Gebelik testi silikmi acil

Deren2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
155
97
53
37
İzmir
Testime bakın nolur anlayan varmi acil biri yazarmi silik gibimi sanki b nmi yanlıs görüyorum adetim 4 gün gecikti

Eklentiler

• IMG_20221023_203423.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 93
Testime bakın nolur anlayan varmi acil biri yazarmi silik gibimi sanki b nmi yanlıs görüyorum adetim 4 gün gecikti
Kızlar hızlı gebelik testı yaptım kan veremedım sanırım gebeyım . Bu testte yanılma payı olabılırmı en ıyısınden aldım bı hafta gecıkmeyle beraber

Eklentiler

• 16667888307795270266558570920285.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar hızlı gebelik testı yaptım kan veremedım sanırım gebeyım . Bu testte yanılma payı olabılırmı en ıyısınden aldım bı hafta gecıkmeyle beraber
Bu kadar yanılamaz merak etme yarım testini ver ama düzenli yükseliş vs de görmek önemli, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Tebrik ederim belirtileriniz nelerdi benim de bata az kaldı akıntı falan var mıydı ve varsa nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…