Gebelik testi silik çizgi

Tugba23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
5
0
21
Merhabalar bu ay gebelik istiyordum testler hep negatif çıktı bat a 3 gün kala test yaptım negatifti 1 saat geçmeden çift çizgi gördüm sonra tekrar test yaptığımda negatif çıktı sizce hamile miyim

merhaba kan verdiniz mi ben reglime 1 gün kala kan vermiştim negatifti reglim 3 gün geçince pembe bi kanama oldu ama akıntı gibi az o gün test yaptım negatif. Bu sabah yan, regl,m 5 gün geçince test yaptım silik bir çizgi vardı ilk 2 dakikada çıktı

Test verdim bat a 2 gün var negatifti ama sizin kanamanız olduysa yerlesme olabilir ve bildiğim kadarıyla yerlesme kanamasından 2-3 gün sonra testte çıkıyor

Test verdim bat a 2 gün var negatifti ama sizin kanamanız olduysa yerlesme olabilir ve bildiğim kadarıyla yerlesme kanamasından 2-3 gün sonra testte çıkıyor
yerleşme kanamasından 3 gün sonra sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı akşam kan testi yaptırdım <5 çıktı çok kafam kariştii belirtilerim devam ediyor hala

Kuruma çizgisinde olabilir gebelikte olabilir bunun için regl günü testi yenileyin bence.. umut vermek istemem ama arkadaşım negatif gördüğü halde akşam gelmiş bakmış silik çizgi. Kan vermiş gebe çıkmış. Ben 6 aydır gebelik istiyorum 6 aydır böyle kuruma çizgisi görmedim ama görenlerde var tabiki bişey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…