Gebelik testi sonuçları lütfen yardım...

Sudemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
2.198
24
108
Trabzon
Az önce netten tahlil sonuçlarımı aldım. BHCG YAPTIRMIŞTIM. ÇIKAN SONUÇLAR BUNLAR. BÖYLE GEBELİK TAHLİLİ İLK KEZ GÖRÜYORUM ANLAYAN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.

WBC 7.0 10^3/μl 4,0 - 10,5
LYM# 2.3 10^3/μl 1,0 - 5,0
MON# 0.8 10^3/μl 0,1 - 1,0
GRA# 4.0 10^3/μl 2,0 - 8,0
LYM% 32.3 % 25,0 - 50,0
MON% 10.8 % Y 2,0 - 10,0
GRA% 56.9 % 40 - 80,0
RBC 4.18 10^6/μl 3,50 - 5,50
HGB 13.8 g/dl 11,0 - 17,0
HCT 43.5 % 33,0 - 55,0
MCV 103.9 μm^3 Y 80,0 - 98
MCH 32.9 pg 27 - 33
MCHC 31.7 g/dl 31,0 - 35,5
RDW 14.5 % 10,0 - 15
PLT 254 10^3/μl 150 - 400
MPV 8.6 μm^3 7,0 - 11,0
PCT 0.219 % 0,150 - 0,500
PDW 13.9 % 10,0 - 18,0

Bunlar hemogrammış kızlar:)

Son düzenleme:
Bunlar biyokimya sonuçları gayet iyi bi sorun yok kan değerlerinle alakalı..ama Hamile olduğunumu öğrenmek istiyosun anlamadım eğer oysa Beta HCG sonucun yok burda..

adetın gectıkten sonramı yaptırdın cnm testı daha varmı adetıne ? ona gore solım :)

Canım benim durumum şöyle, en son eylül 5 te adet oldum bayramın birinci günü kahverengi lekelenme oldu. Başkada adet madet yok:) Çok aşırı bulantı ve baş dönmesi var. Yarın doktora gideceğim için bir yaptırayım dedimdi. Hatta gebelik testi dedim, bu çıktı:) Kan değerleri olduğunu biliyorum ama neden böyle bir yanlışlık yapıldı.

Bunlar biyokimya sonuçları gayet iyi bi sorun yok kan değerlerinle alakalı..ama Hamile olduğunumu öğrenmek istiyosun anlamadım eğer oysa Beta HCG sonucun yok burda..

Canım gebelik testi istedim. İki tüp kan alındı ama netten yalnızca bu sonucu alabildim. Acaba bhcg sonra çıkacak olabilir mi

canm sen bı ara sor test yapılan yerı madem 2 tup kan alınmıs.. normalde bende yaptırırım beta ama sadece 1 şırınga kan alırlar okadar..

canm sen bı ara sor test yapılan yerı madem 2 tup kan alınmıs.. normalde bende yaptırırım beta ama sadece 1 şırınga kan alırlar okadar..

Hastaneye gitmem lazım yeniden. Aradım, iki tüp almışlarsa biri hormon biri hemogram için dediler. Bu hastaneye hiç güvenmiyorum. Geçen yıl bana gebe olmadığım halde testte 5000 küsür bir değerle gebe olduğumu söylediler:)) Kendimi yaşar ne yaşar ne yaşamaz gibi hissettim şimdi:))

canım bu hamilelikle ilgili bir sey degıl arkadasların dedıgı gibi bu idrar tahlili sonucu ... umarım hamilesindir bhgc degerı ne bakılır hamilelik testinde

Ne zaman çıkacakmış B-HCG? Eczaneden idrar kiti alıp test yapsana. Ben bile meraklandım :)

Canım ben ümitsiz vakayım biraz. Sonuç negatif çıkacak biliyorum ama doktora gitmeden önce bütün tahililleri yaptırayım demiştim. Bütün belirtiler fazlasıyla var ben de ama şu uyduruk testlerden aldım negatif çıktı:)) Hatta bayramın birinci günü kahverengi lekelenme bile oldu, göğüs ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı vesaire vesaire yani:) Ama yok işte. Bakalım yarın doktor neler diyecek. Yazarım buraya artık. Bu arada sen hamilesin sanırım, Allah kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bebek isteyen kardeşlerime de tez vakitte nasip etsin hayırlısıyla.

Canım benim Allah razı olsun. Darısı başına inşallah. Bence hamilesin boşver o tırı vırı testleri sen. Benim içime doğar. Yarın mutlaka paylaş. Hadi bakalım hayırlısı:)

Teşekkürler DaisyB. Beta hcg daha çıkmamış. Bekleyeceğiz bakalım.

canımmm sonuclarını bızımle paylas sabırszlıkla beklıyoruz ıns hamıssındır darısı bızım basımıza amınnnnnnnnnnnnnnn

normalde qebelık testı ıcın bı tup alıyolar senden fazla fazla almıslar hastaneye quvenmıyosan keske baska bı hastaneye yaptırsaydınnn evde hıc testı yapmadınmı

Tatlım aslında normal olanı 2 tüp. Benden de 2 tüp aldılar. İlk FSH de 5 tüp alıyorlar, sonrasında B-HCG için 1 yada 2 tüp alıyorlar. Ben oktorumdan randevu almıştım, telefonda bana 2 günde bi B-HCG yaptır dedi. 2 farklı merkezde yaptırdım. Biri 2'şer tüp alıyordu biri 1'er tüp. Yani o ne kadar takip ettikleriyle alakalı. Bebek istiyorsun sanırım. Allah gönlüne göre versin sana da nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

Canım benden fsh falan istemediler simdilik.HCG ölcümleri yapıldı evet hamilesiniz keseyi göreceğimiz gün 5. hafta ortası geleceksinzi dediler.Baskada bişi yokkk..

Canım benden fsh falan istemediler simdilik.HCG ölcümleri yapıldı evet hamilesiniz keseyi göreceğimiz gün 5. hafta ortası geleceksinzi dediler.Baskada bişi yokkk..

FSH'ı gebelik istediğinde bakıyorlar. Hatta benim eşimi de çağırmıştı sperm örneği almak için ama biz bi deneyelim de öyle gideyim dedi eşim. Zaten gerek de kalmadı hemen hamile kaldım. FSH annede sıkıntı var mı ona istinaden alınıyor ama gebe kaldıktan sonra yaparlar mı bilmiyorum. Mantıken yapılmalı sen bi doktoruna sorsana onu.

merhabalar
eczaneden idrar kiti aldım ve testi yaptım. sanırım pozitif çıktı:))yarın sabah da kan testi yaptıracağım bakalım sonuç ne olacak...
ama sonra ne yapacağımla ilgili hiçbir şey bilmiyorum....
gebelikte yapılması gereken testler aşılar var mı?doktora gidince bunların hepsini ayrı ayrı söyler mi?
acemi olmak çok kötü....
yardımcı olursanız sevinirim:))
rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin...

ya kızlar bu gebelik testi kanda ne zaman yapılmalı.adet tarihim bu ay baya karıştı.adet ne zaman olacam bilmiorum. ilişkiden ne kadar sonra kan testi yapmalıyım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…