Kan ver canım çizgi varTestime bakın nolur anlayan varmi acil biri yazarmi silik gibimi sanki b nmi yanlıs görüyorum adetim 4 gün gecikti
Testin geçerliliğinden emin olamadım sanki fazla damlatılmış gibi kenarda renklenme varTestime bakın nolur anlayan varmi acil biri yazarmi silik gibimi sanki b nmi yanlıs görüyorum adetim 4 gün gecikti
Şuan ağlıyorum biri yazsada nolur bisey dese diye. 3 seneden sonra ilk defa girdim bu siteye. İnşallah vardırKan ver canım çizgi var
Adet günün geçmiş miydi?Şuan ağlıyorum biri yazsada nolur bisey dese diye. 3 seneden sonra ilk defa girdim bu siteye. İnşallah vardır
4 gün gecti yarın 5 olacakAdet günün geçmiş miydi?
Yrn bi daha test yapmak yerine direkt kan ver bence. Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin4 gün gecti yarın 5 olacak
Testin geçerliliğinden emin olamadım sanki fazla damlatılmış gibi kenarda renklenme var
Kızlar hızlı gebelik testı yaptım kan veremedım sanırım gebeyım . Bu testte yanılma payı olabılırmı en ıyısınden aldımTestime bakın nolur anlayan varmi acil biri yazarmi silik gibimi sanki b nmi yanlıs görüyorum adetim 4 gün gecikti
Bu kadar yanılamaz merak etmeKızlar hızlı gebelik testı yaptım kan veremedım sanırım gebeyım . Bu testte yanılma payı olabılırmı en ıyısınden aldımbı hafta gecıkmeyle beraber
Tebrik ederimKızlar hızlı gebelik testı yaptım kan veremedım sanırım gebeyım . Bu testte yanılma payı olabılırmı en ıyısınden aldımbı hafta gecıkmeyle beraber
Kan verdım bı saat önce 85 cıktı degerım. Belirti yok sadece regl olmadımTebrik ederimbelirtileriniz nelerdi benim de bata az kaldı akıntı falan var mıydı ve varsa nasıldı
Verdım kan 85 cıktıBu kadar yanılamaz merak etmeyarım testini ver ama düzenli yükseliş vs de görmek önemli, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Cok tesekkur ederim karmaşık duygular ıcındeyımÇoook sevindim tebrik ederimsağlıkla al kucağına
Çok güzel tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlereKan verdım bı saat önce 85 cıktı degerım. Belirti yok sadece regl olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?