Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi yaptıktan 15 dkye kadar çıkan sonuçlar doğrudur. 1 saat sonra çıkan çizginin doğruluk payı yok.Merhabalar bu ay gebelik istiyordum testler hep negatif çıktı bat a 3 gün kala test yaptım negatifti 1 saat geçmeden çift çizgi gördüm sonra tekrar test yaptığımda negatif çıktı sizce hamile miyimEki Görüntüle 3494178
Kuruma çizgisidir ilk çıkan sonucu dikkate almanız gerekiyorMerhabalar bu ay gebelik istiyordum testler hep negatif çıktı bat a 3 gün kala test yaptım negatifti 1 saat geçmeden çift çizgi gördüm sonra tekrar test yaptığımda negatif çıktı sizce hamile miyimEki Görüntüle 3494178
Kuruma çizgisine benziyor. Güvenilir bir test ile ilk 10 dakikayı baz alarak tekrar etmeliisnizMerhabalar bu ay gebelik istiyordum testler hep negatif çıktı bat a 3 gün kala test yaptım negatifti 1 saat geçmeden çift çizgi gördüm sonra tekrar test yaptığımda negatif çıktı sizce hamile miyimEki Görüntüle 3494178
Burada bi konu açılmıştı orda gördüm bir kişinin daha benimle aynı şekilde olmuş ve hamileymisTesti yaptıktan 15 dkye kadar çıkan sonuçlar doğrudur. 1 saat sonra çıkan çizginin doğruluk payı yok.
Test verdim bat a 2 gün var negatifti ama sizin kanamanız olduysa yerlesme olabilir ve bildiğim kadarıyla yerlesme kanamasından 2-3 gün sonra testte çıkıyormerhaba kan verdiniz mi ben reglime 1 gün kala kan vermiştim negatifti reglim 3 gün geçince pembe bi kanama oldu ama akıntı gibi az o gün test yaptım negatif. Bu sabah yan, regl,m 5 gün geçince test yaptım silik bir çizgi vardı ilk 2 dakikada çıktı
yerleşme kanamasından 3 gün sonra sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı akşam kan testi yaptırdım <5 çıktı çok kafam kariştii belirtilerim devam ediyor halaTest verdim bat a 2 gün var negatifti ama sizin kanamanız olduysa yerlesme olabilir ve bildiğim kadarıyla yerlesme kanamasından 2-3 gün sonra testte çıkıyor
Erken gebelik testi yerine kaset test dene daha güveniliryerleşme kanamasından 3 gün sonra sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı akşam kan testi yaptırdım <5 çıktı çok kafam kariştii belirtilerim devam ediyor hala