı pazartesiye. Tahlillerimi görüp ona göre pazartesi ilaca başlatacakmış. Bugünkü muayene izlenimleri hakkında hiçbir şey söylemedi. Hatta o benden daha çok utanmış gibiydi:)) Hemencik kalktı. Bakalım hayırlısı. Adetli muayeneden korkuyordum şükür bu da geçti. Bakalım bebek serüveninde bizi daha neler bekliyor. Bu arada o kadar çok para harcadık ki bebeğin adına Money koymaya karar verdik eşimle. Olursa tabi.
Hepinizi çok öptüm kızlar.
Sevgiler.
Vallahi öyle sevindim ki okuyunca...Bu çoık güzel bir sürpriz, Allah ikisini de sağ salim bağışlasın size canım. İlk bebeğin miydi senin, aile de ikiz var galiba. Allah nazarlardan korusun seni. Zatürre oldum dedin çok geçmiş olsun. Mümkün mertebe ilaç alma ama canım. Ne olur ne olmaz. Sen annesin dayanabilirsin canım:)))
Oyy çok sevindim ya, bana da ne oluyorsa:)))
Ama diğer kardeşimizin bebeğine üzüldüm(
Bu arada kendimden de bahsedeyim, bugün adetin 3. günü münasebetiyle doktoru çatal başında ziyaret edip çeşitli anma ve kutlama aktivitelerinden sonra konuya girdik. İlaç yazdı. Şimdi reçete falan yok ya,kağıda harfler yazdı.İlacın ne olduğunu bilmiyorum:)) Nöbetçi eczaneyi de bulamadım.Kaldı pazartesiye. Tahlillerimi görüp ona göre pazartesi ilaca başlatacakmış. Bugünkü muayene izlenimleri hakkında hiçbir şey söylemedi. Hatta o benden daha çok utanmış gibiydi:)) Hemencik kalktı. Bakalım hayırlısı. Adetli muayeneden korkuyordum şükür bu da geçti. Bakalım bebek serüveninde bizi daha neler bekliyor. Bu arada o kadar çok para harcadık ki bebeğin adına Money koymaya karar verdik eşimle. Olursa tabi.
Hepinizi çok öptüm kızlar.
Sevgiler.
Canım nasıl ilaç kullanma azraile göz kırptım. Bu yanlışı yapmamak lazım. Doktor çok kızdı, zaten ilaç almadan hastalığımı geçiştirdiğim için zatüre olmuşum. Önce anne sağlıklı olmazsa bebeğe hiç bir yararı olmaz dedi. Ölümlerden döndüm gribi ilaçsız geçirdiğim için. Artık hamilelerin ilk 3 ayda da kullanabileceği ilaçlar varmış bilinçli doktorlara gitmek lazım eğer ilk başta tedbirini alsaydım bunları yaşamayacaktım. Eğer biraz ateşim yükselseydi hastalığımda bebeklerimi kaybedicektim. Allah korudu beni de bebeklerimi de. Nefes alamadım bebeklerimin en çok oksijene ihtiyacı olduğu dönemde. Neler çektim neler... Çok şükür doktorum bu konuda çok uzman Allah ondan razı olsun.
Haklısın tabi. O kadar ağır olduğunu bilmiyordumÇok geçmiş olsun canım. Allah seni de (Kızlarını da diyordum az daha valla) bebeklerini de korusun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?