• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik

34eda34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
59
22
3
30
Merhabalar kızlar ,

bugün sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım silik 2. Çizgiyi gördüm emin olamadım tekrar bir test alıp yaptım bu sefer tek çizgi çıktı 🤷‍♀️ Böyle bişey başına gelen var mı ? Kan testi gidip verdim fakat sonuçlar pazartesi çıkacak 😒

Eklentiler

• 1BD15480-B8E3-480B-A689-B7BDC585E3A4.webp
    1BD15480-B8E3-480B-A689-B7BDC585E3A4.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 242
Tekrar aldığınız testi, ilk idrarla değilde sonraki idrarla mı yaptınız?

Çok silik gördüm

Evet sonra ki idrarda yaptım. Bu arada adetime daha 3 gün var ben biraz aceleci davrandım erkenden yaptım.

Evet sonra ki idrarda yaptım. Bu arada adetime daha 3 gün var ben biraz aceleci davrandım erkenden yaptım.
Keşke yarın ilk idrarda yapsaydınız. 2. İdrar olduğu için varsada çizgi çıkmamıştır. Yarın yeni bir test yapın ilk idrarla 😍

Merhabalar kızlar ,

bugün sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım silik 2. Çizgiyi gördüm emin olamadım tekrar bir test alıp yaptım bu sefer tek çizgi çıktı 🤷‍♀️ Böyle bişey başına gelen var mı ? Kan testi gidip verdim fakat sonuçlar pazartesi çıkacak 😒
Vardır gözün Aydın benimde öyledi canım daha yeni olduğu için

Merhabalar kızlar ,

Bende öyle oldu birtane testle 5 gün öncesinden böyle oldu diğer marka test de görünmedi bugün sabah diğer marka testde de böyle oldu yani 4 5 gün sonra anca diğer test tepki verdi tabii sağlıklı gebelik mi bilemiyorum🥺

Merhabalar kızlar ,

Şuan kan tahlilli yapma bekle pazartesi yada salı yap kesin Çıkar daha adetine var

Back