• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi

elaaas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
15
1
1
28
Merhaba kızlar. Benim adetlerim düzensiz oluyor bazen çok düzenli çoğu zaman düzensiz kilo alıp verdiğim zamanlar öyle oluyor. Kist veya herhangi bir problemim yok. Fakat bel ağrım var aşırı derecede belim ağrıyor geçmek bilmedi. Test yaptım ve silik çizgi çıktı. Fotoğraf da çok belli değil ama sizlerde bakar mısınız ne düşünüyoruz?

Merhaba kızlar. Benim adetlerim düzensiz oluyor bazen çok düzenli çoğu zaman düzensiz kilo alıp verdiğim zamanlar öyle oluyor. Kist veya herhangi bir problemim yok. Fakat bel ağrım var aşırı derecede belim ağrıyor geçmek bilmedi. Test yaptım ve silik çizgi çıktı. Fotoğraf da çok belli değil ama sizlerde bakar mısınız ne düşünüyoruz?
Çok silik var gibi ama bilemedim 🤷🏼‍♀️ erken gebelik testi mi yapsanız

Ben 2 senelik evliyim henüz deneme yapmadık. Ama tabiki son iki iliskim biraz şüpheli oldu o yüzden bu bel ağrıları falan olunca merak edip yaptım sabah ve akşam yaptım farklı testler ile ikiside silik çizgi anlayamadım. Yani bende sürekli bakıyorum acaba mi diye en iyisi beklemek Allah en güzelini nasip etsin size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah ❤️ Tüm isteyenlereee

Canım bence de erken gebelik testi dene. Şüpheli ilişkiden kaç gün sonra yaptın testi

Dediğim gibi henüz denemeye başlamadik. İnşallah hayirlisi olsun tabi olursada hayırlısı olmazsada hayırlısı diyelim 🙏

Bir ya da iki gün sonra varsa eğer normal gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum ama herkeste farklı olabiliyor. Dikkatli davranmakta fayda var. Gönlünüze göre olsun inşallah

Back